Jalkapallo Loppi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Loppi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, jääkiekko ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Loppi

Jalkapallo - Loppi

FC Loppi Vihreä 07 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Hei, 26.8 lauantaina pelattavaan turnaukseen kaivattaisiin vielä paria kolmea pelaajaa, jotta vaihtomiehiä olisi tarpeeksi tai jos nyt ilmoittautuneista joku vaikkapa sairastuu ja estyy tulemasta. (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Loppi
Pojat
27

FC Loppi Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: myöhästynen vähän (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Loppi
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.