Jääkiekko Kemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kemi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, sopimuspalokunta, maastohiihto, harrastekiekko, jääpallo, ryhmäliikunta ja uinti.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kemi

Jääkiekko - Kemi

KemijärvenHarrasteKiekko Nimenhuuto.com

Jäätreenit Wirta-areenalla Ma Spartans 21-22 Ke Apaja (+35) 21-22 Pe Spartans 20-21 Yhteinen vuoro 21-22 TeamApaja on Facebook: https://www.facebook.com/ApajaTeam Spartans on Facebook: https://www.facebook.com/pages/Spartans/1407578042818600 PELIPASSIT JA VAKUUTUKSET: http://www.finhockey.fi/palvelut/pelipassit/ Yhteystiedot Team Apaja Yhteyshenkilö/Joukkueen johtaja: Veijo Alaluusua Email: teamapaja(at)gmail.com Spartans Yhteyshenkilö/Joukkueen johtaja: Pasi Vierelä Email: spartans.kemijarvi(at)gmail.com Joukkueen sisäiset viestit löytyy yläsivulta Viestit-valikon alta.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan jääkiekkoa ikiliikkujan tyyliin. Pelaamaan pääset osalli...

Jukka kirjoitti: Saiskohan tätä jalkapallotoimintaa virkeämmäksi houkuttelemalla Peltoniemen porukkaa pelaamaan mukaan? Ja onko MyPa vielä talvitelakalls? (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko ja Harrastekiekko
Kemijärvi
Miehet
67

Perämeri Predators Nimenhuuto.com

Harrastekiekko

Tapio kirjoitti: Morjesta vielä! Kiitti kaikille vielä menneestä kaudesta ja selvittiin vielä jäävuoromaksuistakin loppukauden isojen pelaajamäärien ansiosta :) Rahaa jäi yli 200 €.Tarkkaa summaa en tiiä vielä,ku pankki ei oo näpännyt tilitä palvelumaksujaan.Raha ois tarkoitus käyttää muutamiin mustiin ja valkois... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kemi
Ei asetettu
45

Lämärit-01 Nimenhuuto.com

http://www.keminlamarit.com/lamaritjun/index.php/01-02-juniorit Joukkueemme pelaa C1 mestiskarsintasarjaa kaudella 2016-2017.

Joukkue etsii pelaajia

Juha kirjoitti: Laittakaapa nyt tämä ajantasalle, kuka tulee reeneihin ja kuka ei pääse!! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kemi
Pojat
32

Kemin Lämärit E1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (19 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Kemi
Pojat
22

Lämärit-0304 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Bussi starttaa Torniosta 15:30. Kemistä lähtö 16:00 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kemi
Ei asetettu
16

KeKi G-F Nimenhuuto.com

Piritta kirjoitti: Kuusamon Ok-liigan turnaukseen lähdetään Peltoperän bussilla, lähtöaikataulu ja muu tieto ensiviikolla. T Piritta (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kemijärvi
Sekajoukkue
51

Kemin Lämärit F 06-07 Nimenhuuto.com

Osku kirjoitti: Heippatirallaa kaikki! Olen laittanut teille kaikille sähköpostia koskien vihdoin ja viimein onnistunutta yhteistyösopimusta Lämäreiden ja TIHC:n kanssa. Seura tiedottaa ensi viikolla vanhempia yhteisellä tiedotustilaisuudella. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kemi
Sekajoukkue
25

Lämärit Team-02 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Kemi
Ei asetettu
19

Kemin Lämärit D Nimenhuuto.com

Maarit kirjoitti: E1 vanhemmille muistutus,että ensiviikolla on meidän kahvioviikko. Tiedostoissa näkyy tekijät. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Kemi
Pojat
31

SiPu Nimenhuuto.com

Vili-Veikk kirjoitti: Maksakaapa loputki vuoromaksu ennen viimeistä vuoroa! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kemi
Ei asetettu
58

Teampeltoniemi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kemijärvi
Ei asetettu
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.