Jalkapallo Saarijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Saarijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FCS06 Nimenhuuto.com

Saarijärveläisen jalkapalloseura, FC Saarijärven, 2006(2007) -syntyneiden joukkue. Joukkueen kotisivut ovat fcs06.sporttisaitti.com josta löytyy lisää tietoa joukkueen toiminnasta.

Peltonen kirjoitti: 16.45-18 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Ei asetettu
20

Fcs miehet Nimenhuuto.com

FC Saarijärven miesten edustusjoukkue. Pelaamme kesällä 2021 keski-suomen 6. Divarissa.

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Miehet
31

FC Saarijärvi P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Olemme FC Saarijärven 02-03 syntyneiden poikien joukkue. Uudet pelaajat ...

Janne kirjoitti: Hei! Komeetat 04 kutsui meitä jo tulevana lauantaina harkkaturnaukseen Hipposhalliin. Löytyykö meiltä jengiä tarpeeksi mukaan? Pelaisimme 8v8 peliä. Vastassa olisi mm. Mikkelin Palloilijoiden -04 kilpajoukkue. (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
21

FcSaarijärvi 08 Nimenhuuto.com

Peetu kirjoitti: Huomisen turnauksen pelit seuraavasti: 10:30 PaRi-FCS 11:30 FCS-Komeetat Jupiter 13:30 FCS-Huima Sininen 14:30 Huima Keltainen-FCS Yhteislähtö rantakiveltä klo 9.00. Jos kyydin tarvetta, ilmoitelkaa. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
27

FCS Jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Sekajoukkue
10

Fcs Naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tiistai 29.5. harjoituksia joudutaan vähän muuttamaan. Meillä olisi tuolloin treenit klo.18:00 urh.kentällä, mutta silloin siellä pelaa 07-tytöt. Tyttöjen pelit alkaa klo.18:00 ja päätyy n.19:45. Treenit voisivat alkaa n.klo.19:50. Vaihtoehtona olisi treenata klo.18:00 hiekalla. Ota kantaa, kumpi... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Naiset
23

FC Leuhu Nimenhuuto.com

Saarijärven puulaakin kovimman jengin FC Leuhun sivut ;D

Taavi kirjoitti: Tänään on Saarijärveläisessä jalkapalloilussa suuri päivä! Kesän 2015 puulaaki alkaa ja FC Leuhu on jälleen hakemassa kirkkaimpia mitaleja. Viime vuonna Leuhu tahtoi pysyä mediasta poissa, että joukkue saa rauhassa keskittyä kauteen. Tunnetusti Leuhu herättää keskustelua maailmanlaajuisesti, mill... (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Sekajoukkue
21

FCS 07 tytöt Nimenhuuto.com

Tuuli kirjoitti: Riippuu että saanko vielä pelata (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Tytöt
44

FC Saarijärvi C-pojat 03-04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tässä palaverin ajatuksia... Pelillisesti joukkueessa ei ole mitään ongelmaa ja pelit sujuvat hyvin. Ongelmana on käyttäytyminen ja kiusaaminen jota tapahtuu sekä suoraan että selän takana. Palloliiton Kaikki Pelaa säännöissä sanotaan tälle ikäryhmälle seuraavia tavoitteita; kaveruus, yksilöllisy... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
17