Jääkiekko Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koiraurheilu, koripallo, joukkuevoimistelu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Forssa

Jääkiekko - Forssa

FoPS 05 Nimenhuuto.com

FoPS Junioreiden joukkue E05 on tarkoitettu kaikille 2005 syntyneille lapsille. Joukkueen harjoitusvuorot ja muut tapahtumat löytyvät joukkueen kalenterista: http://www.fopsjuniorit.fi/jaakiekko/jaakiekko-e05/kalenteri/. Ilmoittautumiset joukkueen tapahtumiin hoidetaan Nimenhuudossa. E05 joukkue pelaa Länsirannikon E-juniorisarjoissa kolmella peliryhmällä kauden 2016 - 2017. Joukkueesta on ilmoitettu peliryhmät A-, AA- ja AAA-sarjoihin. Meillä kaikki pelaa! Jos olet kiinnostunut osallistumaan FoPS E05 joukkueen toimintaan niin ota yhteyttä: Jarkko Saari, jarkko.j.saari@gmail.com, 0405764938

Paavo kirjoitti: Hei! Löytyykö kenenkään kanoista yhtä ylimääräistä pelisukkaa? Paavolta olis toinen hukassa, tainnut hävitä Ahvenanmaan reissun yhteydessä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
41

FoPS 08 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2008 syntyneen lapsen kanssa tutustumaan FoPS F08 -joukkueen toimintaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekkoa! Meillä on hyvä joukkueen runko jo kasassa, mutta t...

Joacim kirjoitti: Nopeat ilmottautumiset (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
18

Fops 07 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2007 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F07 -joukkueen toimintaan.

Tuukka kirjoitti: Joukkueessa ainakin: Lauri Aatu Jeri Jonne Kassu Matias Veeti (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
32

FoPS 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2009 syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan joukkueen toimintaan.

Aaro kirjoitti: Moi! Aaro V. Ei pääsekään Tappara-peliin lauantaina. Sunnuntain Ilves-peliin pääsisi. Pystyisiköhän vaihtamaan päittäin? Samoin mun pöytäkirjavuoron? Pekka (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
43

Fops 06 Nimenhuuto.com

Fops Juniorit E06

Toni kirjoitti: LAUKAISUKOULUTUS Yhteistyötä Pama:n kanssa laitetaan kovalla tohinalla aluilleen. Keskiviikkona 13.12 Forssaan tulee laukaisukouluttajia Pamalta. Koulutus on tarkoitettu E1 - A junioreille. Tietenkin myös valmentajat ovat tervetulleita. Tilaisuudessa on myös mahdollista testata Pama mailoja, ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
29

FoPS C Akatemia Nimenhuuto.com

Rakkaudesta lajiin

Juha kirjoitti: Lähtö Forssan jäähallilta klo 13.00, humppila n.13.20 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
18

Foge Roller Nimenhuuto.com

Tony kirjoitti: Mattovuorot jaettu. Fogeroller ja Sopa 08-10 yhteistreenit keskiviikkoisin 18-19.15. 06-07 tiistaisin 17-18.30. 04-05 maanantaisin 18.15-19.30. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Rullakiekko
Forssa
Pojat
33

Fops 10 Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
18