Jalkapallo Käpylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Käpylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: basket, futsal ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KäPa 07 AC Black Nimenhuuto.com

KäPa 07 AC on vuonna 2007 syntyneiden ikäluokan haastejoukkue. Harjoittelussa ja peleissä pyrimme kehittymään määrätietoisesti ja menestymäänkin; tavoitteena luoda innostava ilmapiiri jalkapallossa kehittymiseen. Harjoittelemme 3x vk:ssa n. 1,5-2 h mm. Kumpulanlaaksossa, Oulunkylässä ja Käpylän Urheilupuistossa. Kesäkaudella harjoittelemme alueen tekonurmi- ja nurmikentillä. Joukkue pelaa kahdella peliryhmällä pk-seudun -07 joukkueita vastaan. Osallistumme Talviliigaan, Winterliigaan, Hgin piirisarjaan, haasteminiliigaan, lähialueen turnauksiin sekä järjestämme harjoitusotteluita. Iloisen mielen ja vahvan innostuksen lisäksi odotamme pelaajilta kokemusta ja käsitystä jalkapallosta sekä halua oppia ja kehittyä jalkapalloilijana. Päävalmentajana Ilari Lintukangas, 040-700 8402.

Ilari kirjoitti: Pakkanen kiristyy illalla yötä kohden. Lyhennetään treenejä 30 minuuttia lopusta. Aloitetaan siis 1900 ja lopetetaan 2030. Ilari (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
29

KäPa B2 Nimenhuuto.com

KäPa B/2 on Käpylän pallon B-ikäluokan toinen kilpajoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Töölössä on tänään Helsinki-päivän konsertti. Varautukaa ruuhkiin ja huonoihin pysäköintimahdollisuuksiin. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä
Pojat
31

Käpa 06 AC Nimenhuuto.com

KäPa 06 AC on pidemmälle edistyneiden poikien joukkue. Joukkue pelaa 06-ikäluokan haastejoukkueiden kanssa. Harjoittelemme kolmesti viikossa hyvällä sykkeellä ja innolla, peli-iloa unohtamatta.

Remo kirjoitti: Remolla loppuu koulu vasta klo. 16.15, eli tulee kodin kautta heti kun ehtii. (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Pojat
29

Käpa 03 AC Nimenhuuto.com

Koko kylän parashenkisin harrastajaporukka.

Juha kirjoitti: Moron kaikki! Keskustelin eilen keskiviikkona seuran Timon ja cityn Mikan kanssa avoimesti ja reilusti tulevaisuudesta. Kummasti puhuminen helpottaa, kun kuulee mitä kukin haluaa ja miksi. Tahtotila on ihan kirkas: seura haluaa ja minä haluan, että jokaisella meidän pojalla on mahdollisuus jatkaa... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsingin Käpylä
Ei asetettu
13

KäPa City 2009 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lauri ei pääse sunnuntain peleihin, lauantai onnistuu. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Sekajoukkue
16

09ACKäpa Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi mistä lähetä ilmoittautuneille? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
22

Käpa 08 AC White Nimenhuuto.com

Sisu kirjoitti: Moikka! Poikani Sisu on siis aloittanut uutena pelaajana whitessa ja tykkäillyt kovasti. Muut joukkueen jäsenet ovat ottaneet hänet mukavasti vastaan, kiitos tästä 🙏! Nyt joudun huhuilemaan Sisun lenkkareiden perään; hänen uudet Niken lenkkarinsa hävisivät eilen treeneissä. Tein jo eilen mittavaa... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
16

Käpylä united 03-02 mimmit Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (15 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylänhalli
Tytöt
25

Käpylä Saturday Footie Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Feras kirjoitti: Flu (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Käpylä
Miehet
44