Jalkapallo Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sulkapallo, jääpallo, sähly, cirklaus, soutu, pesäpallo ja vetokisa.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tornio

Jalkapallo - Tornio

TP-47 P04 Nimenhuuto.com

Tämä on futisjoukkue Tornion seudulla asuville 2004 syntyneille pojille. Linkki TP-47 P04 sivuille: http://www.tp47.com/fi/?page_id=212

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa merilappilaiset 2004 syntyneet pojat mukavan jalkapalloharrastukse...

Leevi kirjoitti: Leevi on sairauslomalla tulehtuneen polven ja slatterin takia ainakin huhtikuun alkuun asti. Tulee sen jälkeen kokeilemaan treenejä ja polven kestoa mikäli tulehdus on poistunut. Jos ei, on edessä lajin vaihto siihen asti, että pojan kasvu päättyy. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
49

ToJK 05-06 Nimenhuuto.com

ToJK:n P 05-06 juniori jalkapallojoukkue. Harjoittelemme jalkapallon perustaitoja ja pelaamme muutamia turnauksia vuodessa. Joukkueessamme mottona "kaikki pelaa" ja kaikilla on kivaa jalkapallon parissa.

Pasi kirjoitti: Jääkiekkoa Luleåssa. (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
55

TP-47 T03-04 Nimenhuuto.com

TP-47 T03-04 joukkue on avoin kaikille Tornion, Haaparannan ja lähialueen jalkapallosta kiinnostuneille tytöille. Pelaamme piirisarjaa sekä D13- että D12-sarjoissa. Mukaan mahtuu! Joukkueen kotisivu http://www.tp47t0304.weebly.com

Aliisa kirjoitti: HYVÄÄ JOULUA! Suurkiitos valmentajille, huoltajille, pelaajille ja kaikille toiminnassa mukana oleille kuluneesta vuodesta!!! Menestyksellistä Uutta Vuotta 2017! T. Karjalaiset : ) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
100

ToJK Lady klubi Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Leidien mukavaan seuraan. Juostaan yhdessä pallon perässä ja opetellaan jalkapallon saloja huumoria unohtamatta :)

Miia kirjoitti: Laittakaa pian in tai out (27 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Naiset
27

TP-47 Kotipelit Nimenhuuto.com

Tällä foorumilla tiedotetaan torniolaisille TP-47 juniorijoukkueiden kotipeleistä, jotta halukkaat voivat tulla katsomaan pelejä.

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
26

TP-47 P00 Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden torniolaiset jalkapallotähdet harjoittelevat tässä joukkueessa. Valmentajat osaavia ja vaativia, heidän opastuksessa taidot karttuu ja fysiikka kehittyy.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Allu koulussa mutta illasta tulee mukaan jos illasta treenit. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
30

TP-47 P08 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Vuonna 2008 syntyneet pojat ovat tervetulleita iloiseen joukkueeseemme. Treen...

Rasmus kirjoitti: Talkoot on ohi,on kiitoksen aika.Kiitokset siis teille kaikille talkoisiin osallistuneille!Kahvion tuotoksi saimme n.500 euroa. -Piia (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
28

TP-47P0506 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Jäikö joltaki eilen Karihaaraan takki? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
32

TP47T05-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei. Valkoinen joukkue tulkaa tänään paikanpäälle klo 12:15. Käydään joukkueet läpi ja lämmityelyä. T. Mika K (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
45

tp47p2003 Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: 25.3 pojat jotka pelaamassa Huuhkajaturnauksessa/Tallinassa Pietari, Atte, Lauri I, Eemil K, Juuso, Elias, Eemil S, Eelis, Paavo T, Ville, Roni, Jerry, Miika, Sampo ja Eetu R Pojat sitten ensi viikonloppuna risusavottaan 50kpl 70cm pitkiä tikkuja. Näitä tarvitraan hiihtotapahtuman ladunmerkintään... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
45

TP-47 C-tytöt Nimenhuuto.com

Rami kirjoitti: Harjoituksista, Mika alkaa vetämään harkkoja myös maanantaisin. Maanantain aloitus aika pysyy samana mutta aika voi jatkua, B:n kanssa vähän limittäin. Torstaina jatketaan yhteis reenillä B:n kanssa toistaiseksi. (12 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
27

TOJK pojat 07-08 Nimenhuuto.com

Hannamari kirjoitti: Tärkeää asiaa 07-syntyneiden vanhemmille! Meillä on mahdollisuus lähteä mukaan piirisarjaan osana TP-47:n porukkaa. Seuraedustus ei muutu. Kustannuksia selvittelen vielä, mutta mistään isoista summista ei ole kyse. He voivat ottaa meiltä mukaan 5-7 pelaajaa ja kyse on tosiaan ainostaan piirisarja... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
41

TP-47 P07 Nimenhuuto.com

Erja kirjoitti: Terve! Vielä selvennyksenä: jokainen hoitaa vuoronvaihdon tai tuuraajan itse lauantain talkoovuoroon. Näin ei tule turhia välikäsiä turnausjärjestelyihin:) Terkuin Erja (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
29

TP-47 pojat 10 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Tiedote: Keltä unohtui maalivahdinhanskat niin ne löytyvät lappiahallilta meidän joukkueen laatikosta ja su 19.3 ei ole harkkoja koska Ulrika turnaus jatkuu vanhempien ikäjoukkueiden osalta. (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
40

TP-47 T09-10 Nimenhuuto.com

Hanne kirjoitti: Hei, Tiistaina 21.2.2017 EI ole treenejä. Koululla on silloin lastenrieha ja sali on varattu heidän käyttöön. -Hanne (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
22

HFF-ToJK Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Tehotreeni pakaroille ja takareisille. http://news.palloliitto.fi/t/t-e-hrjjhyl-iyhhirdij-m/ Voimaa alavartaloon maajoukkueen treenillä Spurtti, hyppypusku, nopea suunnanvaihdos. Jalkapalloilijalle tyypilliset liikkeet eivät onnistuisi ilman pakaroiden ja takareisien lihaksia. Siksi laadimme yhde... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Naiset
27

FC-Kemi 01 Nimenhuuto.com

Keijo kirjoitti: Anttoni tulee mun kyydillä reeneihin ja pääsee jonkun kyydillä takaisin. (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kemi / Tornio
Pojat
27

Tojk T-05 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan kaikki 2004-2006 syntyneet tytöt!!! Harjoitukset maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin Puuluodon kentällä, klo 18.15.

Jade kirjoitti: En vielä tiedä (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
31

Kempa p04 Nimenhuuto.com

Hyvä joukkue

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
3

TOJK T06-07 Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: HEI. Tänään 23.3 pidettiin vanhempainpalaveri. Paikalla oli kymmenkunta vanhempaa... Käytiin läpi joukkueen ensi kesän peliasioita ja turnauksia. Lähetään pelaan pohjois-suomen piirisarjaa, sarja pelataan turnausmuotoisena. Sarja pelataan 8v8. Otteluohjelma selviää kevään aikana. Suunnitellaan my... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.