Jalkapall Helsinki lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki lauttasaari ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Oskari kirjoitti: Moikka, Peluutan huomenna. Näyttää siltä että keli on kehno (☔️ 11C) niin kaikille tarvittaessa riittävästi päälle. Sinivalkoinen pelipaita päälle ekaan matsiin ja jos sataa paljon niin katsotaan vaihdetaanko toiseen oranssi. Nähdään kentällä! ⚽️🤾‍♂️ Jukka (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
59

PPJ Laru 2013 Nimenhuuto.com

Samuel kirjoitti: Moi! Tässä joukkuejaot by Akke 2020 Helsinki Cupiin. Valkoinen: Felix S Espen L Verner S Emppu Hugo M Tuomas T Walter S Peliohjelma: https://helsinkicup.torneopal.fi/taso/naytajoukkue.php?joukkue=170319 Sininen: Alvar h Emil Y Aapo P Eemil H Samuel L Samu N Miro N Peliohjelma: https://helsinkicup... (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
44