Jalkapallo Yläne

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Yläne ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: mökkeily ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Yläne

Jalkapallo - Yläne

Kiri 07-08 Nimenhuuto.com

Yläneen Kirin vuonna 2007 ja 2008 syntyneiden nappulajoukkue.

Oskar kirjoitti: onko huomenna harkat (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Yläne
Sekajoukkue
13

Kiri0406 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: https://www.palloliitto.fi/lansi-suomi/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/pojat?&lsjp17&P123 Sarjatilanne näkyy yllä olevasta linkistä (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Yläne
Ei asetettu
30

Kiri 09-10 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Laitoin sähköpostilla tehtävän hippoliigan kotipeliin 27.8 ilmoittakaa, että tehtävä vastaan otettu. Elikkä 27.8 tehtäviä saavat vain ne pelaajien vanhemmat jonka poika on merkattu 27.8 pelaavaksi pelaajaksi. Mikäli pelaaja sairastuu tai muuten ei pääse pelaamaan niin puffet tehtävä on hoidettava... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Yläne
Sekajoukkue
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.