Jääkiekko Kankaanpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kankaanpää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, pesäpallo, koripallo, agility, toko ja juoksu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kankaanpää

Jääkiekko - Kankaanpää

KJK 07 Nimenhuuto.com

Kankaanpään Jääkarhujen 2007 syntyneiden jääkiekkojoukkue. Kaudella 2016-2017 pelaamme länsirannikolla leijonaliigaa sekä hämeessä E2-sten yhden A:an sarjaa.

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
24

kjk-05 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ville ei osallistu illan harkkapeliin (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
20

KJK -08 Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Kioski-Matleena tässä taas terve! Nyt ollaan ajoissa asialla. Nimittäin Tiedoksi kaikille jo nyt, että 12.1.2018 on -08 ja -09 joukkueiden vuoro hoitaa edustuksen peliin talkooväki. Näillä näkymin 10 hlöä tarvitaan (kioski/makkaramyynti/järkkärit). Muistutusta tulee toki lähempänä, mutta laittaka... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
31

KJK-06 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.