Jalkapallo Kemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kemi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, sopimuspalokunta, maastohiihto, harrastekiekko, jääpallo, ryhmäliikunta ja melonta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kemi

Jalkapallo - Kemi

KEMPA04 Nimenhuuto.com

KEMPA 04

Jukka-Pekk kirjoitti: Moro, vähän venähti reenien aloitus mutta nyt hieman hellittää pelien ja töiden saralla joten alotellaanpa huomenna höntsäreenien merkeissä keskuskentällä, kaikki mukaan! myös arpelan pojat... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Ei asetettu
18

Kempa 2008 Nimenhuuto.com

Kempa 2009 on vaahtosammutinta korkeammista lapsista koostuva äänekäs rykelmä.

Ari kirjoitti: Morjesta, Kuulosti olevan halukkuutta tilata vielä verkkapukuja lisää. Verkkapuvun hinta siis edelleen se 70€, sisältää takin ja housut + seuran logon sekä pelinumeron. Halukkuutensa asun tilaamiseen voi ilmoittaa vaikka tähän kommentoimalla (mm. koko), tai esim. sähköpostilla ari.reinikainen@met... (26 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Sekajoukkue
22

KP-55 Edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Kemijärven Pallo -55 miesten joukkue joka pelaa Miesten Nelosessa. Joukkue treenaa talvikaudella Liikuntahallissa. Joukkueen valmentajina Jonne Soppela ja Aapo Korkalo. Seuran kotisivut www.kp55.fi

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Kemijärvi
Miehet
23

KemPa06-07 Nimenhuuto.com

Keminmaan Pallon 2006-2007 syntyneiden joukkue. Joukkue harjoittelee maanantaisin Pölhön koululla ja torstaisin Junkohallilla

Antti kirjoitti: Hei, Käsäkausi lähestyy loppuuaan ja harjoitukset ovat nyt tauolla siihen asti kunnes selviää meidän syksyn / talven harjoitusvuorot Junkohallin osalta. Jonkohalliin järjestetään 1 vuoro / viikko ja mahdollisesti koululle toinen vuoro, jos kävijöitä on tarpeeksi. Ilmoitamme vuoroista heti kun ne ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Ei asetettu
22

FC Kemi VKV P03 Nimenhuuto.com

Lapin reiluinta futista.

Juho kirjoitti: Onko huomenna ma treenit klo 17? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kemi
Sekajoukkue
28

KemPa-01 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukavan jalkapalloharrastuksen pariin. Kaikki uudet pelaajat ovat ...

Petri kirjoitti: TIEDOKSI! Keminmaan pallon sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 22.12.2015 klo 17:00 Savotan Sannilla. Käsitellään syyskouksen asiat. Kaikki jäsenet tervetuloa. Anttti Valta, Keminmaan Pallon puheenjohtaja. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Keminmaa
Ei asetettu
20

FC Kemi P08-09 Nimenhuuto.com

Jonna kirjoitti: Turnausohjelma: Punainen joukkue: 10:00 FC SCJ P08 Valkeat - FC Kemi pun, kenttä 1B 12:00 KePS P08 pun - FC Kemi pun, kenttä 1B 13:00 FC SCJ P08 Valkeat - FC Kemi pun, kenttä 1B 14:00 FC Kemi pun - KePS P08 pun, kenttä 1B Valkoinen joukkue: 10:30 FC Kemi valk - KePS 09, kenttä 1B 14:30 FC Kemi va... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kemi
Ei asetettu
36

FC Kemi P05 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Hei kaikki Futsal-kauteen osallistuvat pelaajat, Ensimmäinen turnaus lähestyy ja muistuksena muistutan, että käykää Pelipaikassa uudistamassa / aktivoimassa Futsal-pelaajan rekisteröinti seuralle. Jos ko. pelaaja ei ole aikaisemmin pelannut Futsalia, niin lisätkää se uudismisvaiheen alussa. Kaikk... (14 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Kemi
Pojat
17

Merilappi United T04 Nimenhuuto.com

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Kemi
Tytöt
40

Merilappi United T09 Nimenhuuto.com

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Kemi
Tytöt
18

FC Kemi 2010-2011 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Voikohan tätä kautta ilmoittaa, että Leo Kantomaa lopettaa jalkapallon? Muutimme Ouluun. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Kemi
Sekajoukkue
33

Merilappi United 06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Löytyykö muita todella kipeitä lapsia??siis tarkoitan sunnuntain reenejä :) Neea ei edes pysty kun kiroilemaan kun liikkuu on niin perk...kipeä vaikka urheilee muutenkin?? tosin flunssakin iski eilen, että liekkö silläkin osaa asiaan..Neean polvi ollut muös kipeä joten ottaa lumnkimmin seuraavan ... (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kemi
Ei asetettu
39

KemPa Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: 3 kk päästä taas pelikunnossa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Pojat
36

KePS B Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Niin. Laitattako sen viitenumeron, mitä käytettiin reissujen omavastuiden maksamiseen. Ei jaksa kaivaa viestiketjusta... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kemi
Pojat
23

FC-Kemi 01 Nimenhuuto.com

Keijo kirjoitti: Anttoni tulee mun kyydillä reeneihin ja pääsee jonkun kyydillä takaisin. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kemi / Tornio
Pojat
27

KePS04 Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kemi
Sekajoukkue
34

merilappiunited99-00 Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Hei kaikille! Lyhyen tietokatkoksen vuoksi ilmoitan KAUDEN PÄÄTTÄJÄISISTÄ vasta nyt, eli 21.10. kello 18.00 AUDITORIO HORISONTISSA (Tietokatu 3, Kemi) (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kemi
Tytöt
21

KePS 02 Nimenhuuto.com

Keps 02 joukkueessa harjoittelevat ja pelaavat kaudella 2016 pääasiassa 02 syntyneet. Joukkueen vastuuvalmentaja Juho Luukkonen ja joukkueenjohtajana Esa Helske.

Joukkue etsii pelaajia

Arttu kirjoitti: Hei! Mikä tilanne siis 02.lla? Jatkuuko harkat siis? Luulin jo että harkat on lopetettu. Mihin seuraan kaikki vaihtaa? Olisi mukava jossakin jatkaa täällä Kemissä tätä harrastusts.. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kemi
Ei asetettu
17

KemPa05 Nimenhuuto.com

Santtu kirjoitti: Lassilan koulun sali on kiinni itsenäisyyspäivään asti eli seuraavat treenit salissa on 7.12. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Sekajoukkue
18

Barcelona 09 ja10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kemiönsaari
Sekajoukkue
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.