Jääkiekko Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koiraurheilu, koripallo, joukkuevoimistelu, ringette, vesipelastus, tennis ja multisport.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Forssa

Jääkiekko - Forssa

FoPS 05 Nimenhuuto.com

FoPS Junioreiden joukkue D05 on tarkoitettu kaikille 2005 syntyneille lapsille. Joukkueen harjoitusvuorot ja muut tapahtumat löytyvät joukkueen kalenterista: http://www.fopsjuniorit.fi/jaakiekko/jaakiekko-d05/kalenteri/. Ilmoittautumiset joukkueen tapahtumiin hoidetaan Nimenhuudossa. D05 joukkue pelaa Länsirannikon D1-juniorisarjoissa kahdella peliryhmällä kauden 2018 - 2019. Joukkueesta on ilmoitettu peliryhmät AA- ja AAA-sarjoihin.

Elmeri kirjoitti: Elmeri olisi kyytiä vailla molempiin suuntiin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
38

FoPS 08 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2008 syntyneen lapsen kanssa tutustumaan FoPS F08 -joukkueen toimintaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekkoa! Meillä on hyvä joukkueen runko jo kasassa, mutta t...

Jani kirjoitti: Saimme Nokialle pelitällit. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
18

FoPS 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2009 syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan joukkueen toimintaan.

Jarkko kirjoitti: Tän päivän jumppa peruttu! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
36

Fops 07 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2007 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F07 -joukkueen toimintaan.

Tuukka kirjoitti: NYT VOI PÄÄSTÄ JALIKSEEN HIEMAN EDULLISEMMIN KESÄKSI: FJK haluaa olla mukana lasten monipuolisen harrastamisen mahdollistamisessa FJK:lla on jalkapallotoimintaa ympäri vuoden. Osa lapsista/nuorista ei toisen urheilulajin suurien harjoitus- ja pelimäärien vuoksi pysty osallistumaan jalkapalloon ym... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
30

Fops 06 Nimenhuuto.com

Fops Juniorit E06

Santtu kirjoitti: Aikaistetaan tunnilla huomisia harkkoja jäähallin kentällä. Eli pe 15.6. Klo 16.45 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
31

Foge Roller Nimenhuuto.com

Tony kirjoitti: Huomenta! Tuli kauan odotettu ilmoitus jäävuoron saamisesta. Fogerollerin periaatteisiin kuuluu henkilökohtaisten taitojen opettelu. Päättäjäisissä teema jatkuu ja saimme Turusta luisteluvalmentajan, jonka valmennettaviin kuuluu myös ammattikiekkoilijoita. Kaikki joukolla mukaan, myös Someron pik... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Rullakiekko
Forssa
Pojat
41

Fops 10 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: FoPS Vihreä paikalle 9.00 mv Topi Lindvall Joonas Nieminen Viljami Huuhanmäki Aapo Hieperi Aleksi Hintsanen Joel Järvi Luka Kallonen Miro Hakamäki Eero Lindvall Lari Kallonen Launo Leikkilä Aleksi Laukkanen Jussi Laukkanen Joel Saarikko Valmentajat Janne Kallonen Antti Lindvall Juha Saarikko FoPS... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
30