Jääkiekko Kankaanpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kankaanpää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, agility, toko, juoksu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kankaanpää

Jääkiekko - Kankaanpää

KJK 07 Nimenhuuto.com

Tämä on Kankaanpään Jääkarhujen 2007 syntyneiden jääkiekkojoukkueen ilmoitustaulu. Kaudella 2017-2018 pelaamme länsirannikolla E2AA ja E2A sarjassa.

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
22

kjk-05 Nimenhuuto.com

Nooa kirjoitti: Keijo, Maija, Anni, Piia ja Jussi olivat eilen. (Toivottavasti en unohtanut ketään.) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
19

KJK -08 Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Tässä joukkuejaot: Sininen mv Frans, Luukas, Leon, Patrik, Onni, Jesse V, ja Benjamin . Peluuttajat Markus , Petri Paajanen ja Jussi Hietanen. Punainen KJK1 mv Frans, filipp, Valtteri,Niila, Miko ja Veikka. Peluuttajat Arto, Jonne ja Jukka Kangasniemi. Punainen KJK 2 mv Eemeli, Daniel, Topias, He... (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
34

KJK-06 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.