Jalkapallo Käpylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Käpylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: basket ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Käpylä

Jalkapallo - Käpylä

KäPa 07 AC Black Nimenhuuto.com

KäPa 07 AC Black on vuonna 2007 syntyneiden edistyneiden pelaajien joukkue. Vaikka harjoittelussa ja peleissä pyrimme menestymään, on tärkein tavoitteemme luoda hauska ja innostava ilmapiiri jalkapallon oppimiseen. Harjoittelemme 3 x vk:ssa n. 1,5-2 h kerrallaan KäPan lämmitetyssä tekonurmihallissa Käpylän Urheilupuistossa. Kesäkaudella harjoittelemme alueen tekonurmi- ja nurmikentillä. Joukkue pelaa säännöllisesti pk-seudun -07 syntyneiden joukkueita vastaan. Osallistumme KäPan talvisarjaan, Hgin piirisarjaan, lähialueen turnauksiin sekä järjestämme harjoitusotteluita. Iloisen mielen ja kovan innostuksen lisäksi odotamme pelaajilta kokemusta ja käsitystä jalkapallosta sekä halua oppia ja kehittyä jalkapalloilijana. Päävalmentajana toimii Ilari Lintukangas, 040-700 8402.

Ilari kirjoitti: Pääseekö Leo sunnuntaina Keravalle? (13 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
17

KäPa 06 AC Nimenhuuto.com

Käpylän Pallon 06 AC on futisharrastuksessaan pidemmälle edistyneiden poikien joukkue, joka jakaantuu kolmeen peliryhmään kehitystason ja pelikäsityksen mukaan: AC Black, AC Red ja AC White. Tämä Nimenhuuto on KäPa 06 AC Blackin. Peliryhmä harjoittelee 2018 kesäkauden neljä kertaa viikossa Oulunkylä/Käpylän tekonurmikentillä. AC Black pelaa 1. Karsintaa ja osallistuu turnauksiin eliitti/kilpatasolla haastajana. Tällä hetkellä joukkue etsii aktiivisesti uusia pelaajia. Jos olet edistynyt pelaaja ja haluat tulla kokeilemaan, ota yhteyttä joukkueenjohtoon tai valmentajiin. Instagram: @kapa06ac

Luki kirjoitti: Aika moni on vielä epävarma. (17 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
20

Käpa 06 AC White Nimenhuuto.com

KäPa 06 AC White on pidemmälle edistyneiden poikien joukkue. Joukkue pelaa 06-ikäluokan haastejoukkueiden kanssa. Harjoittelemme toistaiseksi 3 kertaa viikossa hyvällä sykkeellä ja innolla, peli-iloa unohtamatta.

Johanna kirjoitti: Moikka! Jos huomenna on halukkaita, tervetuloa redin piirisarjapeliin. Lämmöt klo 19.20 Koskelantien kentällä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Pojat
15

Käpa 06 AC Red Nimenhuuto.com

KäPa 06 AC Red on futisharrastuksessaan pidemmälle edistyneiden poikien joukkue. AC Red pelaa 06-ikäluokan haaste- ja kilpajoukkueiden kanssa. Harjoittelemme 3 kertaa viikossa innokkaasti hymyssä suin ja haluamme edistyä joukkueena ja oppia ryhmähenkeä toisiltamme.

Otto kirjoitti: Turkismiehentie 7. Paikalla 17.15. (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
16

KäPa 07 White Nimenhuuto.com

KäPa 07 AC White on haastajajoukkue, jonka toiminnassa korostetaan hyvää joukkuehenkeä ja sitoutumista harjoitteluun ja pelaamiseen. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa pääasiassa haastetason joukkueiden kanssa sarjapelejä, turnauksia ja harjoitusotteluita.

Leo kirjoitti: Norovirus... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
20

KäPa 04 City Nimenhuuto.com

KäPa 04 City on KäPan kivikovan 04-ikäluokan toinen kilpajoukkue. Joukkueessa on 21 taitavaa ja tasaista poikaa. "Salainen" aseemme on loistava yhteishenki. Kaudella 2017 pelaamme aluesarjaa, kotimaan ja ulkomaan turnauksia.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Töölössä on tänään Helsinki-päivän konsertti. Varautukaa ruuhkiin ja huonoihin pysäköintimahdollisuuksiin. (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Käpylä
Pojat
29

Käpa 03 AC Nimenhuuto.com

Koko kylän parashenkisin harrastajaporukka.

Juha kirjoitti: Moron kaikki! Keskustelin eilen keskiviikkona seuran Timon ja cityn Mikan kanssa avoimesti ja reilusti tulevaisuudesta. Kummasti puhuminen helpottaa, kun kuulee mitä kukin haluaa ja miksi. Tahtotila on ihan kirkas: seura haluaa ja minä haluan, että jokaisella meidän pojalla on mahdollisuus jatkaa... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Helsingin Käpylä
Ei asetettu
13

KäPa City 2009 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Sekajoukkue
18

09ACKäpa Nimenhuuto.com

Pyry kirjoitti: Osallistumismaksu maksettu (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
23

Ethio Fin Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Käpylä
Miehet
5