Jalkapallo Käpylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Käpylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: basket.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Käpylä

Jalkapallo - Käpylä

KäPa 08 City Nimenhuuto.com

KäPa 08 City on vauhdilla kehittyvä haastajatason joukkue. Pelaamisen iloa ja hyvää joukkuehenkeä riittää! "Lopussa, kun jalkapallon pelaaminen ohi, tarkoitukseni on jäädä eläkkeelle. Haluan tällöin muistaa erityisesti hyviä kavereitani. Haluan tehdä maaleja, mutta haluan myös muistaa ystäviäni, ihmisiä, joiden kanssa pelaan tai olen pelannut. On hyvä, että minulla on ystäviä, koska he kantavat pidemmälle kuin saavutetut pisteet tai monta maalia." -Lionel Messi Keväällä 2017 pojat treenaavat kolme kertaa viikossa KäPan juniorikuplassa Käpylän liikuntapuistossa. Valmentajina toimivat Henri Jussila (päävalmentaja) ja Jonne Pajo.

Henri kirjoitti: Moi, käykää päivittämässä huomisten treenien kohdalle in tai out, sillä jos tulee alle 8 ei ohjattuja treenejä välttämättä pidetä (jos määrä ei tiedossa) tai ainakin vaikeuttaa minun suunnittelua liikaa. Ymmärrettävää jos pelien jälkeen ei samana päivänä tule treeneihin, se on ok. Toivottavasti s... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä
Pojat
14

KäPa 06 AC Nimenhuuto.com

Käpylän Pallon 06 AC on futisharrastuksessaan pidemmälle edistyneiden poikien joukkue, joka jakaantuu kolmeen peliryhmään kehitystason ja pelikäsityksen mukaan: AC Black , AC Red ja AC White. Tämä Nimenhuuto on KäPa 06 AC Blackin. Peliryhmä harjoittelee 2016-2017 talvikauden kolme kertaa viikossa Käpylän Juniorihallissa lisäksi oheisharjoitellen vielä kerran viikossa. AC Black pelaa aktiivisesti harjoitusotteluita läpi talven ja osallistuu turnauksiin sekä Talviliigaan. Tällä hetkellä joukkue on täynnä emmekä aktiivisesti etsi uusia pelaajia. Jos olet edistynyt pelaaja ja kuitenkin haluat tulla kokeilemaan, ota yhteyttä joukkueenjohtoon tai valmentajiin. Instagram: @kapa06ac

Karri kirjoitti: Huomatkaa maanantain Pikku-Pekka Areenan treeniaika 18-19.30 huhtikuun 24. alkaen. Toukokuun lopuilla ja kesäkuussa treenataan samaan aikaa joko nurmella Käpylässä tai PPA:lla. Nurmikon käyttö sään ja muiden varausten mukaan. Tiedotetaa joka kerta. (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
20

KäPa 07 AC Black Nimenhuuto.com

KäPa 07 AC Black on vuonna 2007 syntyneiden edistyneiden pelaajien joukkue. Vaikka harjoittelussa ja peleissä pyrimme menestymään, on tärkein tavoitteemme luoda hauska ja innostava ilmapiiri jalkapallon oppimiseen. Harjoittelemme 3 x vk:ssa n. 1,5-2 h kerrallaan KäPan lämmitetyssä tekonurmihallissa Käpylän Urheilupuistossa. Kesäkaudella harjoittelemme alueen tekonurmi- ja nurmikentillä. Joukkue pelaa säännöllisesti pk-seudun -07 syntyneiden joukkueita vastaan. Osallistumme KäPan talvisarjaan, Hgin piirisarjaan, lähialueen turnauksiin sekä järjestämme harjoitusotteluita. Iloisen mielen ja kovan innostuksen lisäksi odotamme pelaajilta kokemusta ja käsitystä jalkapallosta sekä halua oppia ja kehittyä jalkapalloilijana. Päävalmentajana toimii Ilari Lintukangas, 040-700 8402.

Sakari kirjoitti: Moi, olisi toisetkin nappikset myynnissä. Adidaksen nappulakengät, muutaman kerran käytetyt, koko 36 2/3. Tuon näytille jos kiinnostaa. -Laura (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
16

Käpa 06 AC Red Nimenhuuto.com

KäPa 06 AC Red on futisharrastuksessaan pidemmälle edistyneiden poikien joukkue. AC Red pelaa 06-ikäluokan haaste- ja kilpajoukkueiden kanssa. Harjoittelemme 3 kertaa viikossa innokkaasti hymyssä suin ja haluamme edistyä joukkueena ja oppia ryhmähenkeä toisiltamme.

Otto kirjoitti: Moi! Lauantain peliin tarvitaan lisää miehiä! Vain 7 ilmoittautunut. (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
18

Käpa 06 AC White Nimenhuuto.com

KäPa 06 AC White on pidemmälle edistyneiden poikien joukkue. Joukkue pelaa 06-ikäluokan haastejoukkueiden kanssa. Harjoittelemme toistaiseksi 2 kertaa viikossa hyvällä sykkeellä ja innolla, peli-iloa unohtamatta.

Samuel kirjoitti: Piirisarjan otteluohjelma (26.4. - 20.6.) pelipäivineen Helsingin Piirin sivuilla: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&130690&hkijp17 Tätä päivitetään. t.Jarmo (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Pojat
19

KäPa 07 White Nimenhuuto.com

KäPa 07 AC White on haastajajoukkue, jonka toiminnassa korostetaan hyvää joukkuehenkeä ja sitoutumista harjoitteluun ja pelaamiseen. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa pääasiassa haastetason joukkueiden kanssa sarjapelejä, turnauksia ja harjoitusotteluita.

Leo kirjoitti: Norovirus... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
20

KäPa 04 City Nimenhuuto.com

KäPa 04 City on KäPan kivikovan 04-ikäluokan toinen kilpajoukkue. Joukkueessa on 21 taitavaa ja tasaista poikaa. "Salainen" aseemme on loistava yhteishenki. Kaudella 2017 pelaamme aluesarjaa, kotimaan ja ulkomaan turnauksia.

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä
Pojat
31

Käpä 06 FC Nimenhuuto.com

KäPa FC 06 joukkueessa kaikki pääsevät harjoittelemaan ja pelaamaan. Iloisesti ja intoa puhkuen harjoittelemme kaksi kertaa viikossa Käpylän Pallon hallin kentällä.

Erkka kirjoitti: Pidämme harjoituksissa joulutaukoa 18.12. alkaen. Jatkamme tammikuussa joko torstaina 5.1., jos ilmoittautuneita on tarpeeksi, tai viimeistään sunnuntaina 8.1. Oikein hyvää joulua kaikille! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki Käpylä
Pojat
21

Käpa 03 AC Nimenhuuto.com

Koko kylän parashenkisin harrastajaporukka.

Juha kirjoitti: Moron kaikki! Keskustelin eilen keskiviikkona seuran Timon ja cityn Mikan kanssa avoimesti ja reilusti tulevaisuudesta. Kummasti puhuminen helpottaa, kun kuulee mitä kukin haluaa ja miksi. Tahtotila on ihan kirkas: seura haluaa ja minä haluan, että jokaisella meidän pojalla on mahdollisuus jatkaa... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsingin Käpylä
Ei asetettu
13

FC Käpylä Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Tervetuloa Renja ja Mira! Jos tuttuja pelaajia niin saa kutsua peleihin etta saatais muutamat vaihtopelaajat joka peliin :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Naiset
19

KäPa 09 Tottenham Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Sekajoukkue
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.