Jääkiekko Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, joukkuevoimistelu, koiraurheilu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Forssa

Jääkiekko - Forssa

FoPS 05 Nimenhuuto.com

FoPS Junioreiden joukkue E05 on tarkoitettu kaikille 2005 syntyneille lapsille. Joukkueen harjoitusvuorot ja muut tapahtumat löytyvät joukkueen kalenterista: http://www.fopsjuniorit.fi/jaakiekko/jaakiekko-e05/kalenteri/. Ilmoittautumiset joukkueen tapahtumiin hoidetaan Nimenhuudossa. E05 joukkue pelaa Länsirannikon E-juniorisarjoissa kolmella peliryhmällä kauden 2016 - 2017. Joukkueesta on ilmoitettu peliryhmät A-, AA- ja AAA-sarjoihin. Meillä kaikki pelaa! Jos olet kiinnostunut osallistumaan FoPS E05 joukkueen toimintaan niin ota yhteyttä: Jarkko Saari, jarkko.j.saari@gmail.com, 0405764938

Tuomas kirjoitti: Meillä yksi ylimääräinen hanska. Huomenna tulee hallille. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
43

FoPS 08 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2008 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F08 -joukkueen toimintaan.

Jani kirjoitti: Tervehdys arvon pelaajat ja heidän vanhemmat, Tein tuossa tarkastuslaskelmat sukkien osalta ja ainoastaan 7 sukkaparia on maksamatta, hyvä suoritus oma valvonnalle. Ne ketkä eivät ole vielä kerenneet hoitamaan omaa sukkarahaa kassaan niin suorituksen voinee hoitaa suoraan joukkueen tilille. FI33 ... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
42

Fops 07 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2007 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F07 -joukkueen toimintaan.

Ville kirjoitti: Tervehdys arvon pelaajat ja heidän vanhemmat, FoPS 08 puolesta haluan ilmoittaa pelisukista. Tein tuossa tarkastuslaskelmat sukkien osalta ja ainoastaan 7 sukkaparia on maksamatta, hyvä suoritus omavalvonnalle. Ne ketkä eivät ole vielä kerenneet hoitamaan omaa sukkarahaa kassaan niin suorituksen ... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
31

Fops F06 Nimenhuuto.com

Fops Juniorit E06

Samuli kirjoitti: Iltaa Tulee hieman myöhään mutta huomenna taas tarjolla ylimääräistä jäätä kaikille, ryhmäjäiden merkeissä. Koitin arpoa ketä on kipeenä ja ken on vahvuudessa. Ilmoitelkaa jos nimi puuttuu listoilta… Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan tapahtumiin. Maalivahdit, laittakaa viesti... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jääkiekko
Forssa
Pojat
30

FoPS 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan porukkaan? FoPS Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä jääkiekon parissa kohtuullisin kustannuksin. Tule 2009 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoPS F09 -joukkueen toimintaan.

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Forssa
Sekajoukkue
16

Foge Roller Nimenhuuto.com

Tony kirjoitti: Huomenna klo 18-18.40 pelailua ja kiipeilyä salissa! Sen jälkeen palkitsemiset ja pientä purtavaa. Loppuu noin 19.15. Otan vastaan valkoiset pelipaidat tilaisuudessa! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Rullakiekko
Forssa
Pojat
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.