Jääkiekko Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, ringette, vesipelastus, joukkuevoimistelu, multisport, rullakiekko, taekwondo ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FoPS 08 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2008 syntyneen lapsen kanssa tutustumaan FoPS F08 -joukkueen toimintaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekkoa! Meillä on hyvä joukkueen runko jo kasassa, mutta t...

Teemu kirjoitti: Alkulämpö 17.00 (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
23

Fops 07 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2007 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F07 -joukkueen toimintaan.

Santtu kirjoitti: Tulee vasta jäälle (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
42

FoPS 05 Nimenhuuto.com

FoPS C05 pelaa länsirannikon/hämeen alueen AAA-sarjaa kauden 2019-2020 https://www.fopsjuniorit.fi/jaakiekko/jaakiekko-c05/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Niklas å kyytiä vailla Paraisille (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
3

FoPS 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2009 syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan joukkueen toimintaan.

Aaro kirjoitti: Ville (Mäkinen): löysitkö Aaron mailan tuppea? Voisin hakea sen esim huomenna tai jos tulet Saloon niin siellä? (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
34

Fops 06 Nimenhuuto.com

Fops Juniorit E06

Markus kirjoitti: http://www.gameresultsonline.com/salon-kiekkohait-06/kiekkohait-syysturnaus/2510/games (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
29

Fops 10 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Eetu kiekkokoulun puolelta (13 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
43

Foge Roller Nimenhuuto.com

Tony kirjoitti: Tiian jäälle luistimet, kypärä, kyynärit, polvarit, hanskat, maila ja kiekko. Muutetaan suunnitelmia. Kaikki jäälle heti jumpan jälkeen ja ohjelmassa vähän kaikkea. Jos pienempiä alkaa väsyttämään, niin lopettaa sitten aiemmin. Tulkaa kiekkoleiriläiset sitten kun ehditte. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Rullakiekko
Forssa
Pojat
22