Jalkapallo Saarijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Saarijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FCS06 Nimenhuuto.com

Saarijärveläisen jalkapalloseura, FC Saarijärven, 2006(2007) -syntyneiden joukkue. Joukkueen kotisivut ovat fcs06.sporttisaitti.com josta löytyy lisää tietoa joukkueen toiminnasta.

Suomäki kirjoitti: Rahurin tervehdys! Jotta saadaan vielä tämän syksyn tulevat maksut maksettua (mm. syksyn pelien tuomarimaksut ja kenttävuokrat) kerätään kaikilta nyt mukana olevilta 30 euron kausimaksu. Sillä sitten pärjätään niin pitkään että seuraavan kerran maksuja tulee vasta ensi vuoden puolella. Kuvat ja m... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Ei asetettu
24

FC Saarijärvi P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Olemme FC Saarijärven 02-03 syntyneiden poikien joukkue. Uudet pelaajat ...

Janne kirjoitti: Hei! Komeetat 04 kutsui meitä jo tulevana lauantaina harkkaturnaukseen Hipposhalliin. Löytyykö meiltä jengiä tarpeeksi mukaan? Pelaisimme 8v8 peliä. Vastassa olisi mm. Mikkelin Palloilijoiden -04 kilpajoukkue. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
21

FcSaarijärvi 08 Nimenhuuto.com

Peetu kirjoitti: Huomisen turnauksen pelit seuraavasti: 10:30 PaRi-FCS 11:30 FCS-Komeetat Jupiter 13:30 FCS-Huima Sininen 14:30 Huima Keltainen-FCS Yhteislähtö rantakiveltä klo 9.00. Jos kyydin tarvetta, ilmoitelkaa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
24

FCS Jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Sekajoukkue
7

Fc Saarijärvi tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Ensi lauantaina on tyttöjen kotiturnaus. Sinne pitäisi saada kahvio, joten kukapa olisi valmis kantamaan kortensa yhteiseen kekoon? Kahvioon olisivhyvä saada: - kahvia 😃 - maito 2 prk - limsaa (esim.Lidlissä olisi niitä pieniä limsoja) - makeaa piirakkaa tai muuta - suolaista leivonnaista - ... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Tytöt
14

Fcs Naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tiistai 29.5. harjoituksia joudutaan vähän muuttamaan. Meillä olisi tuolloin treenit klo.18:00 urh.kentällä, mutta silloin siellä pelaa 07-tytöt. Tyttöjen pelit alkaa klo.18:00 ja päätyy n.19:45. Treenit voisivat alkaa n.klo.19:50. Vaihtoehtona olisi treenata klo.18:00 hiekalla. Ota kantaa, kumpi... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Naiset
24

FC Leuhu Nimenhuuto.com

Saarijärven puulaakin kovimman jengin FC Leuhun sivut ;D

Taavi kirjoitti: Tänään on Saarijärveläisessä jalkapalloilussa suuri päivä! Kesän 2015 puulaaki alkaa ja FC Leuhu on jälleen hakemassa kirkkaimpia mitaleja. Viime vuonna Leuhu tahtoi pysyä mediasta poissa, että joukkue saa rauhassa keskittyä kauteen. Tunnetusti Leuhu herättää keskustelua maailmanlaajuisesti, mill... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Sekajoukkue
21

FCS 07 tytöt Nimenhuuto.com

Teppo kirjoitti: Taidan sittenkin ehtiä.. (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Tytöt
45

FC Saarijärvi C-pojat 03-04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tässä palaverin ajatuksia... Pelillisesti joukkueessa ei ole mitään ongelmaa ja pelit sujuvat hyvin. Ongelmana on käyttäytyminen ja kiusaaminen jota tapahtuu sekä suoraan että selän takana. Palloliiton Kaikki Pelaa säännöissä sanotaan tälle ikäryhmälle seuraavia tavoitteita; kaveruus, yksilöllisy... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
17