Jääkiekko Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koiraurheilu, koripallo, joukkuevoimistelu, ringette, vesipelastus, tennis ja multisport.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Forssa

Jääkiekko - Forssa

FoPS 05 Nimenhuuto.com

FoPS Junioreiden joukkue D05 on tarkoitettu kaikille 2005 syntyneille lapsille. Joukkueen harjoitusvuorot ja muut tapahtumat löytyvät joukkueen kalenterista: http://www.fopsjuniorit.fi/jaakiekko/jaakiekko-d05/kalenteri/. Ilmoittautumiset joukkueen tapahtumiin hoidetaan Nimenhuudossa. D05 joukkue pelaa Länsirannikon D1-juniorisarjoissa kahdella peliryhmällä kauden 2018 - 2019. Joukkueesta on ilmoitettu peliryhmät AA- ja AAA-sarjoihin.

Joni kirjoitti: Hei, oli ilmeisesti sekaannuksia kokoontumispaikasta reeneihin, tästä eteenpäin kokoonnutaan kello 17.00 Urheilukentälle, ellei muuta ilmoiteta!! (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
39

FoPS 08 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2008 syntyneen lapsen kanssa tutustumaan FoPS F08 -joukkueen toimintaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekkoa! Meillä on hyvä joukkueen runko jo kasassa, mutta t...

Jani kirjoitti: Jää aika alkaa klo 11:45- Onko jollekin tullut mukaan Vierumäeltä ylimääräinen Varrior merkkinen maila? Naapurikopin pelaajalla kadoksissa. Minulla on kuva mailasta. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
18

Fops 06 Nimenhuuto.com

Fops Juniorit E06

Samuli kirjoitti: Terve Nyt on mies palannut taas kotimaahan ja pitänyt pienen huilin. Tiistaina 15.5 klo 17.45 jäähallilla ensimmäiset kesätreenit. Tarkoitettu pojille joilla ei ole muuta lajia, ei siis tarvitse tehdä mitään järjestelyjä jos on jo muuta tekemistä. Jatkossa tarkoituksena treenata tiistai ja torsta... (14 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
29

FoPS 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2009 syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan joukkueen toimintaan.

Jarkko kirjoitti: Tuli jumppamaikalta kyselyä onko äitienpäivänä poikia tulossa voimistelemaan? Joten ilmoittakaa mahdollisimman pian IN tai OUT tähän tapahtumaan! (17 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
44

Fops 07 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2007 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F07 -joukkueen toimintaan.

Tuukka kirjoitti: NYT VOI PÄÄSTÄ JALIKSEEN HIEMAN EDULLISEMMIN KESÄKSI: FJK haluaa olla mukana lasten monipuolisen harrastamisen mahdollistamisessa FJK:lla on jalkapallotoimintaa ympäri vuoden. Osa lapsista/nuorista ei toisen urheilulajin suurien harjoitus- ja pelimäärien vuoksi pysty osallistumaan jalkapalloon ym... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
30

FoPS C Akatemia Nimenhuuto.com

Rakkaudesta lajiin

Jarmo kirjoitti: HUOM. mennään JÄÄLLE JO klo. 19:00 ja pelataan 2 h. Kerron lisää lähempänä. Jaffa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
18

Foge Roller Nimenhuuto.com

Tony kirjoitti: Tiistaina kaikki halukkaat treenaamaan 17-18.30 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Rullakiekko
Forssa
Pojat
44

Fops 10 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: FoPS Vihreä paikalle 9.00 mv Topi Lindvall Joonas Nieminen Viljami Huuhanmäki Aapo Hieperi Aleksi Hintsanen Joel Järvi Luka Kallonen Miro Hakamäki Eero Lindvall Lari Kallonen Launo Leikkilä Aleksi Laukkanen Jussi Laukkanen Joel Saarikko Valmentajat Janne Kallonen Antti Lindvall Juha Saarikko FoPS... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
30