Jalkapallo Yläne

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Yläne ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: mökkeily ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Salamat Nimenhuuto.com

Yläneen nuorin tyttö joukkue. Opetellaan sääntöjä, reilua peliä, ryhmäytymistä, pelataan ilolla ja leikin lomassa. Joukkuetta valmentaa Ari Kivikoski ja mahtava viiden hengen tyttö tiimi: Venla, Saara, Vilma, Nelli ja Milla

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Yläne
Tytöt
19

Kiri 09-10 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: 3.8 Otteluitten kellon ajat: Auran urheilukunttä klo 12:25 , 14:45 ja 16:30 4.8 Otteluitten kellon ajat: Auran urheilukunttä klo 10:45, 14:05 ja finaali aika määräytyy miten pärjätään mut 16:20-17:30 Muutokset mahdollisia! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Yläne
Sekajoukkue
23

Kiri0406 Nimenhuuto.com

Jonna kirjoitti: Rippileirillä (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Yläne
Ei asetettu
23