Jalkapallo Saarijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Saarijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Saarijärvi

Jalkapallo - Saarijärvi

FCS06 Nimenhuuto.com

Saarijärveläisen jalkapalloseura, FC Saarijärven, 2006(2007) -syntyneiden joukkue. Joukkueen kotisivut ovat fcs06.sporttisaitti.com josta löytyy lisää tietoa joukkueen toiminnasta.

Jari kirjoitti: Palloliiton sivuilta puuttui vielä pelipassitiedot seuraavilta pojilta: Antti ja Arttu H, Niko S, Nico H, Ilari ja Kasper. Ehkä asia on jo kunnossa, mutta tieto ei ole vielä liiton järjestelmiin päivittynyt. Jos passi vielä puuttuu, niin se on hankittava ennen viikonlopun pelejä. Pelipassi uusita... (24 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Ei asetettu
30

FC Saarijärvi P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Olemme FC Saarijärven 02-03 syntyneiden poikien joukkue. Uudet pelaajat ...

Janne kirjoitti: Hei! Komeetat 04 kutsui meitä jo tulevana lauantaina harkkaturnaukseen Hipposhalliin. Löytyykö meiltä jengiä tarpeeksi mukaan? Pelaisimme 8v8 peliä. Vastassa olisi mm. Mikkelin Palloilijoiden -04 kilpajoukkue. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
21

Fc Saarijärvi tytöt Nimenhuuto.com

Sara kirjoitti: Kahvion tuotto oli tänään 188, 75 . Hyvä summa! Pöytä oli tänään todella korena! Kiitos kaikille leipojille, myyjille ja muiden kahviotuotteiden tuojille! Kirsi (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Tytöt
12

FCS Miehet Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: meno peruuntu (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Miehet
28

FC Leuhu Nimenhuuto.com

Saarijärven puulaakin kovimman jengin FC Leuhun sivut ;D

Taavi kirjoitti: Tänään on Saarijärveläisessä jalkapalloilussa suuri päivä! Kesän 2015 puulaaki alkaa ja FC Leuhu on jälleen hakemassa kirkkaimpia mitaleja. Viime vuonna Leuhu tahtoi pysyä mediasta poissa, että joukkue saa rauhassa keskittyä kauteen. Tunnetusti Leuhu herättää keskustelua maailmanlaajuisesti, mill... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Sekajoukkue
21

FC Saarijärvi 04-05 Nimenhuuto.com

Tuija kirjoitti: Sunnuntaina 18.6 pelattava peli-ilta Äänekoskella alkaakin klo 18 ensimmäinen peli ja toinen peli klo 19.00. Aiemmin olivat klo 15 alkaen. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
20

FcSaarijärvi 08 Nimenhuuto.com

Petja kirjoitti: OSALLISTUMISMAKSUTIEDOTE Kaudella 2017 osallistumismaksu on 90 euroa / lapsi ja saman perheen toinen lapsi jne. 45 euroa / lapsi. Maksuun sisältyy seuralle menevä 20e ja tekonurmimaksu 10e. Maksu maksetaan puoliksi jaettuna (45e+45e tai 22,5e+22,5e) kahdessa erässä, ensimmäisen eräpäivä on 15.6.1... (15 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
35

Fcs Naiset Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Joudutaan valitettavasti perumaan illan treenit. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Naiset
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.