Jalkapallo Saarijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Saarijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Saarijärvi

Jalkapallo - Saarijärvi

FCS06 Nimenhuuto.com

Saarijärveläisen jalkapalloseura, FC Saarijärven, 2006(2007) -syntyneiden joukkue. Joukkueen kotisivut ovat fcs06.sporttisaitti.com josta löytyy lisää tietoa joukkueen toiminnasta.

Aatu kirjoitti: jalka kipee (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Ei asetettu
28

FC Saarijärvi P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Olemme FC Saarijärven 02-03 syntyneiden poikien joukkue. Uudet pelaajat ...

Janne kirjoitti: Hei! Komeetat 04 kutsui meitä jo tulevana lauantaina harkkaturnaukseen Hipposhalliin. Löytyykö meiltä jengiä tarpeeksi mukaan? Pelaisimme 8v8 peliä. Vastassa olisi mm. Mikkelin Palloilijoiden -04 kilpajoukkue. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
21

Fcs Naiset Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Näyttää vähän ongelmalliselta tuo la 25.11 futsal-pelipäivä. Neuvotteluissa ei ole edistytty, joten en taida päästä peliin mukaan. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Naiset
16

Fc Saarijärvi tytöt Nimenhuuto.com

Sara kirjoitti: Kiitos kaikille aktiivisille, jotka kannoitte kortenne kekoon eilisessä tyttöjen kotipeliturnauksessa. Kiitos Seija ja Maarit kahviohommista! Tuotto oli 136, 60. Aika paljon kuitenkin, vaikka ihmisiä oli paikalla vähänlaisesti. T Kirsi (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Tytöt
16

FCS Miehet Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: meno peruuntu (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Miehet
28

fcsaarijärvi11 Nimenhuuto.com

Fc Saarijärven jalkapallokoulu 2017. Joukkueen nimi Fc Saarijärvi11

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Sekajoukkue
4

FC Leuhu Nimenhuuto.com

Saarijärven puulaakin kovimman jengin FC Leuhun sivut ;D

Taavi kirjoitti: Tänään on Saarijärveläisessä jalkapalloilussa suuri päivä! Kesän 2015 puulaaki alkaa ja FC Leuhu on jälleen hakemassa kirkkaimpia mitaleja. Viime vuonna Leuhu tahtoi pysyä mediasta poissa, että joukkue saa rauhassa keskittyä kauteen. Tunnetusti Leuhu herättää keskustelua maailmanlaajuisesti, mill... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Sekajoukkue
21

FcSaarijärvi 08 Nimenhuuto.com

Peetu kirjoitti: Huomisen turnauksen pelit seuraavasti: 10:30 PaRi-FCS 11:30 FCS-Komeetat Jupiter 13:30 FCS-Huima Sininen 14:30 Huima Keltainen-FCS Yhteislähtö rantakiveltä klo 9.00. Jos kyydin tarvetta, ilmoitelkaa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
39

FC Saarijärvi 04-05 Nimenhuuto.com

Tuija kirjoitti: Treenit jatkuu tänään normaalisti klo 19-20.30, samoten huomenna. Lauantaina 13.1 sitten kotiturnaus klo 10 ensimmäinen peli. Vielä kerkeää uusi pelipassin jos mielii pelaamaan lauantaina. Uudella innolla kevättä kohti (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.