Jääkiekko Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, yleisurheilu, vpk, tanssillinen voimistelu, vapaatanssi, golf ja ratsastus.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Masku

Jääkiekko - Masku

LeVi Hockey Nimenhuuto.com

Tosirento lätkäjoukkue........

Kantosalmi kirjoitti: Maalivahtia kaivataan. Onko Sillanpään Jussi maksanut lisenssin ja tulossa pelaamaan? Pelaajia ei liikaa ole, Jatkossa tosiaan mieluiten sitten ajoissa ilmoitus ootteko tulossa. Joudumme viimeistelemään kokoonpanon netissä sen päivän puolella, jona peli pelataan eli esim. aamulla voi olla pikkase... (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Masku
Ei asetettu
16

FAST Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: Sunnuntain vuoro vakiovuorolaisten osalta täynnä! Kaikille pitäis olla tullu kutsu Rautakangen nimenhuutoon! Menkää asap rekisteröitymään! Vuorot alkaa huomenna! Sunnuntaisin klo 12 vapaat paikat laitetaan jakoon! Joten ilmoittautukaa ennen sitä! Syyskauden hinta 12 kertaa 80€ tilinumero ilmoitet... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Masku
Miehet
44

Merimaskun Ahto Papat Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Oisko Merimasku Arenalla maanantaina jo ensimmäiset potkupallot? Pitääkö lähtee hankkiin uudet kengät ja venytellä reidet? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
20