Jääkiekko Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, joukkuevoimistelu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Forssa

Jääkiekko - Forssa

FoPS 05 Nimenhuuto.com

FoPS Junioreiden joukkue E05 on tarkoitettu kaikille 2005 syntyneille lapsille. Joukkueen harjoitusvuorot ja muut tapahtumat löytyvät joukkueen kalenterista: http://www.fopsjuniorit.fi/jaakiekko/jaakiekko-e05/kalenteri/. Ilmoittautumiset joukkueen tapahtumiin hoidetaan Nimenhuudossa. E05 joukkue pelaa Länsirannikon E-juniorisarjoissa kolmella peliryhmällä kauden 2016 - 2017. Joukkueesta on ilmoitettu peliryhmät A-, AA- ja AAA-sarjoihin. Meillä kaikki pelaa! Jos olet kiinnostunut osallistumaan FoPS E05 joukkueen toimintaan niin ota yhteyttä: Jarkko Saari, jarkko.j.saari@gmail.com, 0405764938

Tomi kirjoitti: Onko vapaille jäille menijöitä? Eikö ole 16-18? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
42

Fops 07 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2007 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F07 -joukkueen toimintaan.

Tuukka kirjoitti: Alkukesällä on taas mahdollista pelata rullakiekkoa, kausi kestää huhtikuun lopusta juhannukseen. Harkat kerran viikossa torstaisin Somerolla ja lisäksi muutama peli tai turnaus. Varusteet samat kuin jäällä, paitsi luistimet tietenkin. Seuran nimi Fogeroller ja Tony Kuloaro on organisaattori. Lis... (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
31

Fops F06 Nimenhuuto.com

Fops Juniorit E06

Samuli kirjoitti: Iltaa Ryhmäjäitä taas tarjolla maanantai illalla. Klo 19-20.00 vetovuoro -04 joukkueella. Niko Lauri Romeo Vihtori Ale Kaapo Nestori Eemeli Riku Santtu Ja klo 20-21.00 vetovuorossa -05 valmennus Tuomas Aaro Santeri Kasperi Leevi -Samuli- (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
30

FoPS 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2009 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F09 -joukkueen toimintaan.

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
27

FoPS 08 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2008 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F08 -joukkueen toimintaan.

Jani kirjoitti: TIEDOTUS UUSILLE TULOKKAILLE ja KERTAUS VANHOILLE On tullut kyselyä saako uudet 09 - 10 osallistua peleihin. UUSI pelaaja ei voi osallistua turneuksiin eikä leijonaliiga pelihin. Heidän kausi alkaa 09 komennossa Syksyllä. Ilman pelipassia ei pelaa kukaan. https://www.finhockey.fi/palvelut/pelipas... (19 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
43

Foge Roller Nimenhuuto.com

Akseli kirjoitti: Täältä sais käytetyt mission rullikset kokoa 36.5 edullisesti jos joku tarvii. (18 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Rullakiekko
Forssa
Pojat
37

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.