Jalkapallo Äänekoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Äänekoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Äänekoski

Jalkapallo - Äänekoski

Urho 02 Nimenhuuto.com

Urho E (02) joukkueen nimenhuuto.com kotisivu

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajat voivat rekisteröityä 28.3.2013 alkaen. Salasana on UrhoE02 niin kaua...

Petri kirjoitti: terve Perjantaina siis klo 19 lähdetään Laukaaseen, klo 19.30 pojille saliharjoitus ja vanhemmille info tulevasta kaudesta ja Espanjan matkasta, kaikki paikalle. Ilmoittakaa jos menette suoraan Sydänlaukaan koululle , niin ei odoteta turhaan : T Pete (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Pojat
30

Huima 08-pojat Nimenhuuto.com

Äänekosken Huiman 08-pojat treenaavat kesällä 2 kertaa viikossa luonnon nurmella/keinonurmella. Pojat pelaavat myös Keski-Suomen aluesarjaa. Talvella treenataan kerran viikossa sisätiloissa.

Anssi kirjoitti: Keskiviikkona 29.3. pidetään harjoitusten aikana infotilaisuus vanhemmille. Käydään läpi suunnitelmat kesäkaudelle 2017, joukkueen pelisäännöt, kausimaksut, turnaukset jne. Toivotaan runsasta osallistumista. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Pojat
29

Huima P04-05 Nimenhuuto.com

Äänekosken Huiman P04 ja P05 yhdistetty joukkue. Tervetuloa uudet ja entiset pelaajat mukaan joukkueeseen.

Harri kirjoitti: Moi kaikki. Meidän joukkueelle on nyt luotu uudet nettisivut. Joukkueen ilmoittautumiset harjoituksiin ja peleihin sekä tiedottaminen tulevat tapahtumaan jatkossa noiden sivujen kautta. Pidämme aiheesta tarkempaa tiedotusta seuraavassa vanhempienpalaverissa, mutta jo ennen sitä voisitte lukea mat... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Pojat
43

Huima T06 Nimenhuuto.com

Junnujalkapalloa

Mikko kirjoitti: Huomioikaa Maaliskuun harjoitusten paikoissa muutokset Su 5.3 ja Su 19.3! Harjoitukset siis liikkarilla isossa salissa Klo. 17.00 - 19.00. Ammattikoululle malliryhmään Su 12.3 Kaikki mukaan! (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Tytöt
20

Huima 08-Tytöt Nimenhuuto.com

Äänekosken Huiman 08-tytöt treenaavat jalkapalloa kesällä 2 kertaa viikossa teko/luonnonnurmella ja talvikaudella kerran viikossa salissa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan positiiviseen ja innokkaaseen porukkaan!

Elena kirjoitti: Ja toinen tärkeä tiedote harrastuksen kannalta. Tänä keväänä kaikille tytöille hankitaan yhteisenä, joukkueen hankintana pelipaita, sukat sekä shortsit. Lisävarusteina voidaan harkita myös takkia, pitkiä housuja sekä harjoitusreppua. Tämä vaatii rahaa, kuten myös tulevat turnaukset jne. Toivommek... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Tytöt
18

Huima 06-pojat Nimenhuuto.com

Äänekosken Huiman 06-pojat pelaavat kolmen aktiivisen valmentajan ohjaamana. Hyvä tsemppi ja positiivinen asenne. Pojat treenaavat yleensä kaksi kertaa viikossa. Kesällä treenit ovat nurmella/keinonurmella. Talvella sen sijaan harjoitukset pidetään sisätiloissa.

Antti kirjoitti: Moikka kaikille. Pieni päivitys tässä valmennuksen suunnalta. Meillä on ollut hyvä syksy saliharjoittelun osalta. Pojat on tosi aktiivisesti ja hyvällä asenteella tehnyt harjotteita. Välillä on laitettu kroppaa kunnolla hommiin. Määrällisesti on ollut hyvin harjoituksissa poikia mukana. Keskiarvo... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Pojat
28

Huima P04 Nimenhuuto.com

Rehti ja reipas jalkapallojoukkue!!

Aleks kirjoitti: Huom! Muistutus vielä vakuutus ja lisenssi asiasta. Jokaisella pitää olla ennen ensimmäistä peliä vakuutus voimassa ja pelilisenssi viimeistään silloin kun sarjapelin keväällä alkavat. Ennen kun löydämme joukkueelle uuden jojon niin ilmoittakaa asiasta minulle. Jos pelaajalla on oma vakuutus tarv... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
äänekoski
Pojat
29

Huima P07 Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: HUOM! LA 25.3. hurrikaanivuoro peruttu vähäisen ilmoittautujamäärän (5) takia. Nyt jäämme odottelemaan tekonurmen avautumista... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Pojat
31

Huima T04 Nimenhuuto.com

Kia kirjoitti: Moikka! Onka meillä nyt tulevalla viikolla mitään harkkoja? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Tytöt
25

Huima P05 Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Hei! Meille tuli este eli Anssi ei pääse launtaina Vehkaturnaukseen, pahoittelen. T:Marko (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Ei asetettu
29

Huima T02-03 Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Taitokilpailut ovat la 24.10 Hipposhallissa. Onko ketään lähdössä? Ilmoittaudu minulle mahd. pian tai viimeistään ma 12.10. Kaikki halukkaat voi lähteä. Jarkki (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Tytöt
25

Huima P99 jalkapallo Nimenhuuto.com

Reippaita, lahjakkaita Ääneseudun nuoria jalkapallon pelaajia!

Pia kirjoitti: Moi ! Huhtikuu lisätty. Harkkapeleistä ilmoitetaan sitten erikseen. t. Pia (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Ei asetettu
25

Huima äänekoski Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Äänekoski
Pojat
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.