Jääkiekko Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, ringette, salibandy, vesipelastus, joukkuevoimistelu, multisport, rullakiekko, taekwondo ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FoPS 08 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2008 syntyneen lapsen kanssa tutustumaan FoPS F08 -joukkueen toimintaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekkoa! Meillä on hyvä joukkueen runko jo kasassa, mutta t...

Oskari kirjoitti: Alkulämpö 17.00 (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
23

Fops 07 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2007 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F07 -joukkueen toimintaan.

Joni kirjoitti: MV: Totti R Tommi Tukia Ilja Sarkula Niklas Niittymäki Vilma Nurmisto Santtu Mäkinen Joona Sinisalo Lauri Kaunisto Miikka Laine Luukas Salminen Heikki Pajunen Veeti Lintula Niko Hyppiä Joonas Aalto (18 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
39

FoPS 05 Nimenhuuto.com

FoPS C05 pelaa länsirannikon/hämeen alueen AAA-sarjaa kauden 2019-2020 https://www.fopsjuniorit.fi/jaakiekko/jaakiekko-c05/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Niklas å kyytiä vailla Paraisille (Vuosi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
3

FoPS 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2009 syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan joukkueen toimintaan.

Aaro kirjoitti: Ville (Mäkinen): löysitkö Aaron mailan tuppea? Voisin hakea sen esim huomenna tai jos tulet Saloon niin siellä? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
35

Fops 06 Nimenhuuto.com

Fops Juniorit E06

Markus kirjoitti: http://www.gameresultsonline.com/salon-kiekkohait-06/kiekkohait-syysturnaus/2510/games (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
29

Fops 10 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Arkkilan Emilia tekee meidän vuoron. (29 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
44

Foge Roller Nimenhuuto.com

Tony kirjoitti: Tiian jäälle luistimet, kypärä, kyynärit, polvarit, hanskat, maila ja kiekko. Muutetaan suunnitelmia. Kaikki jäälle heti jumpan jälkeen ja ohjelmassa vähän kaikkea. Jos pienempiä alkaa väsyttämään, niin lopettaa sitten aiemmin. Tulkaa kiekkoleiriläiset sitten kun ehditte. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Rullakiekko
Forssa
Pojat
22