Jalkapallo Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sulkapallo, jääpallo, sähly, cirklaus, soutu, pesäpallo ja vetokisa.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tornio

Jalkapallo - Tornio

TP-47 P04 Nimenhuuto.com

Tämä on futisjoukkue Tornion seudulla asuville 2004 syntyneille pojille. Linkki TP-47 P04 sivuille: http://www.tp47.com/fi/?page_id=212

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa merilappilaiset 2004 syntyneet pojat mukavan jalkapalloharrastukse...

Tommi kirjoitti: Peliasut tilataan torstaina! Merkitse in tai out! (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
49

ToJK 05-06 Nimenhuuto.com

ToJK:n P 05-06 juniori jalkapallojoukkue. Harjoittelemme jalkapallon perustaitoja ja pelaamme muutamia turnauksia vuodessa. Joukkueessamme mottona "kaikki pelaa" ja kaikilla on kivaa jalkapallon parissa.

Pasi kirjoitti: Huom! Peliaika 2× 35min. Yksittäiseen piirisarjaotteluun mukaan 12-13 pelaajaa.. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
55

TP-47 T03-04 Nimenhuuto.com

TP-47 T03-04 joukkue on avoin kaikille Tornion, Haaparannan ja lähialueen jalkapallosta kiinnostuneille tytöille. Pelaamme piirisarjaa sekä D13- että D12-sarjoissa. Mukaan mahtuu! Joukkueen kotisivu http://www.tp47t0304.weebly.com

Pasi kirjoitti: Nyt omalla kattilalla hernekeittoa tarjolla Roantie 6A,vielä jopa lämmintä☺ Nouda päivällinen meiltä, sillä aikaa pannari valmistuu ja minä pääsen peseen tykkiä (30 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
103

ToJK Lady klubi Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Leidien mukavaan seuraan. Juostaan yhdessä pallon perässä ja opetellaan jalkapallon saloja huumoria unohtamatta :)

Sonja kirjoitti: Uusimaa Maria tullee (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Naiset
27

TP-47 Kotipelit Nimenhuuto.com

Tällä foorumilla tiedotetaan torniolaisille TP-47 juniorijoukkueiden kotipeleistä, jotta halukkaat voivat tulla katsomaan pelejä.

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
26

TP-47 P00 Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden torniolaiset jalkapallotähdet harjoittelevat tässä joukkueessa. Valmentajat osaavia ja vaativia, heidän opastuksessa taidot karttuu ja fysiikka kehittyy.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Allu koulussa mutta illasta tulee mukaan jos illasta treenit. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
30

TP-47 P08 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Vuonna 2008 syntyneet pojat ovat tervetulleita iloiseen joukkueeseemme. Treen...

Rasmus kirjoitti: Hei kaikki TP-47 ja Club Teatria ovat aloittaneet yhteistyön lipunmyynninkin osalta. Joukkueilla on nyt mahdollisuus tehdä hyvänkin tili Jari Sillanpään ja Vappu-bileiden, eli Jukka Pojan ja Teflon Brothersin lipuilla. Jari Sillanpään lipun TP-47 hinta on 30€. Lippupalvelun ennakkolippu on 33€ ja... (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
29

TP-47P0506 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Kuvaa saa jakaa vaikka omilla FB-sivuilla, watsapissa, snapchatissa, ihan missä vaan. -Sanna (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
31

TP-47 C-tytöt Nimenhuuto.com

Rami kirjoitti: Terve, turnauksien/pelien hinnat herättää keskustelua. Talviturnauksissa ei valitettavasti ole tarjolla muut kuin hotelli majoitus. Kyyti, Bussi tulee kimppakyytinä halvemmaksi kuin 4-5 kpl henkilö autoja. Näiden kuskienkin olisi jossakin asuttava/ bensa kulut. Ilmottautumismaksut on aika kalliit... (21 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
27

tp47p2003 Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: C14 PSL Pietarsaari su 23.4 Pelaajat: Atte, Lauri I, Sampo, Eetu R, Eelis, Jerry, Juuso, Elias L, Eemil S, Miika, Ville, Roni, Eemil k+ mahdollisia lisäyksiä. Valmentaja Jouni Seppälä, JJ Pekka T, huoltaja Outi Lähtö La 22.4 klo 15:30 Tarkempi aikataulu + maksu lähempänä PekkaT (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
46

TP-47 P07 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: HUOM!! MUISTUTUSTA LAPPIAHALLIN KAHVIOVUOROISTA Vuorossa seuraavat: ti 25.4 Näppi klo 17-20.00 ke 26.4 Nalli klo 17-20.00 to 27.4 Niskanen klo 17-20.00 pe 28.4 Nurkkala klo 17-20.00 Mikäli et omalle vuorolle pääse, täytyy sinun/teidän itse hankkia tekijä tilalle. Ilmoittakaa minulle, jos ette pää... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
30

TP-47 T09-10 Nimenhuuto.com

Hanne kirjoitti: Hei, Tiistaina 21.2.2017 EI ole treenejä. Koululla on silloin lastenrieha ja sali on varattu heidän käyttöön. -Hanne (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
22

TOJK pojat 07-08 Nimenhuuto.com

Hannamari kirjoitti: Tiedoksi: --------- Hei! Rovaniemen Palloseura ja Santasport Olympic Training Center Rovaniemi järjestävät Real Madrid Foundation jalkapalloleirin Rovaniemellä 13.-16.6.2017. Leiri toteutetaan huippuolosuhteissa Santasportin tekonurmiken-tällä ja Ounashallissa. Leirin jalkapallovalmennuksesta vas... (15 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
42

TP47T05-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei. Valkoinen joukkue tulkaa tänään paikanpäälle klo 12:15. Käydään joukkueet läpi ja lämmityelyä. T. Mika K (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
45

TP-47 pojat 10 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Hei! Ensi perjantaina ei ole harkkoja. Sunnuntaina harkat pidetään, jos on tarpeeksi innokkaita pelaajia ja valmentajia. Ilmoittaudu in/out alkuviikon aikana, niin nähdään perutaanko vuoro (ei tarvitse maksaa vuokraa tyhjästä). Joukkueen uutena TP-klubilaisena on aloittanut Nooan äiti Hanna Hooli... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
40

HFF-ToJK Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Tehotreeni pakaroille ja takareisille. http://news.palloliitto.fi/t/t-e-hrjjhyl-iyhhirdij-m/ Voimaa alavartaloon maajoukkueen treenillä Spurtti, hyppypusku, nopea suunnanvaihdos. Jalkapalloilijalle tyypilliset liikkeet eivät onnistuisi ilman pakaroiden ja takareisien lihaksia. Siksi laadimme yhde... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Naiset
30

FC-Kemi 01 Nimenhuuto.com

Keijo kirjoitti: Anttoni tulee mun kyydillä reeneihin ja pääsee jonkun kyydillä takaisin. (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kemi / Tornio
Pojat
27

Tojk T-05 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan kaikki 2004-2006 syntyneet tytöt!!! Harjoitukset maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin Puuluodon kentällä, klo 18.15.

Toni kirjoitti: Hei! Tuon tänään treeneihin eiliseltä jääneitä astioita, pillimehuja, croissantteja, prot. juomia, jne. mitä nyt jäikään yli. Tulkaahan hakemaan omanne. Ps. Nyt on kuusi tyttöä ilmoittautunut IN!!! Aika vaikeaa valmistautua kauteen, kun ei pelaajat käy treeneissä...suunnilleen sama määrä on ollut... (24 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
31

Kempa p04 Nimenhuuto.com

Hyvä joukkue

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
3

TOJK T06-07 Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Hei. Keskiviikon 26.4. Futsal vuoro on peruttu. Koululla on veteraanijuhlat. (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.