Jalkapallo Yläne

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Yläne ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: mökkeily.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Yläne

Jalkapallo - Yläne

Kiri 07-08 Nimenhuuto.com

Yläneen Kirin vuonna 2007 ja 2008 syntyneiden nappulajoukkue.

Veeti kirjoitti: Pidetään parinviikon kesätauko seuraavat harkat pe 14.7 !!! (21 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Yläne
Sekajoukkue
16

Kiri0406 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Ensi viikolla, eli viikolla nro. 30, on meidän joukkueen ruohonleikkuuvuoro eli vapaaehtoisia leikkaajia kaivataan. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Yläne
Ei asetettu
32

Kiri 09-10 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Elikkä Jymy cupin ottelu ohjelma lisätty 5.8 ja 6.8 matsi päiviin. HUOM. muutokset mahdollisia. Ilmoittautukaa pikaisesti nimenhuutoon. Huom ilmoitakaa myös jossette pääse!!! 5.8 lauantai: Pojat 09 vähemmän pelanneet Kirkonkulma Koulu N 2 Kirkonkulma Koulu N 1 klo 13.05 APU-YlKiri N2 klo 16.00 Yl... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Yläne
Sekajoukkue
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.