Jalkapallo Yläne

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Yläne ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: mökkeily ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Yläne

Jalkapallo - Yläne

Kiri 07-08 Nimenhuuto.com

Yläneen Kirin vuonna 2007 ja 2008 syntyneiden nappulajoukkue.

Veeti kirjoitti: TALVEN FUTSAL PELEISTÄ !! 07 pojat pelaa 06 poikien kanssa talven futsalit!! peli päivistä ei ole vielä tietoa..! 07 syntyneet myös harjoittelee talven 04-06 ryhmän kanssa !! syysloman jälkeen sisä harkat 04-06 ryhmällä ke,to ja su!! liitetään teidät 04-06 ryhmän nimenhuutoon näette sitte ajat si... (11 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Yläne
Sekajoukkue
14

Salamat Nimenhuuto.com

Yläneen nuorin tyttö joukkue. Opetellaan sääntöjä, reilua peliä, ryhmäytymistä, pelataan ilolla ja leikin lomassa. Joukkuetta valmentaa Ari Kivikoski ja mahtava viiden hengen tyttö tiimi: Venla, Saara, Vilma, Nelli ja Milla

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Yläne
Tytöt
20

Kiri0406 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: 24.11. on sekä P13- että P14-sarjojen pelit, tapahtumat lisätty Nimenhuutoon, käykäähän ajoissa ilmoittautumassa. Aiemmassa viestissä kerroin, että kuka pelaa missäkin sarjassa, ilmoittautumiset sen mukaan. (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Yläne
Ei asetettu
27

Kiri 09-10 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Tommi luvannut hoitaa pelin. (19 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Yläne
Sekajoukkue
27