Jääkiekko Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, golf, yleisurheilu, ratsastus, pesäpallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LeVi Hockey Nimenhuuto.com

Tosirento lätkäjoukkue........

Kantosalmi kirjoitti: Turun harrastessarjan pelit peruutettu 7.3.2021 asti. Jatkosta tiedotetaan ensiviikon aikana lisää. T. SJL / Esa Taka-Prami Itse veikkaan, että kausi oli tässä. -Sami (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Masku
Ei asetettu
15

FAST Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: Sunnuntain vuoro vakiovuorolaisten osalta täynnä! Kaikille pitäis olla tullu kutsu Rautakangen nimenhuutoon! Menkää asap rekisteröitymään! Vuorot alkaa huomenna! Sunnuntaisin klo 12 vapaat paikat laitetaan jakoon! Joten ilmoittautukaa ennen sitä! Syyskauden hinta 12 kertaa 80€ tilinumero ilmoitet... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Masku
Miehet
44

Merimaskun Ahto Papat Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Oisko Merimasku Arenalla maanantaina jo ensimmäiset potkupallot? Pitääkö lähtee hankkiin uudet kengät ja venytellä reidet? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko ja Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
20