Jääkiekko Savitaipale

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savitaipale ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Savitaipale

Jääkiekko - Savitaipale

JKLL Nimenhuuto.com

Team JKLL viralliset/epäviralliset kotisivut. Peli muistuttaa enemmän pesäpalloa kuin jääkiekkoa mutta katsojakokemus on varmasti hieno.

Heikki kirjoitti: Pelataanko tänään puolitoistatuntia? Alkaa olla vuorot kohta vähissä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Savitaipale Areena
Ei asetettu
36

StU E04 Nimenhuuto.com

2004-2005 syntyneitä jääkiekkoilevia tyttöjä ja poikia.

Venla kirjoitti: Huomasin jääkiekkoliiton sivuilta, että ensi viikon Kausalan peli alkaa klo16. Meillä lukee nimenhuudossa klo 12. Kumpikohan oikein. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Savitaipale
Ei asetettu
19

savis- huru-ukot Nimenhuuto.com

Huru lätkää ja hurttia huumoria

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Savitaipale
Miehet
20

StU D1 Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Hei kaikille rahankeruuhommaa tiedossa Jääkiekkojaoston Säänjärven työilta on la 15.7. Tällä kertaa on junnujen vuoro. Töihin tarvitsee 6 järkkäriä, joista 1 on nainen sekä 5-6 ravintolatyöntekijää. Paikalla täytyisi olla ennen klo 18.30. Junnujoukkueita on monta, joten joka joukkueesta riittänee... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Savitaipale
Ei asetettu
23

Stu F-juniorit Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Tervehdys, Junnut vs. vanhemmat ottelu onkin tiistaina 28.3. klo 17:30-18:30. Näin kaikki halukkaat pääsevät paremmin osallistumaan ja mittelöimään vanhempiaan vastaan. Ollin toiveesta myös makkarat ja kahvit tarjolla. Laittakaa ko. tapahtumaan osallistumiset, myös vanhempien ja sisarusten, että ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Savitaipale
Sekajoukkue
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.