Jääkiekko Kauhava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauhava ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, kuoro ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kauhava

Jääkiekko - Kauhava

Kauhavan HELA-KIEKKO 2006-2007 Nimenhuuto.com

Kauhavan alueella toimiva junnujoukkue, jossa pelaavat pojat syntyneet 2006-2008 ja tytöt 2004-2006. Joukkueessa on mukana mahtavia lapsia, joiden innostus ja pelihalu saavat vanhemmatkin innostumaan jääkiekosta.

Nuutti kirjoitti: Vielä vähän hakusassa nää aikataulut. Eikös se ole niin että tänään on oltava jäällä varusteissa klo17 eli hallille tultava sen verta aiemmin että ehtii varusteisiin siihen mennes (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Kauhava
Sekajoukkue
38

Hela-Kiekko 03 Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Tämän viikon keskiviikkona 17.2. ei ole treenejä. Nollakakkoset joutui siirtämään ottelun tuolle illalle. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kauhava
Pojat
18

Helakiekko 04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Flunssa (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauhava
Sekajoukkue
29

Hyvät Ystävät Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Olipas harmillista, ettei saatu tarpeeksi pelaajia sarjaanilmoittautumiseen mennessä. Toivottavasti seuraavalla kaudella tilanne kohenee. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kauhava
Miehet
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.