Jääkiekko Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, joukkuevoimistelu, salibandy, vesipelastus, multisport, rullakiekko, taekwondo, koiraurheilu ja koripallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FoPS 08 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2008 syntyneen lapsen kanssa tutustumaan FoPS F08 -joukkueen toimintaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekkoa! Meillä on hyvä joukkueen runko jo kasassa, mutta t...

Mico kirjoitti: ennen reenejä luistimien teroitusta. kellä tarvetta ajoissa paikalle (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
24

Fops 07 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2007 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F07 -joukkueen toimintaan.

Tommi kirjoitti: OTTELUSIIRTO : La 28.11-20 Pelataan FPS vs K-ESPOO Forssassa. 12.3-21 taasen pelataan Espoossa K-ESPOO vs FPS (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
47

FoPS 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2009 syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan joukkueen toimintaan.

Aaro kirjoitti: Ville (Mäkinen): löysitkö Aaron mailan tuppea? Voisin hakea sen esim huomenna tai jos tulet Saloon niin siellä? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
37

FoPS 05 Nimenhuuto.com

FoPS C05 pelaa länsirannikon/hämeen alueen AAA-sarjaa kauden 2019-2020 https://www.fopsjuniorit.fi/jaakiekko/jaakiekko-c05/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Niklas å kyytiä vailla Paraisille (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
3

Fops 06 Nimenhuuto.com

Fops Juniorit E06

Markus kirjoitti: http://www.gameresultsonline.com/salon-kiekkohait-06/kiekkohait-syysturnaus/2510/games (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
28

Fops 10 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: HARJOITUKSET ke 2.9 PERUTTU Flunssat vähän painaa päälle, joten valmennus haluaa rauhoittaa tilannetta viikonloppua ajatellen. Näin ollen harjoitukset peruttu. Perjantaina uudelleen. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
34

Foge Roller Nimenhuuto.com

Tony kirjoitti: Tiian jäälle luistimet, kypärä, kyynärit, polvarit, hanskat, maila ja kiekko. Muutetaan suunnitelmia. Kaikki jäälle heti jumpan jälkeen ja ohjelmassa vähän kaikkea. Jos pienempiä alkaa väsyttämään, niin lopettaa sitten aiemmin. Tulkaa kiekkoleiriläiset sitten kun ehditte. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Rullakiekko
Forssa
Pojat
22