Jääkiekko Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, joukkuevoimistelu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Forssa

Jääkiekko - Forssa

FoPS 05 Nimenhuuto.com

FoPS Junioreiden joukkue E05 on tarkoitettu kaikille 2005 syntyneille lapsille. Joukkueen harjoitusvuorot ja muut tapahtumat löytyvät joukkueen kalenterista: http://www.fopsjuniorit.fi/jaakiekko/jaakiekko-e05/kalenteri/. Ilmoittautumiset joukkueen tapahtumiin hoidetaan Nimenhuudossa. E05 joukkue pelaa Länsirannikon E-juniorisarjoissa kolmella peliryhmällä kauden 2016 - 2017. Joukkueesta on ilmoitettu peliryhmät A-, AA- ja AAA-sarjoihin. Meillä kaikki pelaa! Jos olet kiinnostunut osallistumaan FoPS E05 joukkueen toimintaan niin ota yhteyttä: Jarkko Saari, jarkko.j.saari@gmail.com, 0405764938

Lukas kirjoitti: Olisikohan jonkun kamoihin seonnut ylimääräinen teräsuoja? Musta Toronto Pro suoja kateissa... (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
39

FoPS 08 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2008 syntyneen lapsen kanssa tutustumaan FoPS F08 -joukkueen toimintaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekkoa! Meillä on hyvä joukkueen runko jo kasassa, mutta t...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve! Muutamme torstaina 12.10. Helsinkiin, joten kioskivuoro jää hoitamatta. "Viimeiset" treenitkin jäi väliin, koska Jooan loppuviikon kuumeilu on muuttunut flunssaksi ja yskäksi. Tässä Jooan terveiset joukkueelle: "On ollut kiva olla osa joukkuetta ja tsemppiä loppukauteen! Ehkä jollakin puku... (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
20

Fops 06 Nimenhuuto.com

Fops Juniorit E06

Samuli kirjoitti: Moi Huomenna To 19.10 halukkaille tekniikka jää klo 20.15-21.15. -Samuli- (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
27

FoPS 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2009 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F09 -joukkueen toimintaan.

Veijo kirjoitti: Hämeenlinnan turnaukseen olen varaamassa pelaajille ruokailua, mahdolliset ruoka allergiat pitäisi saada tietoon mahdollisimman pian!! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
44

Fops 07 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2007 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F07 -joukkueen toimintaan.

Tuukka kirjoitti: Tänäään klo 16 vapaalla olijat 08 treeneihin mahdollista osallistua! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
31

FoPS C Akatemia Nimenhuuto.com

Rakkaudesta lajiin

Juha kirjoitti: Lähtö Forssan jäähallilta klo 17.45, suoraan menijät paikalle klo 18.15 (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
19

Foge Roller Nimenhuuto.com

Tony kirjoitti: Fogeroller tilinumero FI24 4327 0010195947, Someron Säästöpankki. Pelejä kertyi kahdelle joukkueelle ruhtinaalliset 31 kpl. Kaikista peleistä maksu päiväkohtaisesti. Pelattiin yksi, kaksi tai viisi peliä, niin maksu 5€/päivä. Harjoituksia pidettiin 9kpl/ ja jokaisen kerran 5€. maksusta jää hieman... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Rullakiekko
Forssa
Pojat
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.