Jääkiekko Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, joukkuevoimistelu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Forssa

Jääkiekko - Forssa

FoPS 05 Nimenhuuto.com

FoPS Junioreiden joukkue E05 on tarkoitettu kaikille 2005 syntyneille lapsille. Joukkueen harjoitusvuorot ja muut tapahtumat löytyvät joukkueen kalenterista: http://www.fopsjuniorit.fi/jaakiekko/jaakiekko-e05/kalenteri/. Ilmoittautumiset joukkueen tapahtumiin hoidetaan Nimenhuudossa. E05 joukkue pelaa Länsirannikon E-juniorisarjoissa kolmella peliryhmällä kauden 2016 - 2017. Joukkueesta on ilmoitettu peliryhmät A-, AA- ja AAA-sarjoihin. Meillä kaikki pelaa! Jos olet kiinnostunut osallistumaan FoPS E05 joukkueen toimintaan niin ota yhteyttä: Jarkko Saari, jarkko.j.saari@gmail.com, 0405764938

Eeli kirjoitti: Yksi teräsuoja löytynyt Eelin kassista mallia Toronto Pro (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
41

FoPS 08 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2008 syntyneen lapsen kanssa tutustumaan FoPS F08 -joukkueen toimintaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekkoa! Meillä on hyvä joukkueen runko jo kasassa, mutta t...

Jani kirjoitti: Kauden 2017-18 pelipasseja voi lunastaa 2.5.2017 alkaen Uutta kaudelle 2017-18 - Lapsipelipassi - Leijonaliigapelipassin uusi nimi on lapsipelipassi. Lapsipelipassin voivat ottaa kaikki 1.1.2008 ja sen jälkeen syntyneet pelaajat. Lapsipelipassiin kuuluu Leijonat-lehti kun taas tapahtumapelipassin... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
20

FoPS 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2009 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F09 -joukkueen toimintaan.

Milo kirjoitti: Moi oliko monta poikaa perj. Loimaalla? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
34

FoPS C Akatemia Nimenhuuto.com

Rakkaudesta lajiin

Juha kirjoitti: Meidän kyytiin mahtuu neljä poikaa pelivehkeiden kanssa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
24

Fops 07 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2007 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F07 -joukkueen toimintaan.

Tuukka kirjoitti: Synttäri ja vapputunnelma korkealla, Juuso kiittää! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
32

Fops F06 Nimenhuuto.com

Fops Juniorit E06

Miro kirjoitti: Ei onnistunut vaihto , joten me tehdään se oma 12-14 vuoro . (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
30

Foge Roller Nimenhuuto.com

Tony kirjoitti: Fogeroller tilinumero FI24 4327 0010195947, Someron Säästöpankki. Pelejä kertyi kahdelle joukkueelle ruhtinaalliset 31 kpl. Kaikista peleistä maksu päiväkohtaisesti. Pelattiin yksi, kaksi tai viisi peliä, niin maksu 5€/päivä. Harjoituksia pidettiin 9kpl/ ja jokaisen kerran 5€. maksusta jää hieman... (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Rullakiekko
Forssa
Pojat
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.