Jalkapallo Äänekoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Äänekoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Äänekoski

Jalkapallo - Äänekoski

Urho 02 Nimenhuuto.com

Urho E (02) joukkueen nimenhuuto.com kotisivu

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajat voivat rekisteröityä 28.3.2013 alkaen. Salasana on UrhoE02 niin kaua...

Petri kirjoitti: terve Perjantaina siis klo 19 lähdetään Laukaaseen, klo 19.30 pojille saliharjoitus ja vanhemmille info tulevasta kaudesta ja Espanjan matkasta, kaikki paikalle. Ilmoittakaa jos menette suoraan Sydänlaukaan koululle , niin ei odoteta turhaan : T Pete (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Pojat
30

Huima P04-05 Nimenhuuto.com

Äänekosken Huiman P04 ja P05 yhdistetty joukkue. Tervetuloa uudet ja entiset pelaajat mukaan joukkueeseen.

Heikki kirjoitti: Merkkasin harjoitukset aina syyskuulle asti. Eletään kuitenkin aina viikko kerralla, koska pelejä osuu varmasti aika ajoin meidän harkkavuorolle. Paikka ja päivä saattaa muuttua, niistä tiedotetaan aina erikseen. (13 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Pojat
44

Huima T06 Nimenhuuto.com

Junnujalkapalloa

Antti kirjoitti: Joukkueen tiedotus siirtyy Huiman juniorijalkapallon nettisivuille. Rekisteröitykää palveluun hyväksymällä sähköpostiin laitettu kutsu ja ilmoitelkaa jos ongelmia. t. Antti (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Tytöt
17

Huima 08-Tytöt Nimenhuuto.com

Äänekosken Huiman 08-tytöt treenaavat jalkapalloa kesällä 2 kertaa viikossa teko/luonnonnurmella ja talvikaudella kerran viikossa salissa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan positiiviseen ja innokkaaseen porukkaan!

Elena kirjoitti: Ja toinen tärkeä tiedote harrastuksen kannalta. Tänä keväänä kaikille tytöille hankitaan yhteisenä, joukkueen hankintana pelipaita, sukat sekä shortsit. Lisävarusteina voidaan harkita myös takkia, pitkiä housuja sekä harjoitusreppua. Tämä vaatii rahaa, kuten myös tulevat turnaukset jne. Toivommek... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Tytöt
18

Huima 06-pojat Nimenhuuto.com

Äänekosken Huiman 06-pojat pelaavat kolmen aktiivisen valmentajan ohjaamana. Hyvä tsemppi ja positiivinen asenne. Pojat treenaavat yleensä kaksi kertaa viikossa. Kesällä treenit ovat nurmella/keinonurmella. Talvella sen sijaan harjoitukset pidetään sisätiloissa.

Antti kirjoitti: Moikka kaikille. Pieni päivitys tässä valmennuksen suunnalta. Meillä on ollut hyvä syksy saliharjoittelun osalta. Pojat on tosi aktiivisesti ja hyvällä asenteella tehnyt harjotteita. Välillä on laitettu kroppaa kunnolla hommiin. Määrällisesti on ollut hyvin harjoituksissa poikia mukana. Keskiarvo... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Pojat
27

Huima P04 Nimenhuuto.com

Rehti ja reipas jalkapallojoukkue!!

Aleks kirjoitti: Huom! Muistutus vielä vakuutus ja lisenssi asiasta. Jokaisella pitää olla ennen ensimmäistä peliä vakuutus voimassa ja pelilisenssi viimeistään silloin kun sarjapelin keväällä alkavat. Ennen kun löydämme joukkueelle uuden jojon niin ilmoittakaa asiasta minulle. Jos pelaajalla on oma vakuutus tarv... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
äänekoski
Pojat
29

Huima T04 Nimenhuuto.com

Kia kirjoitti: Moikka! Onka meillä nyt tulevalla viikolla mitään harkkoja? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Tytöt
25

Huima P05 Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Hei! Meille tuli este eli Anssi ei pääse launtaina Vehkaturnaukseen, pahoittelen. T:Marko (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Ei asetettu
28

Huima T02-03 Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Taitokilpailut ovat la 24.10 Hipposhallissa. Onko ketään lähdössä? Ilmoittaudu minulle mahd. pian tai viimeistään ma 12.10. Kaikki halukkaat voi lähteä. Jarkki (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Tytöt
23

Huima P99 jalkapallo Nimenhuuto.com

Reippaita, lahjakkaita Ääneseudun nuoria jalkapallon pelaajia!

Pia kirjoitti: Moi ! Huhtikuu lisätty. Harkkapeleistä ilmoitetaan sitten erikseen. t. Pia (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Ei asetettu
25

Huima äänekoski Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Äänekoski
Pojat
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.