Jalkapallo Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, jääpallo, sulkapallo, sähly, cirklaus, soutu, kuorolaulu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tornio

Jalkapallo - Tornio

TP-47 T03-04 Nimenhuuto.com

TP-47 T03-04 joukkue on avoin kaikille Tornion, Haaparannan ja lähialueen jalkapallosta kiinnostuneille tytöille. Pelaamme Puolen Suomen Liigaa C14 ja D13-sarjoissa ja piirisarjaa sekä C15-14- että D13-sarjoissa. Mukaan mahtuu uusia pelaajia! Joukkueen kotisivu http://www.tp47t0304.weebly.com

Pasi kirjoitti: Nyt omalla kattilalla hernekeittoa tarjolla Roantie 6A,vielä jopa lämmintä☺ Nouda päivällinen meiltä, sillä aikaa pannari valmistuu ja minä pääsen peseen tykkiä (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
87

TP-47 P04 Nimenhuuto.com

Tämä on futisjoukkue Tornion seudulla asuville 2004 syntyneille pojille. Linkki TP-47 P04 sivuille: http://www.tp47.com/fi/?page_id=212

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa merilappilaiset 2004 syntyneet pojat mukavan jalkapalloharrastukse...

Mikke kirjoitti: Vähän haastavia nämä klo.16.30 harkat koulun vuoksi.Koulusta kotona vasta klo16.15-16.20,ja syödäkki pitäis... no mutta yritetään ehtiä vaikka vähän myöhässä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
19

TP-47 Kotipelit Nimenhuuto.com

Tällä foorumilla tiedotetaan torniolaisille TP-47 juniorijoukkueiden kotipeleistä, jotta halukkaat voivat tulla katsomaan pelejä.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
26

ToJK 05-06 Nimenhuuto.com

ToJK:n P 05-06 juniori jalkapallojoukkue. Harjoittelemme jalkapallon perustaitoja ja pelaamme muutamia turnauksia vuodessa. Joukkueessamme mottona "kaikki pelaa" ja kaikilla on kivaa jalkapallon parissa.

Perttu kirjoitti: Artun lenkkarit jäi Ouluun kentän reunalle. Otin ne mukaan, Perttu tuo ne huomenna treeneihin. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
59

ToJK Lady klubi Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Leidien mukavaan seuraan. Juostaan yhdessä pallon perässä ja opetellaan jalkapallon saloja huumoria unohtamatta :)

Elina kirjoitti: 2 kaveria tulee kans kokeileen (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Naiset
27

TP-47 P00 Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden torniolaiset jalkapallotähdet harjoittelevat tässä joukkueessa. Valmentajat osaavia ja vaativia, heidän opastuksessa taidot karttuu ja fysiikka kehittyy.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Allu koulussa mutta illasta tulee mukaan jos illasta treenit. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
30

TP-47 P08 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Vuonna 2008 syntyneet pojat ovat tervetulleita iloiseen joukkueeseemme. Treen...

Piia kirjoitti: Hei! Vielä kerran joudutaan muuttamaan kahviovuoroja. Frantin Eelis on lopettanut jalkapallon ja kahviovuoro tietenkin peruuntuu. Eli 23.1 kahviovuoro siirtyy Nuutti Kunnarin perheelle, muutoin vuorot samat ellette keskenään ole vaihtanut.Minä haen kahvioavaimen edellisenä perjantaina. t.Piia (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
36

TP-47P0405 Nimenhuuto.com

Casper kirjoitti: Hei Vuosi tuli nyt poikien kanssa pyörittyä ja kannatti. Reissu opetti ja kasvatti taas näkemään tätä huippupeliä eri näkökulmista. Mutta olen päättänyt jättäytyä nyt pois, poikia väheni sen verran että apua ei ole paljoa tarvittu. Ja yksinkertaisina syinä on hyvä vielä keskittyä omaan peliuraan ... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
41

TP-47 pojat 10 Nimenhuuto.com

Nooa kirjoitti: Lappian kahviovuorot siirtyivät, meille vuorot tulevat jo viikolla 5 (29.1.-2.2.) ja toinen vuoro on viikolla 17(23.4.-27.4.). klo 17-20. Lataan ohjeet tiedostoihin. Tässä vuorot kahvioon, talkoolista ladattu tiedostoihin ja sitä siis käytämme näistä talkoista lähtien: 29.1. Juuso Matias 30.1. Me... (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
41

tp47p2003 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Moi. Keps peliin molemmat paidat mukaan. Lämmittely alkaa klo.9.15 (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
32

TP-47 T09-10 Nimenhuuto.com

Hanne kirjoitti: Hei, Nyt kun maksatte KK-Maksuja niin älkää enää käyttäkö viitteitä. Viestikenttään kirjoitetaan minkäkuun maksuja maksatte. Näillä tiedoilla kirjanpitäjä saa viennit vietyä! Tyttöjen tilin rahatilanne 15.1.2018 on 2337,40€ -Hanne (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
27

TP47T05-06 Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Kahvilan talkoo vuorossa on tänään Heli Kvist, Keskiviikkona Anne Holster, torstaina Saija Kurtti ja perjantaina Marjut Nenonen. Kiitos kaikille talkoilijoille taas. T. Kati (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
38

TP-47 P07 Nimenhuuto.com

Vera kirjoitti: heippa, kaikki, joillakin vielä maksamatta viimevuodelta kk maksuja, tarkistakaa ja hoitakaa pois t.vera (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
35

TP-47 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Testi? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Miehet
34

FC-Kemi 01 Nimenhuuto.com

Keijo kirjoitti: Anttoni tulee mun kyydillä reeneihin ja pääsee jonkun kyydillä takaisin. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kemi / Tornio
Pojat
27

FC Tiikerit 06 Nimenhuuto.com

Torniolainen jääkiekkoa harrastaville pelaajille tarkoitettu kesälaji.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Sekajoukkue
1

Tojk T-05 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan kaikki 2004-2006 syntyneet tytöt!!! Harjoitukset maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin Puuluodon kentällä, klo 18.15.

Nanna kirjoitti: Mie tuun reeneihin mutta en saa juosta tai mitään sellasta koska mulla on jalka kipeä (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
33

TOJK T06-07 Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Hei! Olemme seurassa ottaneet käyttöön uudet kotisivut jossa toimii myös tulevaisuudessa Pukukoppi (ns "nimenhuuto") Kaikki vanhemmat saavat viestin, jonka jälkeen voivat itse rekisteröity. Nimenhuuto on edelleen käytössä rinnakkaisesti vielä kuun loppuun, mutta sen jälkeen käytämme vain Pukukopp... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.