Jalkapall Korpilahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Korpilahti ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Korpilahti

Jalkapall - Korpilahti

Martti Nimenhuuto.com

Korpilahden Martti pelaa Keski-Suomen piirin V-divisioonaa.

Crazylegs kirjoitti: En osallistu kenttätapahtumiin! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Korpilahti
Miehet
28

Korpilahden Martti -06-07 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Elmeri jättää tämän jalkapallokauden väliin, on suurimman osan kesästä poissa. Meidät voi poistaa listalta. Liitytään taas kun on ajankohtaista. Hyviä harjoituksia, intoa ja mahtavia pelejä toivoen Laukkanen-Abbeyt (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Korpilahti, Jyväskylä
Sekajoukkue
34

Martti 03 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Moikka Martin vanhemmat ja pelaajat Valmentaminen vaatii intohimoa ja halukkuttaa lajiin ja muutenkin toimminnassa olemiseen se aika on ajanut minusta ohitse ja jään pois valmentaja hommista jossa olenkin ollut jo vähän sivusta katsoja viime kesästä asti 03- joukkueen osalta. Jään kuitenkin taust... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Korpilahti
Ei asetettu
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.