Jalkapallo Yläne

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Yläne ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: mökkeily ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Salamat Nimenhuuto.com

Yläneen nuorin tyttö joukkue. Opetellaan sääntöjä, reilua peliä, ryhmäytymistä, pelataan ilolla ja leikin lomassa. Joukkuetta valmentaa Ari Kivikoski ja mahtava viiden hengen tyttö tiimi: Venla, Saara, Vilma, Nelli ja Milla

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Yläne
Tytöt
19

Kiri 09-10 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Tässä ruohonleiikkuu vuorot. Saa vaihtaa, jos ei oma vuoro sovi. 20€ hintaan voi ostaa oman vuoron pois. Multa voi kysyä leikkaajaa, lisäksi Tommi Aholalta voi kysyä ja Jari Salmelta. Nyt toistaiseksi Leikataan vain kerran viikossa. MUTTA SAATETAAN JOUTUA LEIKKAAMAAN KESÄLLÄ KAHTEENKERTAAN VIIKOS... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Yläne
Sekajoukkue
20

Kiri0406 Nimenhuuto.com

Jonna kirjoitti: Rippileirillä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Yläne
Ei asetettu
23