Jääkiekko Savitaipale

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savitaipale ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy ja lentopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Savitaipale

Jääkiekko - Savitaipale

StU D04 Nimenhuuto.com

2004-2005 syntyneitä jääkiekkoilevia tyttöjä ja poikia.

Venla kirjoitti: Hei kaikille, Venlalla solisluussa murtuma eilisessä pelissä sattuneesta yhteentörmäyksestä. Käsi kantositeessä ainakin seuraavat kolme viikkoa, jonka jälkeen alkaa kuntoutus. Yt, Minna (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Savitaipale
Ei asetettu
21

JKLL Nimenhuuto.com

Team JKLL viralliset/epäviralliset kotisivut. Peli muistuttaa enemmän pesäpalloa kuin jääkiekkoa mutta katsojakokemus on varmasti hieno.

Vesa kirjoitti: Maalille (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Savitaipale Areena
Ei asetettu
37

savis- huru-ukot Nimenhuuto.com

Huru lätkää ja hurttia huumoria

Ismo kirjoitti: Tänään 10.3 ei huru-ulkoilla jää vuoroa (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Savitaipale
Miehet
20

StU B Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Tulevan viikonlopun pelireissusta: lauantaiaamuna bussi lähtee jäähallilta klo 6. Aamupala seisovasta pöydästä Joroisissa n klo 8,hinta 7,65/hlö. Kuopion pelin jälkeen majoitus Hostel Kunnonpaikassa. Neljän hlön huoneita varattu 5 mieshenkilöille,sekä 1 kahden hlön huone naishenkilöille. Kylpylä ... (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Savitaipale
Ei asetettu
28

Stu F-juniorit Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Terve! Kuinka monella olisi kiinnostusta jäille, jos maanantaisin klo 17.30 - 18.30 olisi mahdollisuus harjoitella D1 -joukkueen kanssa? Ja olisiko kenelläkään kiinnostusta tulla mukaan myös vetämään näitä harjoituksia? Jos innokkuutta löytyy riittävästi niin varataan jäät esimerkiksi 9.10 alkaen... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Savitaipale
Sekajoukkue
16