Jääkiekko Kankaanpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kankaanpää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, koripallo, agility ja toko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KJK 07 Nimenhuuto.com

Tämä on Kankaanpään Jääkarhujen 2007 syntyneiden jääkiekkojoukkueen ilmoitustaulu. Kaudella 2019-2020 pelaamme länsirannikolla D2AAA ja D2A sarjassa.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
27

KJK U10 Nimenhuuto.com

Kankaanpään Jääkarhujen U10 Joukkue koostuu 2011-2012 syntyneistä innokkaista pelaajista. Jotka ovat pelanneet kiekkoa yhden kauden tai aloittavat ensimmäistä kiekko kauttaan.

Henri-Pekk kirjoitti: Hyvää iltaa. Jäähallin 25-vuotis juhla saattueeseen osallistuville tiedoksi. Ensimmäinen saattue on klo.16.00, autamme tässä F1:stä. Että saadaan noin. 20 pelajaa kasaan. Tavataan jäähallin pääovien lähettyvillä klo.15.40. Varustus: Valkoinen pelipaita, Kypärä, Luistimet, Maila ja Hanskat Klo.15.... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Sekajoukkue
26

kjk-04 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Tulen koittaan, mitenkä jaksaa luistella (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Sekajoukkue
39

KJK -08 Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Morjesta > > Omatoimisen harjoittelujakson tärkein juttu on että olet levännyt henkisesti > hyvin ja liikkunut monipuolisesti, kun joukkueen harjoittelu taas heinäkuun > lopulla alkaa. Harjoitus-ja pelitahti on heti kauden alussa tiivis joten jo > silloin pitää olla valmis pistämään itsensä täysi... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kankaanpää
Pojat
30