Jalkapallo Saarijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Saarijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Saarijärvi

Jalkapallo - Saarijärvi

FCS06 Nimenhuuto.com

Saarijärveläisen jalkapalloseura, FC Saarijärven, 2006(2007) -syntyneiden joukkue. Joukkueen kotisivut ovat fcs06.sporttisaitti.com josta löytyy lisää tietoa joukkueen toiminnasta.

Jari kirjoitti: Hei, 30/4 vanhempainpalaveria varten olisi hyvä, jos ehtisitte miettiä kohtia 1-3) jo etukäteen. Toivoisin, että voisitte lähettää näistä minulle sähköpostia tai vaikka soittaa, niin kokoan vastauksista paketin palaveriin mennessä. Kaikki etukäteen saamani vastaukset käsittelen luottamuksellisest... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Ei asetettu
26

FC Saarijärvi P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Olemme FC Saarijärven 02-03 syntyneiden poikien joukkue. Uudet pelaajat ...

Janne kirjoitti: Hei! Komeetat 04 kutsui meitä jo tulevana lauantaina harkkaturnaukseen Hipposhalliin. Löytyykö meiltä jengiä tarpeeksi mukaan? Pelaisimme 8v8 peliä. Vastassa olisi mm. Mikkelin Palloilijoiden -04 kilpajoukkue. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
21

FcSaarijärvi 08 Nimenhuuto.com

Peetu kirjoitti: Huomisen turnauksen pelit seuraavasti: 10:30 PaRi-FCS 11:30 FCS-Komeetat Jupiter 13:30 FCS-Huima Sininen 14:30 Huima Keltainen-FCS Yhteislähtö rantakiveltä klo 9.00. Jos kyydin tarvetta, ilmoitelkaa. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
33

Fc Saarijärvi tytöt Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Me tuodaan pullaa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Tytöt
15

Fcs Naiset Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Näyttää vähän ongelmalliselta tuo la 25.11 futsal-pelipäivä. Neuvotteluissa ei ole edistytty, joten en taida päästä peliin mukaan. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Naiset
15

fcsaarijärvi11 Nimenhuuto.com

Fc Saarijärven jalkapallokoulu 2017. Joukkueen nimi Fc Saarijärvi11

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Sekajoukkue
4

FC Leuhu Nimenhuuto.com

Saarijärven puulaakin kovimman jengin FC Leuhun sivut ;D

Taavi kirjoitti: Tänään on Saarijärveläisessä jalkapalloilussa suuri päivä! Kesän 2015 puulaaki alkaa ja FC Leuhu on jälleen hakemassa kirkkaimpia mitaleja. Viime vuonna Leuhu tahtoi pysyä mediasta poissa, että joukkue saa rauhassa keskittyä kauteen. Tunnetusti Leuhu herättää keskustelua maailmanlaajuisesti, mill... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Sekajoukkue
21

FC Saarijärvi 04-05 Nimenhuuto.com

Tuija kirjoitti: Heippa kaikille! Olen lisäillyt puuttuvia/uusia pelaajia tähän ryhmään ja jatkossa viestitellään ensi sijaisesti Whatsapp:n kautta, joka kuitenkin nopeiten tavoittaa. Omat infoni pyrin laittamaan kuitenkin myös Facebook iin ja Nimenhuutoon. Treeneihin ja peleihin ilmoittaudutaan entiseen malliin ... (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
16