Jalkapallo Käpylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Käpylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: basket, futsal ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KäPa 07 AC Black Nimenhuuto.com

KäPa 07 AC on vuonna 2007 syntyneiden ikäluokan haastejoukkue. Harjoittelussa ja peleissä pyrimme kehittymään määrätietoisesti ja menestymäänkin; tavoitteena luoda innostava ilmapiiri jalkapallossa kehittymiseen. Harjoittelemme 3x vk:ssa n. 1,5-2 h mm. Kumpulanlaaksossa, Oulunkylässä ja Käpylän Urheilupuistossa. Kesäkaudella harjoittelemme alueen tekonurmi- ja nurmikentillä. Joukkue pelaa kahdella peliryhmällä pk-seudun -07 joukkueita vastaan. Osallistumme Talviliigaan, Winterliigaan, Hgin piirisarjaan, haasteminiliigaan, lähialueen turnauksiin sekä järjestämme harjoitusotteluita. Iloisen mielen ja vahvan innostuksen lisäksi odotamme pelaajilta kokemusta ja käsitystä jalkapallosta sekä halua oppia ja kehittyä jalkapalloilijana. Päävalmentajana Ilari Lintukangas, 040-700 8402.

Ilari kirjoitti: Hei. Aikaistetaan ensi viikosta alkaen torstain treeniaikataulua 15 minuutilla. Näin saadaa alkuun 30 minuuttia fysiikkatreeniä ja vastaavasti lopetetaan 1930 kenttävuoron päättyessä. Mutta tänään vielä siis vanhan aikataulun mukaisesti 1745-1945. Valmentajat (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
29

KäPa B2 Nimenhuuto.com

KäPa B/2 on Käpylän pallon B-ikäluokan toinen kilpajoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Töölössä on tänään Helsinki-päivän konsertti. Varautukaa ruuhkiin ja huonoihin pysäköintimahdollisuuksiin. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä
Pojat
30

Käpa 06 AC Nimenhuuto.com

KäPa 06 AC on pidemmälle edistyneiden poikien joukkue. Joukkue pelaa 06-ikäluokan haastejoukkueiden kanssa. Harjoittelemme kolmesti viikossa hyvällä sykkeellä ja innolla, peli-iloa unohtamatta.

Remo kirjoitti: Remolla loppuu koulu vasta klo. 16.15, eli tulee kodin kautta heti kun ehtii. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Pojat
29

Käpa 03 AC Nimenhuuto.com

Koko kylän parashenkisin harrastajaporukka.

Juha kirjoitti: Moron kaikki! Keskustelin eilen keskiviikkona seuran Timon ja cityn Mikan kanssa avoimesti ja reilusti tulevaisuudesta. Kummasti puhuminen helpottaa, kun kuulee mitä kukin haluaa ja miksi. Tahtotila on ihan kirkas: seura haluaa ja minä haluan, että jokaisella meidän pojalla on mahdollisuus jatkaa... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsingin Käpylä
Ei asetettu
13

09ACKäpa Nimenhuuto.com

Yuusuf kirjoitti: Moi mistä lähetä ilmoittautuneille? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
21

KäPa City 2009 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lauri ei pääse sunnuntain peleihin, lauantai onnistuu. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Sekajoukkue
18

Käpa 08 AC White Nimenhuuto.com

Sisu kirjoitti: Moikka! Poikani Sisu on siis aloittanut uutena pelaajana whitessa ja tykkäillyt kovasti. Muut joukkueen jäsenet ovat ottaneet hänet mukavasti vastaan, kiitos tästä 🙏! Nyt joudun huhuilemaan Sisun lenkkareiden perään; hänen uudet Niken lenkkarinsa hävisivät eilen treeneissä. Tein jo eilen mittavaa... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
16

KäPa Naiset Edustus Nimenhuuto.com

Käpylän Pallon naisten edustusjoukkue. Huippuporukka, joka treenaa vähän, mutta laadukkaasti ja tähtää keväällä 2020 sarjanousuun.

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Käpylä
Naiset
20

Käpylä Saturday Footie Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Feras kirjoitti: Flu (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Käpylä
Miehet
44