Jääkiekko Kemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kemi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sopimuspalokunta, maastohiihto, harrastekiekko, futsal, koiraurheilu ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KemijärvenHarrasteKiekko Nimenhuuto.com

Jäätreenit Wirta-areenalla: Ma ja Ke klo 20.30-21.30 TeamApaja on Facebook: https://www.facebook.com/ApajaTeam Spartans on Facebook: https://www.facebook.com/pages/Spartans/1407578042818600 PELIPASSIT JA VAKUUTUKSET: http://www.finhockey.fi/palvelut/pelipassit/ Yhteystiedot Team Apaja Yhteyshenkilö/Joukkueen johtaja: Jukka Kamunen Email: teamapaja(at)gmail.com Spartans Yhteyshenkilö/Joukkueen johtaja: Pasi Vierelä Email: spartans.kemijarvi(at)gmail.com Joukkueen sisäiset viestit löytyy yläsivulta Viestit-valikon alta.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan jääkiekkoa ikiliikkujan tyyliin. Pelaamaan pääset osalli...

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko ja Harrastekiekko
Kemijärvi
Miehet
43

Perämeri Predators Nimenhuuto.com

Harrastekiekko

Tapio kirjoitti: Morjesta! Ajattelin tehä vielä tällaisen "viimeisen Infon". Jäähallillahan vaihtui toimitusjohtajaksi Petri Tarkiainen ja hän laittoi sähköpostilla kyselyä,että jatkaako Perämeri Predators vuorollaan höntsäämistä,niin totesin,ettei ole enää mahdollista,koska hinnoittelitte meän höntsäharrastajat ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kemi
Ei asetettu
57

Teampeltoniemi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Kemijärvi
Ei asetettu
43