Jääkiekko Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, yleisurheilu, vpk, tanssillinen voimistelu, vapaatanssi, golf ja ratsastus.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Masku

Jääkiekko - Masku

LeVi Hockey Nimenhuuto.com

Tosirento lätkäjoukkue........

M kirjoitti: Moro Jääkiekkoliitolta tuli syyskauden lasku,. Lasku on 700€ ja eräpäivä 23.10. Maksut/henkilö: Leppäluoma Aleksi 26 € Laaksonen Marko 52 € Salminen Tomi 52 € Heininen Marko 52 € Kantosalmi Sami 52 € Laaksonen Henri 52 € Hietakangas Jukka 52 € Saario Valtteri 52 € Määttä Mikko 52 € Karvo Markus 5... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Masku
Ei asetettu
18

FAST Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: Sunnuntain vuoro vakiovuorolaisten osalta täynnä! Kaikille pitäis olla tullu kutsu Rautakangen nimenhuutoon! Menkää asap rekisteröitymään! Vuorot alkaa huomenna! Sunnuntaisin klo 12 vapaat paikat laitetaan jakoon! Joten ilmoittautukaa ennen sitä! Syyskauden hinta 12 kertaa 80€ tilinumero ilmoitet... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Masku
Miehet
44

Merimaskun Ahto Papat Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: nyt on 3 pelaajaa, saataisko tänään pelit aikaseks? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko ja Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.