Jääkiekko Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, joukkuevoimistelu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Forssa

Jääkiekko - Forssa

FoPS 05 Nimenhuuto.com

FoPS Junioreiden joukkue E05 on tarkoitettu kaikille 2005 syntyneille lapsille. Joukkueen harjoitusvuorot ja muut tapahtumat löytyvät joukkueen kalenterista: http://www.fopsjuniorit.fi/jaakiekko/jaakiekko-e05/kalenteri/. Ilmoittautumiset joukkueen tapahtumiin hoidetaan Nimenhuudossa. E05 joukkue pelaa Länsirannikon E-juniorisarjoissa kolmella peliryhmällä kauden 2016 - 2017. Joukkueesta on ilmoitettu peliryhmät A-, AA- ja AAA-sarjoihin. Meillä kaikki pelaa! Jos olet kiinnostunut osallistumaan FoPS E05 joukkueen toimintaan niin ota yhteyttä: Jarkko Saari, jarkko.j.saari@gmail.com, 0405764938

Rasmus kirjoitti: Sukissa on eräpäivä 5.12. Siihen mennessä sukkien summa joukkueen tilille kiitos (22 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
40

FoPS 08 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2008 syntyneen lapsen kanssa tutustumaan FoPS F08 -joukkueen toimintaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekkoa! Meillä on hyvä joukkueen runko jo kasassa, mutta t...

Pauli kirjoitti: Moi, Paulin pelikassista löytyi ylim. ccm kaulasuoja. Perjantaina tuodaan hallille. Jos tarvetta aikasemmin niin viestiä vaan tännepäin . (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
20

Fops 06 Nimenhuuto.com

Fops Juniorit E06

Toni kirjoitti: LAUKAISUKOULUTUS Yhteistyötä Pama:n kanssa laitetaan kovalla tohinalla aluilleen. Keskiviikkona 13.12 Forssaan tulee laukaisukouluttajia Pamalta. Koulutus on tarkoitettu E1 - A junioreille. Tietenkin myös valmentajat ovat tervetulleita. Tilaisuudessa on myös mahdollista testata Pama mailoja, ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
28

FoPS C Akatemia Nimenhuuto.com

Rakkaudesta lajiin

Juha kirjoitti: Lähtö Forssan jäähallilta klo 13.00, humppila n.13.20 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
19

FoPS 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2009 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F09 -joukkueen toimintaan.

Joni kirjoitti: 16.12 on Turussa pelitällit. Olemme ilmoittautuneet kolmella peliryhmällä. Jos tiedätte jo ehdittekö peleihin, niin käykää laittamaan ilmoittautumiset kuntoon. Että tietää ilmoitella Turun suuntaan jos ei saadakkaan kolmea porukkaa. Kiitos. (29 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
45

Fops 07 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2007 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F07 -joukkueen toimintaan.

Tuukka kirjoitti: Ensi viikon lauantaina 18.1. alkaa Easy Hockey jää klo 16.00. Jää on tarkoitettu EI lisenssipelaajille eli ne jotka pelaavat joukkueissa EIVÄT SAA osallistua tuolle jäälle. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
32

Foge Roller Nimenhuuto.com

Tony kirjoitti: Pizzat tilattu ilmoittautuneille. Klo. 18.30 Deniksen yläkerrassa nähdään (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Rullakiekko
Forssa
Pojat
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.