Jääkiekko Kankaanpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kankaanpää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, koripallo, agility ja toko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kankaanpää

Jääkiekko - Kankaanpää

KJK 07 Nimenhuuto.com

Tämä on Kankaanpään Jääkarhujen 2007 syntyneiden jääkiekkojoukkueen ilmoitustaulu. Kaudella 2017-2018 pelaamme länsirannikolla E2AA ja E2A sarjassa.

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
26

kjk-05 Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: Ehtoota. Huolehditaan huomenna pelin jälkeen siitä, että kaikkien pelaajien kamat paitoineen lähtee kotiin pesuun. Varustekopissa on varmasti myös 3 tai 4 mailojakin, niin nekin kotiin ja tietysti vesipullokin. Eli ketkä huomenna pääsee, niin intoo puhkuen kevään viimeiseen koitokseen pelikassi m... (14 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
18

KJK -08 Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Musta joukkue: MV: Akseli, Mikko, Lassi, Vertti, Leevi.S, Leevi.H, Jesse.M, Miko.R, Veikka. Peluuttajat: Rauski ja Arto Punainen1: MV: Eemeli, Niila, Valtteri, Gaai, Frans, Leevi.P, Akseli Peluuttajat: Jonne (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
37