Jalkapall Littoinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Littoinen ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, futsal, sähly ja agility.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Littoinen

Jalkapall - Littoinen

LTU 02 Nimenhuuto.com

LTU 02 on joukkue 2002 syntyneille pelaajille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä. Talviaikana lisäksi joukkue harjoittelee Kaarina kht kentällä, Littoisten Monitoimitalolla ja Kotimäen koulun liikuntasalissa. Joukkue osallistuu Turun piirin futsal sarjaan talvikaudella sekä piirisarjaan kesäkaudella.

Joukkue etsii pelaajia: LTU 02 joukkue on lokakuussa 2013 perustettu 2002 vuonna syntyneiden pelaajie...

Tapio kirjoitti: Jokaiselle on varmaan tullut LTU B Nimenhuuto-kutsu sähköpostiin. Menkääs laittamaan tietonne kuntoon: puhelin, sähköposti, pelinumero ja huoltajan nimi, puhelin ja sähköposti. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
23

Littoinen11-12 Nimenhuuto.com

Moi! 31.3.2016 starttaa iloinen ja reipas 2011-12 syntyneiden jalkapallojoukkue. Kaikki pojat ja tytöt ovat tervetulleita mukaan ! Alkuun harjoitukset Auranlaakson koulun liikuntasalissa torstaisin klo 18-19. Salissa leikitään palloleikkejä, tehdään temppurataa ja pelataan jalkapalloa. Kun kelit ovat sopivasti upean keväiset siirrymme harjoittelemaan ulos Littoisten KHT kentälle tekonurmelle keskiviikkoisin klo 18-19.

Joukkue etsii pelaajia: Moi! 31.3.2016 starttaa iloinen ja reipas 2011-12 syntyneiden jalkapallojoukk...

Juke kirjoitti: Juke saattaa myöhästyä jonkin verran, mutta tulee kuitenkin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kaarina Littoinen
Sekajoukkue
11

LTU Maalivahtitalli Nimenhuuto.com

LTU goaliegroup on LTU juniorimaalivahtien oma harjoitussivusto. LTU juniorimaalivahtien harjoituksissa keskitytään maalivahtien fysiikkaan sekä maalivahdin pelaamiseen liittyvien taitojen ja kykyjen kehittämiseen. LTU juniorijalkapallojoukkueiden maalivahdit osallistuvat yhteisiin maalivahtiharjoituksiin yli ikäluokkarajojen. Yhteisenä tavoitteena on tulla paremmaksi maalivahdiksi ja kasvaa myös yksilöpelaajana joukkuelajin keskellä.

Jukka kirjoitti: Moi! Pitkän työttömyysputken jälkeen olen vihdoin saamassa vakituisen työpaikan. Tästä syystä en pysty jatkamaan LTU maalivahtitallin vetäjänä. Olen ilmoittanut valmennuspäällikölle jääväni sivuun toiminnasta ainakin talven ja kevään ajaksi. Tulevaisuus näyttää,pääsenkö jatkamaan mielekästä työtä... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
15

Littoinen Nimenhuuto.com

Littoinen -08

Joukkue etsii pelaajia: Littoinen 08 joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta kiintostune...

Sami kirjoitti: Nappulamarssi peruttu! Päättäjäiset alkavat suoraan juhlapaikalta klo 10.45. t.Sami (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen
Sekajoukkue
34

LTU 00 joukkue Nimenhuuto.com

LTU:n D13 jalkapallojoukkue jossa vallitsee hyvä, reipas ja iloinen ilmapiiri. Pelaajat ovat motivoituneita ja haluavat oppia ja kehittää koko aja lisää henkilökohtaisia ominaisuuksiaan pelaajana.

Joukkue etsii pelaajia: Olemme lokakuussa 2011 perustettu LTU:n vuonna 2000 syntyneiden poikien jalka...

Filipe kirjoitti: Moi kaikille tässä http://www.rtp.pt/play/direto/rtp2 voit katsoa futsal peli Portugali liiga klo 19:00. Terveisin Filipe (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen
Pojat
30

LTU-10Ukkonen Nimenhuuto.com

LTU-Ukkonen on keväällä 2016 perustettu futis-joukkue, jonka runko koostuu 2010 syntyneistä pelureista.

Aaro kirjoitti: Moi, Tuli sähköpostiin ilmoitus, että ostamanne pelipassivakuutus on maksamatta. Onko joukkue ottanut tämän ja maksamassa, vai pitääkö tämä itse maksaa? Terv. Teemu Poikkimäki (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen
Sekajoukkue
23

LTU 07 Nimenhuuto.com

LTU 07 on nappulajoukkue vuonna 2007-2008 syntyneille tytöille ja pojille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Loviisa ja Eliel ovat päättäneet lopettaa jalkapallon pelaamisen ainakin toistaiseksi. Lämpimät kiitokset teille kaikille näistä vuosista ja menestystä hienolle joukkueelle! Toivottavasti törmäillään kylillä! T. Loviisa, Eliel, Laura ja Erkki (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
26

LTU ISO FUTISESKARI Nimenhuuto.com

LTU Futiseskari tarjoaa 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille jalkapalloa hauskalla ja innostavalla tavalla. Hyvä vaihtoehto aloittaa jalkapallon harrastaminen ja taitojen karttuessa tästä on helppo siirtyä pelaamaan jalkapalloa LTU nappulajoukkueeseen.

Jani kirjoitti: Otetaan joukkuekuva treenin jälkeen! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
36

LTU B Nimenhuuto.com

LTU B joukkue on 2012 syksyllä perustettu joukkue, jonka pelaajarungon muodostaa vuonna 2001 ja 2002 syntyneet pelaajat. Joukkue harjoittelee ja pelaa kotipelinsä Littoisten kht kentällä. Joukkueen vastuuvalmentajina toimivat Joni Leppänen sekä Juha Vyyryläinen.

Arto kirjoitti: Väliaikatietoa varusteista niille pelaajille, jotka tekivät varustetilauksen. Varusteet on tilattu pari viikkoa sitten ja ne saapuvat helmikuun alkupuolella. Jaakkolan Juha lähettää lähipäivinä pyynnön maksaa tilaukset joukkueen tilille. Sovituksia tehtäessä huomasin, että uusi CLIQUE treenipaita... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
40

LTU Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

LTU Naisten kuntojalkapallo on suunnattu kaikille naisille, jotka ovat kiinnostuneet kohottamaan omaan kuntoaan ja samalla tutustumaan jalkapalloon. Ryhmä harjoittelee kesäaikana Littoisten kentällä Littoisissa ja talvikaudella Kotimäen koulun salissa.

Matti kirjoitti: Kiitos vielä kevätkaudesta! Oli hyvä meininki ja hienoa, että porukkamme vahvistui uusilla pelaajilla. Jatketaan treenejä siis elokuun alussa. Palloa saa toki potkia myös ennen sitä. Hyvää kesää! :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Naiset
27

LTU 06 Puumat Nimenhuuto.com

LTU 06 Puumat on nappulajoukkue 2006 vuonna syntyneille tytöille ja pojille. Joukkue harjoittelee kesäkaudella Littoisten kht kentällä ja talvikaudella lähialueen koulujen liikuntasaleissa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Funpark reissu 23.1.2016! Bussi lähtee Littoisten jalkapallokentältä kello 9.00, tulkaa kaikki ajoissa paikalle! Tampereelta lähdetään takaisin Turkuun 17.00! Mennäänkö samalla kokoonpanolla vai onko tullut muutoksia? Vastatkaa tähän viestiin, jotta tiedän, että kaikki ovat nähneet tämän! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
15

LITSA 06 Nimenhuuto.com

Kaarinan Nappulat Littoinen 2006 United ja City

Niklas kirjoitti: Lapissa ensi viikko. T. Reijo (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen Maailman Napa
Ei asetettu
21

LTU jalkapallokoulu kesäkuu Nimenhuuto.com

LTU jalkapallokoulut tarjoavat alle 12-vuotiaille lapsille valmennusta ja opetusta jalkapallossa. Taso- ja ikäryhmät eri ikäisille lapsille ja oman harrastustaustan mukaan.

Marko kirjoitti: Hei kaikki Futiskoululaiset, futiskoulu on edennyt hienost kohti viimeisen päivän aamua ja pelit ja treenit ovat saamani tiedon ja kuulemani mukaan menneet tosi hienosti, onnittelut siitä kaikille. Tänään viimeisenä päivänä säänhaltijat ovat kääntäneet meille selkänsä ja ainakin nyt aamulla näytt... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
37

LTU 08-09 Salamat Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: laittakaa keskiviikkoon mennessä lauantai 17.2 ja 24.2 oletteko tulossa.Tiedetään pidetäänkö treenit vai oletteko lomailemassa (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
20

LTU 2 Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: todennäköisesti 18.30 pintaan paikalle, suoraan töistä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Littoinen
Miehet
26

LTU Leijonat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi Kokoonpano Mustien ykkösen peliin ke 24.5. klo 18:45 (kokoontuminen 18:00) Parkin kentällä: Markus (MV) Tuomas Dzemal Sampo Eino Kosti Miro Leevi Meriel Toivo Patrik Santeri Eeli Käykää vahvistamassa osallistuminen Nimenhuudossa mahdollisimman pian. t. Jussi (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Littoinen
Ei asetettu
31

LTU Tiikerit 07 Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: Olen tänään lisännyt kaikki pelaajat LTU 07 nimenhuutoon (ltu07.nimenhuuto.com). Jos et ole saanut nimenhuudosta kutsua, niin laita viestiä. Tarkoitus on jatkossa käyttää LTU 07 nimenhuutoa ja LTU Tiikerit nimenhuuto jää pois käytöstä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Littoinen
Ei asetettu
19

Littoinen04 Nimenhuuto.com

Ville-Veik kirjoitti: moro, laitoin LTU:n tämän viikon treenit vielä tälle palstalle. LTU:ta suunnittelevien poikien vanhempia toivottaisiin treenien aikaan paikalle ensi torstaina Littoisten KHT klo 17-45 alkaen. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen
Ei asetettu
22

LTU 99 Nimenhuuto.com

Taina kirjoitti: https://docs.google.com/forms/d/1W8cvX2KEQNhVsbKzFqFU2Jyvjd257JHBxHBKmuNv9dg/viewform Tänne osoitteeseen joka heppu, joka ei ole siellä vielä käynyt täyttämässä pelaajakorttiaan. Sain palautetta seuran puheenjohtajalta, että vain 9 korttia on täytetty meidän joukkueesta. Minne luulette, että saam... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Littoinen
Ei asetettu
29