Jalkapallo Hannunniitun alue

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hannunniitun alue ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Hannunniittu 2012-13 Nimenhuuto.com

Hannunniitun alueen vuosina 2012 ja 2013 syntyneiden joukkueet (innokkaat vähän nuoremmatkin tervetulleita). Treenejä meillä on keväisin ja syksyisin viikottain Hannunniitun koulun kentällä ja talvisin sisätiloissa. Nappulaliigan otteluissa kohtaamme Turun muita aluejoukkueita.

Marcus kirjoitti: Tervehdys! Hanttarin pelit alkavat taas ensi viikolla ja kesäkuun peleihin mentäisiin kahdella joukkueella (Siniset ja Valkoiset). Jako olisi alla oleva. Toivon IN/OUT -merkinnät 48h ennen peliä, jotta ehditään tarvittaessa värväämään lisäpelureita toiselta puoliskolta. 18 peluria käsittääkseni r... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hannunniitun Alue
Sekajoukkue
25

Hannunniittu 2013 Nimenhuuto.com

Hannunniitun alueen vuonna 2013 syntyneiden joukkue (innokkaat vähän nuoremmatkin tervetulleita). Treenejä meillä on keväisin ja syksyisin viikottain Hannunniitun koulun kentällä ja talvisin sisätiloissa. Nappulaliigan otteluissa kohtaamme Turun muita aluejoukkueita.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hannunniitun Alue
Sekajoukkue
26