Jalkapallo Käpylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Käpylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: basket, futsal ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Käpylä

Jalkapallo - Käpylä

KäPa 07 AC Black Nimenhuuto.com

KäPa 07 AC Black on vuonna 2007 syntyneiden edistyneiden pelaajien joukkue. Vaikka harjoittelussa ja peleissä pyrimme menestymään, on tärkein tavoitteemme luoda hauska ja innostava ilmapiiri jalkapallon oppimiseen. Harjoittelemme 3 x vk:ssa n. 1,5-2 h kerrallaan KäPan lämmitetyssä tekonurmihallissa Käpylän Urheilupuistossa. Kesäkaudella harjoittelemme alueen tekonurmi- ja nurmikentillä. Joukkue pelaa säännöllisesti pk-seudun -07 syntyneiden joukkueita vastaan. Osallistumme KäPan talvisarjaan, Hgin piirisarjaan, lähialueen turnauksiin sekä järjestämme harjoitusotteluita. Iloisen mielen ja kovan innostuksen lisäksi odotamme pelaajilta kokemusta ja käsitystä jalkapallosta sekä halua oppia ja kehittyä jalkapalloilijana. Päävalmentajana toimii Ilari Lintukangas, 040-700 8402.

Julius kirjoitti: Taidekoulu, pakko taata jaksaminen ja syömiset, eli varauksella mukana (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
17

KäPa 06 AC Nimenhuuto.com

Käpylän Pallon 06 AC on futisharrastuksessaan pidemmälle edistyneiden poikien joukkue, joka jakaantuu kahteen peliryhmään kehitystason ja pelikäsityksen mukaan: AC Black ja AC White. Tämä Nimenhuuto on KäPa 06 AC Blackin. Peliryhmä harjoittelee 2018-2019 talvikauden neljä kertaa viikossa Käpylän hallissa ja koulun salissa. AC Black pelaa talviliigaa kilpasarjassa ja osallistuu turnauksiin eliitti/kilpatasolla haastajana. Tällä hetkellä joukkue etsii aktiivisesti uusia pelaajia. Jos olet edistynyt pelaaja ja haluat tulla kokeilemaan, ota yhteyttä joukkueenjohtoon tai valmentajiin. mail: kapa06ac@gmail.com Instagram: @kapa06ac

Luki kirjoitti: Aika moni on vielä epävarma. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
21

KäPa 04 City Nimenhuuto.com

KäPa 04 City on KäPan kivikovan 04-ikäluokan toinen kilpajoukkue. Joukkueessa on 22 taitavaa ja tasaista poikaa. "Salainen" aseemme on loistava yhteishenki. Kaudella 2018 pelaamme aluesarjaa, kotimaan ja ulkomaan turnauksia.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Töölössä on tänään Helsinki-päivän konsertti. Varautukaa ruuhkiin ja huonoihin pysäköintimahdollisuuksiin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Käpylä
Pojat
28

KäPa 07 White Nimenhuuto.com

KäPa 07 AC White on haastajajoukkue, jonka toiminnassa korostetaan hyvää joukkuehenkeä ja sitoutumista harjoitteluun ja pelaamiseen. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa pääasiassa haastetason joukkueiden kanssa sarjapelejä, turnauksia ja harjoitusotteluita.

Leo kirjoitti: Norovirus... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
20

Käpa 06 AC White Nimenhuuto.com

KäPa 06 AC White on pidemmälle edistyneiden poikien joukkue. Joukkue pelaa 06-ikäluokan haastejoukkueiden kanssa. Harjoittelemme toistaiseksi 3 kertaa viikossa hyvällä sykkeellä ja innolla, peli-iloa unohtamatta.

Teo kirjoitti: Tulen vähän myöhässä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Pojat
26

Käpa 06 AC Red Nimenhuuto.com

KäPa 06 AC Red on futisharrastuksessaan pidemmälle edistyneiden poikien joukkue. AC Red pelaa 06-ikäluokan haaste- ja kilpajoukkueiden kanssa. Harjoittelemme 3 kertaa viikossa innokkaasti hymyssä suin ja haluamme edistyä joukkueena ja oppia ryhmähenkeä toisiltamme.

Johanna kirjoitti: Hei Olen lähettänyt kaikille s-postilinkin uuteen Nimenhuutoon (KäPa 06 AC White). Käykää aktivoimassa linkki ja kirjautumassa. Redin Nimenhuuto lakkaa pian olemasta. Yt. Johanna (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
16

Käpa 03 AC Nimenhuuto.com

Koko kylän parashenkisin harrastajaporukka.

Juha kirjoitti: Moron kaikki! Keskustelin eilen keskiviikkona seuran Timon ja cityn Mikan kanssa avoimesti ja reilusti tulevaisuudesta. Kummasti puhuminen helpottaa, kun kuulee mitä kukin haluaa ja miksi. Tahtotila on ihan kirkas: seura haluaa ja minä haluan, että jokaisella meidän pojalla on mahdollisuus jatkaa... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsingin Käpylä
Ei asetettu
13

09ACKäpa Nimenhuuto.com

Adnan kirjoitti: Hi , who will take the players normijärvi itse so fare i can't take Adnan there if someone he can pyry him to know if I will diced if he will go or not , thanks (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
30

Käpa 08 AC White Nimenhuuto.com

Lotta kirjoitti: Ehdotan säännöllistä harrastusmaksua 70 eur / kk. Tässä seuraavia etuja: 1) Vaikka keväällä kustannukset hieman laskevat, vuoden alussa ei tule moninkertaista kk-maksua 2) Harrastusmaksun voi ajastaa automaattisesti kuun 15. päivälle (omassa verkkopankissa), eikä sitä tarvitse joka kerta muistaa ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
25

KäPa City 2009 Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Moi City 2009 vanhemmat Osaa teistä ehdin jo perjantain treeneissä näkemäänkin, pojista jopa suurimman osan. Hyvältä ja innokkaalta jengiltä vaikuttaa, vaikka treeniajat ei ehkä ihan optimaaliset tällä hetkellä ole. Toki olen jo pelejä ja treenejä käynyt sivusta seuraamassa tässä loppukesän ja sy... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Sekajoukkue
20

Ethio Fin Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Käpylä
Miehet
5