Jääkiekko Savitaipale

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savitaipale ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

StU C04 Nimenhuuto.com

2003-2005 syntyneitä jääkiekkoilevia tyttöjä ja poikia.

Veli kirjoitti: Perjantain treeniin kaikki mukaan. Luvassa syötävää treenin jälkeen ja ajatusten vaihtoa tulevasta! (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Savitaipale
Ei asetettu
23

StUkiekkoU9 Nimenhuuto.com

StU U9 jääkiekkojoukkue. Pääasissa -12 syntyneet ja nuoremmat mutta vanhemmatkin ovat tervetulleita.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Savitaipale
Sekajoukkue
23

StU B Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Huomisen 15.9 pelin toimitsijat ja kahviohenkilöstö ok. Simo kello& kuulutus, Anu kirjuri, Vellu ja Esa jäähyt. Virve,Anne ja Minna (suolainen)leipoo.Mä tulen kahvion avaamaan ja tuon kassan ja muut tarvikkeet sekä jää myös kahvioon ja jos Minna tulee sitten mun kanssa kun ehtii. Sunnuntain pelii... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Savitaipale
Ei asetettu
29

Stu F-juniorit Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Terve! Kuinka monella olisi kiinnostusta jäille, jos maanantaisin klo 17.30 - 18.30 olisi mahdollisuus harjoitella D1 -joukkueen kanssa? Ja olisiko kenelläkään kiinnostusta tulla mukaan myös vetämään näitä harjoituksia? Jos innokkuutta löytyy riittävästi niin varataan jäät esimerkiksi 9.10 alkaen... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Savitaipale
Sekajoukkue
15