Jalkapallo Hannunniitun alue

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hannunniitun alue ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Hannunniittu 2013 Nimenhuuto.com

Hannunniitun alueen vuonna 2013 syntyneiden joukkue (innokkaat vähän nuoremmatkin tervetulleita). Treenejä meillä on keväisin ja syksyisin viikottain Hannunniitun koulun kentällä ja talvisin sisätiloissa. Nappulaliigan otteluissa kohtaamme Turun muita aluejoukkueita.

Sami kirjoitti: Justus voisi olla kiinnostunut kyydistä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Hannunniitun Alue
Sekajoukkue
42

Hannunniittu 2012 Nimenhuuto.com

Hannunniitun alueen vuonna 2012 syntyneiden joukkue. Treenejä meillä on keväisin ja syksyisin viikottain Hannunniitun koulun kentällä ja talvisin sisätiloissa. Nappulaliigan otteluissa kohtaamme Turun muita aluejoukkueita.

Marcus kirjoitti: Moikka, Hanttari Sinisillä on su 19.3 klo 905-955 peli Lähi-Tapiola areenalla. Kaupparin päällekkäisten pelien vuoksi toivotaan Hanttari Valkoisista vahvistuksia sunnuntain peliin. Eli kaikki halukkaat Hanttari Valkoisten pelurit ilmoittautukaa (lauantain pelin lisäksi) myös sunnuntain peliin! Ha... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Hannunniitun Alue
Sekajoukkue
31