Jääkiekko Kankaanpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kankaanpää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääkiekko, koripallo, agility ja toko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kankaanpää

Jääkiekko - Kankaanpää

KJK 07 Nimenhuuto.com

Tämä on Kankaanpään Jääkarhujen 2007 syntyneiden jääkiekkojoukkueen ilmoitustaulu. Kaudella 2017-2018 pelaamme länsirannikolla E2AA ja E2A sarjassa.

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
26

kjk-05 Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Petteri jää pois maarianhaminan reissusta laviassa alkaa koulu jo 4 päivä.porin systeemin mukaan. mutta hyvää joulua kaikille t,petteri ja markku. (29 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
18

KJK -08 Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Joukkueet 20.1 turnaukseen. Sininen Mv. patrick / onni Topi Savolainen Topi Santahuhta Miko Y Jesse V Benjamin Leon Peluuttajat. Jari ja Markus Punainen Mv. Eemeli Niila Frans Filipp s Luukas Herkko Topias Patrick Peluuttajat. Ville ja Timo Musta Mv. Akseli Jesse M Vertti Lassi Leevi S Leevi H Ni... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.