Jalkapallo Saarijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Saarijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Saarijärvi

Jalkapallo - Saarijärvi

FCS06 Nimenhuuto.com

Saarijärveläisen jalkapalloseura, FC Saarijärven, 2006(2007) -syntyneiden joukkue. Joukkueen kotisivut ovat fcs06.sporttisaitti.com josta löytyy lisää tietoa joukkueen toiminnasta.

Jari kirjoitti: Pojilla on kesän ensimmäinen turnaus 22/4 Petäjäedellä. Edellisestä pelistä on jo pitkä aika, jotta kaikille saataisiin mukavasti peliaikaa, olemme ilmoittaneet tällä kertaa mukaan kaksi joukkuetta. Kahdella joukkueella pelaaminen tarkoittaa sitä, että lähes kaikki pojat pitää saada mukaan. Turna... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Ei asetettu
29

FC Saarijärvi P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Olemme FC Saarijärven 02-03 syntyneiden poikien joukkue. Uudet pelaajat ...

Janne kirjoitti: Hei! Komeetat 04 kutsui meitä jo tulevana lauantaina harkkaturnaukseen Hipposhalliin. Löytyykö meiltä jengiä tarpeeksi mukaan? Pelaisimme 8v8 peliä. Vastassa olisi mm. Mikkelin Palloilijoiden -04 kilpajoukkue. (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
21

Fc Saarijärvi tytöt Nimenhuuto.com

Sara kirjoitti: Kahvion tuotto oli tänään 188, 75 . Hyvä summa! Pöytä oli tänään todella korena! Kiitos kaikille leipojille, myyjille ja muiden kahviotuotteiden tuojille! Kirsi (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Tytöt
13

FCS Miehet Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: meno peruuntu (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Miehet
28

FC Leuhu Nimenhuuto.com

Saarijärven puulaakin kovimman jengin FC Leuhun sivut ;D

Taavi kirjoitti: Tänään on Saarijärveläisessä jalkapalloilussa suuri päivä! Kesän 2015 puulaaki alkaa ja FC Leuhu on jälleen hakemassa kirkkaimpia mitaleja. Viime vuonna Leuhu tahtoi pysyä mediasta poissa, että joukkue saa rauhassa keskittyä kauteen. Tunnetusti Leuhu herättää keskustelua maailmanlaajuisesti, mill... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Sekajoukkue
21

FC Saarijärvi 04-05 Nimenhuuto.com

Tuija kirjoitti: Tiistaina pidettiin palaveria pienellä porukalla (5), jossa puhuttiin seuraavista tulevaa kesää / kautta koskevista asioista: - Joukkueessa tällä hetkellä 13 pelaajaa ja 1 joukkue on ilmoitettu peli-ilta sarjaan. Pelataan edelleen 8vs8 kokoon panolla, joten lisä vahvistukset olisivat tervetulleit... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
19

FcSaarijärvi 08 Nimenhuuto.com

Peetu kirjoitti: Moi, hiihtolomaviikon 27.2 treenejä ei pidetä. Hyvää lomaa! :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
31

Fcs Naiset Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Upeaa naiset! Tässä meidän ikioma pysti, hopea ei todellakaan ole häpeä :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Naiset
21

Fcs-07 Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Lisätty nimenhuuto.com sivuille tulevia harkkoja! Huomatkaa kellonajat harkoissa! Muutoksista ilmoitetaan heti kun tiedetään. Lisätty myös kuvia viime kevään lattiapinnoiteturnauksesta, kuvat on ottanut Akin äiti,kiitoksia :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.