Jalkapallo Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sulkapallo, jääpallo, sähly, cirklaus, soutu, pesäpallo ja vetokisa.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tornio

Jalkapallo - Tornio

TP-47 P04 Nimenhuuto.com

Tämä on futisjoukkue Tornion seudulla asuville 2004 syntyneille pojille. Linkki TP-47 P04 sivuille: http://www.tp47.com/fi/?page_id=212

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa merilappilaiset 2004 syntyneet pojat mukavan jalkapalloharrastukse...

Samuel kirjoitti: Mulle olis mahtunu kyytiin Samuel + kolme, mutta ei se olis paljon auttanu. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
49

ToJK 05-06 Nimenhuuto.com

ToJK:n P 05-06 juniori jalkapallojoukkue. Harjoittelemme jalkapallon perustaitoja ja pelaamme muutamia turnauksia vuodessa. Joukkueessamme mottona "kaikki pelaa" ja kaikilla on kivaa jalkapallon parissa.

Jani kirjoitti: Hei! P06 joukkuejako Tornio-haaparanta cupiin! Tojk sin: Eino, Mico, Aksu, Eemil, Eetu-Kalle, Iman, Niilo, Santeri, Eemi, Valtteri, Nico. Lohko 2 ja yhteensä 5 peliä! Tojk valk: Tatu, Nooa, Benkku, Peetu, Eljas M, Christer, IivoKalle, Juho, Onni, Ossi, Aleksi, Viljami. Lohko 1 ja yhteensä 6 peliä... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
61

TP-47 T03-04 Nimenhuuto.com

TP-47 T03-04 joukkue on avoin kaikille Tornion, Haaparannan ja lähialueen jalkapallosta kiinnostuneille tytöille. Pelaamme piirisarjaa sekä D13- että D12-sarjoissa. Mukaan mahtuu! Joukkueen kotisivu http://www.tp47t0304.weebly.com

Pasi kirjoitti: Nyt omalla kattilalla hernekeittoa tarjolla Roantie 6A,vielä jopa lämmintä☺ Nouda päivällinen meiltä, sillä aikaa pannari valmistuu ja minä pääsen peseen tykkiä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
104

TP-47 Kotipelit Nimenhuuto.com

Tällä foorumilla tiedotetaan torniolaisille TP-47 juniorijoukkueiden kotipeleistä, jotta halukkaat voivat tulla katsomaan pelejä.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
26

ToJK Lady klubi Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Leidien mukavaan seuraan. Juostaan yhdessä pallon perässä ja opetellaan jalkapallon saloja huumoria unohtamatta :)

Elina kirjoitti: 2 kaveria tulee kans kokeileen (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Naiset
27

TP-47 P00 Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden torniolaiset jalkapallotähdet harjoittelevat tässä joukkueessa. Valmentajat osaavia ja vaativia, heidän opastuksessa taidot karttuu ja fysiikka kehittyy.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Allu koulussa mutta illasta tulee mukaan jos illasta treenit. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
30

TP-47 P08 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Vuonna 2008 syntyneet pojat ovat tervetulleita iloiseen joukkueeseemme. Treen...

Erja kirjoitti: Hox!Maanantaina ei ole Länsirannalla harkkoja, koska Tornion Tarmolla on samaan aikaan kentällä ottelu. Ottelut ja turnaukset ajavat aina harkkojen ohi. Näin on sovittu yhteisesti pelisäännöistä eri seurojen ja kaupungin kanssa. Toista paikkaa en käyttöömme maanantaille saanut, jos joku tietää va... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
28

TP-47P0506 Nimenhuuto.com

Henry kirjoitti: On aika ilmoittautua! Omaan turnaukseen on enää viikko aikaa! Olkaa hyvä ja ilmoittautukaa In/Out nopeasti. Näin toimimalla valmennus voi jakaa joukkueet ja Riikka tehdä talkoolistat. Juice (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
33

tp47p2003 Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Harkkapeli La 22.7, vastassa FC Kemi C15 joukkue Pelaajat: Atte, Sampo, Otto K, Eemil K, Eelis, Eetu R, Riksa, Jerry, Roni, Juuso, Juho, Elias, Bullit, Pietari Paikalle Puuluotoon klo 13 Valmentaja Mika (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
46

TP-47 T09-10 Nimenhuuto.com

Kiira kirjoitti: Hei, Kiira joutuu nyt pitämään ainakin juhannukseen asti taukoa jalitsusta....katsotaan juhannuksen jälkeen onko jalka parantunut vai otetaanko pitempi tauko... Nyt mennään kuitenkin kipsin ehdoilla :/ Tsemppiä tiistain peliin ja koitetaan päästä kannustamaan tyttöjä kentänlaidalta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
21

TP-47 C-tytöt Nimenhuuto.com

Rami kirjoitti: Huomenna Kokkolaan lähtö NESTEELTÄ KLO 8:30. Cittarilla n. 8:45 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
26

TP-47 pojat 10 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Hei! Tornio-Haparanda cup-turnaus on heinäkuun lopussa. P10-sarjan pelit pelataan lauantaina 29.7. Ilmoittaudu tapahtumaan nimenhuudossa viimeistään 13.7. Osallistumme turnaukseen kolmella joukkueella, joten peliaikaa on hyvin tarjolla! Sarjaan on ilmoittautunut noin kymmenen joukkuetta, joista s... (16 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
41

TP-47 P07 Nimenhuuto.com

Erja kirjoitti: HT-cupin siivoustalkoot nimenhuudossa sunnuntaina 30.7. Kaikki mukaan, sillä on nimittäin ainoat talkoot HT-cupissa (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
32

TP47T05-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei. Valkoinen joukkue tulkaa tänään paikanpäälle klo 12:15. Käydään joukkueet läpi ja lämmityelyä. T. Mika K (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
43

TOJK pojat 07-08 Nimenhuuto.com

Hannamari kirjoitti: Hei, Alla joukkueet nappulaliigaan. Joukkuejako on tehty siten, että molemmissa on tasaisesti pelaajia ja valmentajia/yhteyshenkilöitä, jottei turnauksia tarvisi perua. Haasteita on kuitenkin odotettavissa valmentajien paikalle pääsyn osalta, ja tämän vuoksi osa pojista pelaa välillä toisessakin ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
44

HFF-ToJK Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Tehotreeni pakaroille ja takareisille. http://news.palloliitto.fi/t/t-e-hrjjhyl-iyhhirdij-m/ Voimaa alavartaloon maajoukkueen treenillä Spurtti, hyppypusku, nopea suunnanvaihdos. Jalkapalloilijalle tyypilliset liikkeet eivät onnistuisi ilman pakaroiden ja takareisien lihaksia. Siksi laadimme yhde... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Naiset
30

FC-Kemi 01 Nimenhuuto.com

Keijo kirjoitti: Anttoni tulee mun kyydillä reeneihin ja pääsee jonkun kyydillä takaisin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kemi / Tornio
Pojat
27

Tojk T-05 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan kaikki 2004-2006 syntyneet tytöt!!! Harjoitukset maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin Puuluodon kentällä, klo 18.15.

Nanna kirjoitti: Mie tuun reeneihin mutta en saa juosta tai mitään sellasta koska mulla on jalka kipeä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
32

Kempa p04 Nimenhuuto.com

Hyvä joukkue

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
3

TOJK T06-07 Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Hei! Olemme seurassa ottaneet käyttöön uudet kotisivut jossa toimii myös tulevaisuudessa Pukukoppi (ns "nimenhuuto") Kaikki vanhemmat saavat viestin, jonka jälkeen voivat itse rekisteröity. Nimenhuuto on edelleen käytössä rinnakkaisesti vielä kuun loppuun, mutta sen jälkeen käytämme vain Pukukopp... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.