Jalkapall Helsinki lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki lauttasaari ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Oskari kirjoitti: Moikka, Peluutan huomenna. Näyttää siltä että keli on kehno (☔️ 11C) niin kaikille tarvittaessa riittävästi päälle. Sinivalkoinen pelipaita päälle ekaan matsiin ja jos sataa paljon niin katsotaan vaihdetaanko toiseen oranssi. Nähdään kentällä! ⚽️🤾‍♂️ Jukka (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
46

PPJ Laru 2013 Nimenhuuto.com

Joukkueenj kirjoitti: Moi, Talvikauden treenivuorot ovat PPJ Laru 2013:n osalta vahvistuneet. Treenaamme Hernesaaren kuplahallissa (Hernesaarenranta 12) seuraavasti: - ke klo 17.45-19.00 - su klo 17.45-19.00 Hernesaareen siirrytään lokakuun loppupuolella ja talvivuorot ovat voimassa vuoden 2020 huhtikuun puoleenväliin... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
55