Jalkapallo Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, jääpallo, sulkapallo, sähly, cirklaus, soutu, kuorolaulu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tornio

Jalkapallo - Tornio

TP-47 P04 Nimenhuuto.com

Tämä on futisjoukkue Tornion seudulla asuville 2004 syntyneille pojille. Linkki TP-47 P04 sivuille: http://www.tp47.com/fi/?page_id=212

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa merilappilaiset 2004 syntyneet pojat mukavan jalkapalloharrastukse...

Mikke kirjoitti: Vähän haastavia nämä klo.16.30 harkat koulun vuoksi.Koulusta kotona vasta klo16.15-16.20,ja syödäkki pitäis... no mutta yritetään ehtiä vaikka vähän myöhässä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
40

TP-47 T03-04 Nimenhuuto.com

TP-47 T03-04 joukkue on avoin kaikille Tornion, Haaparannan ja lähialueen jalkapallosta kiinnostuneille tytöille. Pelaamme piirisarjaa sekä D13- että D12-sarjoissa. Mukaan mahtuu! Joukkueen kotisivu http://www.tp47t0304.weebly.com

Pasi kirjoitti: Nyt omalla kattilalla hernekeittoa tarjolla Roantie 6A,vielä jopa lämmintä☺ Nouda päivällinen meiltä, sillä aikaa pannari valmistuu ja minä pääsen peseen tykkiä (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
99

TP-47 Kotipelit Nimenhuuto.com

Tällä foorumilla tiedotetaan torniolaisille TP-47 juniorijoukkueiden kotipeleistä, jotta halukkaat voivat tulla katsomaan pelejä.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
26

ToJK 05-06 Nimenhuuto.com

ToJK:n P 05-06 juniori jalkapallojoukkue. Harjoittelemme jalkapallon perustaitoja ja pelaamme muutamia turnauksia vuodessa. Joukkueessamme mottona "kaikki pelaa" ja kaikilla on kivaa jalkapallon parissa.

Perttu kirjoitti: Artun lenkkarit jäi Ouluun kentän reunalle. Otin ne mukaan, Perttu tuo ne huomenna treeneihin. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
59

ToJK Lady klubi Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Leidien mukavaan seuraan. Juostaan yhdessä pallon perässä ja opetellaan jalkapallon saloja huumoria unohtamatta :)

Elina kirjoitti: 2 kaveria tulee kans kokeileen (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Naiset
27

TP-47 P00 Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden torniolaiset jalkapallotähdet harjoittelevat tässä joukkueessa. Valmentajat osaavia ja vaativia, heidän opastuksessa taidot karttuu ja fysiikka kehittyy.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Allu koulussa mutta illasta tulee mukaan jos illasta treenit. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
30

TP-47 P08 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Vuonna 2008 syntyneet pojat ovat tervetulleita iloiseen joukkueeseemme. Treen...

Erja kirjoitti: Heippa! Torniossa sataa ropisee, jotes uusi kuvausyritys Torstaina... terkuin Erja (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
28

TP-47 C-tytöt Nimenhuuto.com

Rami kirjoitti: Hei nyt olis tarjolla pikku talkoohommia tytöille, kolmena lauantaina muutama tunti, 2-4 henk/per kerta. Ens lauantaina tarvii pari tytttöä n.3 tuntia jakamaan Glögiä Cittariin. Nyt tytöt tsemppiä ja osallistukaa saadaan muutama satanen kassaan jos päästäis vaikka Luleåån turnaukseen keväällä. La... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
21

TP-47 T09-10 Nimenhuuto.com

Rami kirjoitti: TP-47 ja Club Teatria yhteistyö jatkuu Teatrian talvikauden pyörähtäessä käyntiin. T04 joukkue välittää juniorijoukueille Club Teatrian konserttien talkoita, laskuttaa ja jyvittää tulot joukkueille. Otan nyt vastaan ilmoittautumisia alla oleviin tapahtumiin sähköpostitse. Nimi, joukkue ja puhelin... (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
26

tp47p2003 Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: PSL joukkueiden Turnaus Oulussa 25.11-26.11 Mukana OTP,OLS, TP.47, JJK, Tervarit, I-JBK/WFA yj ja Jippo HUOM OLENA VARANNUT 5*3hh 151e/kpl ja 2*2hh/kpl 131e Scandic OULU Pelaajat: Atte, Pietari, Lauri I, Jerry, Eelis, Eemil K, Eetu R, Juuso, Elias, Eemil S, Miika ,Vlle, Juho, Roni + mahdollisia R... (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
38

TP-47 pojat 10 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Lappiahallilta oli tänään lähtenyt jokun mukaan väärä reppu numerolla 25. Pukuhuoneesta oli löytynyt reppu numerolla 20. Onko jollakin meidän joukkueesta väärä reppu? Tarkastakaapa! Ilmoitusta numerooni 0400957753. Kannattaa olla pelikamppeiden ja muiden vaatteiden kanssa tarkkana (mielellään nim... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
46

TP-47P0405 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Muistutus tänään klo1700 malliryhmä. Joonas Rajander, Niklas Åman, Sakarias Väyrynen, Samppa Alavahtola, Joona Ponkala, Eetu Lehtinen, Samuel Södenvall, Eelis Taskila, Jesse Härmä, Sami Rauvala, Niko Teppola ja Christian Stark. (15 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
60

TP-47 P07 Nimenhuuto.com

Erja kirjoitti: Heippa! Torniossa sataa ropisee, jotes uusi yritys torstaina... terkuin Erja (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
36

TP47T05-06 Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Kahvilan talkoo vuorossa on tänään Heli Kvist, Keskiviikkona Anne Holster, torstaina Saija Kurtti ja perjantaina Marjut Nenonen. Kiitos kaikille talkoilijoille taas. T. Kati (12 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
42

TOJK pojat 07-08 Nimenhuuto.com

Hannamari kirjoitti: Hei, Alla joukkueet nappulaliigaan. Joukkuejako on tehty siten, että molemmissa on tasaisesti pelaajia ja valmentajia/yhteyshenkilöitä, jottei turnauksia tarvisi perua. Haasteita on kuitenkin odotettavissa valmentajien paikalle pääsyn osalta, ja tämän vuoksi osa pojista pelaa välillä toisessakin ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
44

FC-Kemi 01 Nimenhuuto.com

Keijo kirjoitti: Anttoni tulee mun kyydillä reeneihin ja pääsee jonkun kyydillä takaisin. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kemi / Tornio
Pojat
27

Tojk T-05 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan kaikki 2004-2006 syntyneet tytöt!!! Harjoitukset maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin Puuluodon kentällä, klo 18.15.

Nanna kirjoitti: Mie tuun reeneihin mutta en saa juosta tai mitään sellasta koska mulla on jalka kipeä (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
33

TOJK T06-07 Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Hei! Olemme seurassa ottaneet käyttöön uudet kotisivut jossa toimii myös tulevaisuudessa Pukukoppi (ns "nimenhuuto") Kaikki vanhemmat saavat viestin, jonka jälkeen voivat itse rekisteröity. Nimenhuuto on edelleen käytössä rinnakkaisesti vielä kuun loppuun, mutta sen jälkeen käytämme vain Pukukopp... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.