Jääkiekko Kauhava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauhava ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, kuoro ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kauhava

Jääkiekko - Kauhava

Kauhavan HELA-KIEKKO 2006-2007 Nimenhuuto.com

Kauhavan alueella toimiva junnujoukkue, jossa pelaavat pojat syntyneet 2006-2008 ja tytöt 2004-2006. Joukkueessa on mukana mahtavia lapsia, joiden innostus ja pelihalu saavat vanhemmatkin innostumaan jääkiekosta.

Sami kirjoitti: Moi, Hankkikaa kaikki itse pelipassit lapsellenne verkosta sivuilta http://www.finhockey.fi/palvelut/pelipassit/ Mene kohtaan "LUNASTA JÄÄKIEKON PELIPASSI TÄSTÄ" ja syötä lapsesi tiedot. Pelipassin hinta riippuu lapsen iästä, mutta sivustolla selkeet ohjeet. -Sami- (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Kauhava
Sekajoukkue
42

Hela-Kiekko 03 Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Tämän viikon keskiviikkona 17.2. ei ole treenejä. Nollakakkoset joutui siirtämään ottelun tuolle illalle. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Kauhava
Pojat
18

Helakiekko 04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Flunssa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauhava
Sekajoukkue
29

Hyvät Ystävät Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Olipas harmillista, ettei saatu tarpeeksi pelaajia sarjaanilmoittautumiseen mennessä. Toivottavasti seuraavalla kaudella tilanne kohenee. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauhava
Miehet
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.