Jalkapallo Kauhava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauhava ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, kuoro ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kauhava

Jalkapallo - Kauhava

KANU P02-03 Nimenhuuto.com

Kauhavan Kanuunat - Pojat 02 ja 03 päätiedotus kanava since 21/1/2016.

Jyri kirjoitti: LUONNON NURMELLE SIIRRYTÄÄN MA 29.5. Keskuskenttä, pelikauden harjoituksia 3 per viikko. eli ma to ja pe. ja kaikki on paikalla joka treenissä nyt kun niitä on vain 3 per vk. (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Kauhava
Pojat
27

Kauhavan Kanuunat Pojat 2007 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Hei! Reilun viikon päästä aloitellaan piirisarjan ottelut, joten hoitakaa pelipassiasiat välittömästi kuntoon. Pelipassi on pakollinen ja ilman sitä ei pääse pelamaan. Pelipassin rekisteröinti osoitteessa https://fifaconnect.org/FIN/registration/ Aikaisemmin mukana olleiden pelaajien palloid:t lö... (Vuosi sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Kauhava
Pojat
33

KANU T07 Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kauhava
Tytöt
13

Kauhavan Kanuunat P-08 Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kauhava
Pojat
25

Kanu P-05 Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Hei, sopiiko kaikille pelipaita vai pitääkö tilata uusi, sovittakaa ! sitten jaan kaikille Kultatähteen kortit joilla alennusta 10% ja seura saa kaikista ostoista vielä ponssia, sitten olis Kanun logolla varustettuja sukkia ja pipoja 10€ kpl ,tuon niitä harkkoihin ne maksetaan P05 tilille. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Kauhava
Pojat
38

Kanu P-06 Nimenhuuto.com

Miro kirjoitti: Miro passi osallistuu tapahtuumaan munkin syönti ja siman juonti sunnuntaina. (Vuosi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Kauhava
Pojat
28

Kanu harraste Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Taitaa vesisade ja EM-matsi Italia-Espanja tehdä sen, että on liian vähän porukkaa lähdössä pelaamaan tänään. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kauhava
Miehet
37

Kanu Tytöt 2000 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Huomioikaa maanantaiden harkka-aika, muuttunut alkuperäisestä... Ollut toki täällä muutettuna jo viikon... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kauhava
Tytöt
23

KANU P02 Nimenhuuto.com

Jyri kirjoitti: HUOM. KANU P02 ja P03 joukkueiden nimenhuuto on vaihtunut osoitteeseen http://kanup02-03.nimenhuuto.com/calendar/monthly Kaikki tapahtumat löytyy sieltä ja tuorein tieto. Tätä sivustoa ei päivitetä enää ja suljetaan kohta kokonaan. VALKKU (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kauhava
Miehet
19

Kanu T05-06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kauhava
Tytöt
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.