Jääkiekko Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, joukkuevoimistelu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Forssa

Jääkiekko - Forssa

FoPS 05 Nimenhuuto.com

FoPS Junioreiden joukkue E05 on tarkoitettu kaikille 2005 syntyneille lapsille. Joukkueen harjoitusvuorot ja muut tapahtumat löytyvät joukkueen kalenterista: http://www.fopsjuniorit.fi/jaakiekko/jaakiekko-e05/kalenteri/. Ilmoittautumiset joukkueen tapahtumiin hoidetaan Nimenhuudossa. E05 joukkue pelaa Länsirannikon E-juniorisarjoissa kolmella peliryhmällä kauden 2016 - 2017. Joukkueesta on ilmoitettu peliryhmät A-, AA- ja AAA-sarjoihin. Meillä kaikki pelaa! Jos olet kiinnostunut osallistumaan FoPS E05 joukkueen toimintaan niin ota yhteyttä: Jarkko Saari, jarkko.j.saari@gmail.com, 0405764938

Eeli kirjoitti: Yksi teräsuoja löytynyt Eelin kassista mallia Toronto Pro (14 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
42

FoPS 08 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2008 syntyneen lapsen kanssa tutustumaan FoPS F08 -joukkueen toimintaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekkoa! Meillä on hyvä joukkueen runko jo kasassa, mutta t...

Jani kirjoitti: Kauden 2017-18 pelipasseja voi lunastaa 2.5.2017 alkaen Uutta kaudelle 2017-18 - Lapsipelipassi - Leijonaliigapelipassin uusi nimi on lapsipelipassi. Lapsipelipassin voivat ottaa kaikki 1.1.2008 ja sen jälkeen syntyneet pelaajat. Lapsipelipassiin kuuluu Leijonat-lehti kun taas tapahtumapelipassin... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
20

Fops 07 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2007 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F07 -joukkueen toimintaan.

Tuukka kirjoitti: Alkukesällä on taas mahdollista pelata rullakiekkoa, kausi kestää huhtikuun lopusta juhannukseen. Harkat kerran viikossa torstaisin Somerolla ja lisäksi muutama peli tai turnaus. Varusteet samat kuin jäällä, paitsi luistimet tietenkin. Seuran nimi Fogeroller ja Tony Kuloaro on organisaattori. Lis... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
32

FoPS 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2009 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F09 -joukkueen toimintaan.

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
34

Fops F06 Nimenhuuto.com

Fops Juniorit E06

Miro kirjoitti: Ei onnistunut vaihto , joten me tehdään se oma 12-14 vuoro . (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
30

Foge Roller Nimenhuuto.com

Tony kirjoitti: Tänään maalissa Totti, jasper, Miko. Peperoller valmistautuu viikonlopun Nordic-cuppiin ja pihalla toimintaa. Jättäkää autot parkkipaikalla Forssan suuntaan. Käyttäkäähän in/out toimintoja, jotta osaa valmistautua treenien pitoon ja vaikka muuttaa ryhmäkoostumuksia tarvittaessa! -Tony- (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Rullakiekko
Forssa
Pojat
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.