Jääkiekko Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, joukkuevoimistelu, koiraurheilu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Forssa

Jääkiekko - Forssa

FoPS 05 Nimenhuuto.com

FoPS Junioreiden joukkue E05 on tarkoitettu kaikille 2005 syntyneille lapsille. Joukkueen harjoitusvuorot ja muut tapahtumat löytyvät joukkueen kalenterista: http://www.fopsjuniorit.fi/jaakiekko/jaakiekko-e05/kalenteri/. Ilmoittautumiset joukkueen tapahtumiin hoidetaan Nimenhuudossa. E05 joukkue pelaa Länsirannikon E-juniorisarjoissa kolmella peliryhmällä kauden 2016 - 2017. Joukkueesta on ilmoitettu peliryhmät A-, AA- ja AAA-sarjoihin. Meillä kaikki pelaa! Jos olet kiinnostunut osallistumaan FoPS E05 joukkueen toimintaan niin ota yhteyttä: Jarkko Saari, jarkko.j.saari@gmail.com, 0405764938

Tuomas kirjoitti: Meillä yksi ylimääräinen hanska. Huomenna tulee hallille. (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
42

Fops 07 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2007 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F07 -joukkueen toimintaan.

Ville kirjoitti: Tervehdys Ville, Voitko laittaa muistutuksen teidän nimenhuutoon sukista. Ilmeisesti kaikia otettuja sukkia ei ole maksettu. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
30

FoPS 08 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2008 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F08 -joukkueen toimintaan.

Jani kirjoitti: EKS 09 turnauksen kaikki paikat menneet tänään, joten ei ole tilaa. Kysyin vielä Salosta saadaanko sinne 2 peliryhmää 09 turnaukseen? Turnaus on sunnuntaina 9.4. (nyt oli varauksessa porukka 08 ja porukka 09 turnaukseen) Voihan toki 09 osallistua kahdella ryhmällä, enemmän pelanneiden porukalla 0... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
39

Fops F06 Nimenhuuto.com

Fops Juniorit E06

Riku kirjoitti: Iso kiitos valmentajille ja huoltajille! Ihanaa joulua kaikille. t. Tuija ja Riku (25 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
30

Foge Roller Nimenhuuto.com

Tony kirjoitti: Huomenna klo 18-18.40 pelailua ja kiipeilyä salissa! Sen jälkeen palkitsemiset ja pientä purtavaa. Loppuu noin 19.15. Otan vastaan valkoiset pelipaidat tilaisuudessa! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Rullakiekko
Forssa
Pojat
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.