Jääkiekko Savitaipale

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savitaipale ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, nopeus ja sen edellytysten parantaminen ja kuntosaliharjoittelu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Savitaipale

Jääkiekko - Savitaipale

StU D04 Nimenhuuto.com

2004-2005 syntyneitä jääkiekkoilevia tyttöjä ja poikia.

Veli kirjoitti: PikkuSäkniemen huoltolista löytyy klikkaamalla: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jKgF0LU_9jxgJlbHXkzF0x_LPByQd2E27Sj91pudrk4/edit?usp=sharing Varaa itsellesi sopiva ajankohta. Tavoitteena olisi, että jokainen kävisi hoitamassa kerran paikkaa alkaneen kesän aikana. (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Savitaipale
Ei asetettu
18

JKLL Nimenhuuto.com

Team JKLL viralliset/epäviralliset kotisivut. Peli muistuttaa enemmän pesäpalloa kuin jääkiekkoa mutta katsojakokemus on varmasti hieno.

Vesa kirjoitti: Maalille (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Savitaipale Areena
Ei asetettu
37

savis- huru-ukot Nimenhuuto.com

Huru lätkää ja hurttia huumoria

Ismo kirjoitti: Tänään 10.3 ei huru-ulkoilla jää vuoroa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Savitaipale
Miehet
20

StU C2 Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Hei Laittakaa tänne sunnuntaihin 25.3 mennessä ketkä aikoo olla ensi kaudella kiekkojoukkueessa mukana(B-juniorit olis sitten ilmeisesti joukkue) jos kellä ehdotuksia joukkueen tai muuten pelaamisen suhteen ,laitelkaa tänne niitäkin. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Savitaipale
Ei asetettu
20

Stu F-juniorit Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Terve! Kuinka monella olisi kiinnostusta jäille, jos maanantaisin klo 17.30 - 18.30 olisi mahdollisuus harjoitella D1 -joukkueen kanssa? Ja olisiko kenelläkään kiinnostusta tulla mukaan myös vetämään näitä harjoituksia? Jos innokkuutta löytyy riittävästi niin varataan jäät esimerkiksi 9.10 alkaen... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Savitaipale
Sekajoukkue
16