Jalkapall Loppi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Loppi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, jääkiekko ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Loppi

Jalkapall - Loppi

FC Loppi Vihreä 07 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Hei, Isommilta vapautuisi käyttöön 7.1-11.2.18 väliseksi ajaksi valio areenalta puoli kenttää. Vuoro olisi sunnuntaisin 14.30-15.30. Löytyisikö 1-2 vanhempaa jolla olisi kiinnostusta/motivaatiota ottaa täydellinen vetovastuu harjoituksista? Nykyisillä valmentajilla ei tähän ole mahdollisuutta. Ha... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Loppi
Pojat
28

FC Loppi Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: myöhästynen vähän (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Loppi
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.