Jääkiekko Kankaanpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kankaanpää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, koripallo, agility ja toko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KJK 07 Nimenhuuto.com

Tämä on Kankaanpään Jääkarhujen 2007 syntyneiden jääkiekkojoukkueen ilmoitustaulu. Kaudella 2019-2020 pelaamme länsirannikolla D2AAA ja D2A sarjassa.

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
36

KJK F2 -11 ja Nuoremmat Nimenhuuto.com

Kankaanpään Jääkarhujen 2011 ja nuoremmat joukkue. Joukkue koostuu 2011-2014 syntyneistä innokkaista pelaajista. Jotka ovat pelanneet kiekkoa yhden kauden tai aloittavat ensimmäistä kiekko kauttaan.

Henri-Pekk kirjoitti: Hyvää iltaa. Jäähallin 25-vuotis juhla saattueeseen osallistuville tiedoksi. Ensimmäinen saattue on klo.16.00, autamme tässä F1:stä. Että saadaan noin. 20 pelajaa kasaan. Tavataan jäähallin pääovien lähettyvillä klo.15.40. Varustus: Valkoinen pelipaita, Kypärä, Luistimet, Maila ja Hanskat Klo.15.... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Sekajoukkue
53

kjk-04 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Tulen koittaan, mitenkä jaksaa luistella (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Sekajoukkue
39

KJK -08 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Terve! Olemme kasanneet Jääkiekkoliiton tekemät haasteet yhteen paikkaan ja nyt ne löytyvät meidän nettisivuilta. Löydät ne tämän LINKIN https://www.porinassat.fi/uutiset/40098/lahdetaan-yhdessa-liikkeelle kautta! Välitättekö haasteet teidän seuran vanhempien kautta lapsille, kiitos. terv Marko (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
31