Jalkapallo Leppävaara

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävaara ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, futsal, koripallo, harrastejääkiekko, kuntokoripallo, käsipallo, kuntojumppa, lentopallo ja vpk.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Leppävaara

Jalkapallo - Leppävaara

LePa P01 Nimenhuuto.com

Leppävaaran Pallo, pojat, s. 2001. Olemme noin 35 aktiivisen ja iloisen pojan ikäluokka. Harjoittelemme yleensä kolme kertaa viikossa. Uudenmaan piirisarjaan osallistumme kahdella joukkueella: Musta/Tavoite ja Vihreä/Haaste yhdessä P00 Haasteen kanssa. Lisäksi osallistumme turnauksiin lähialueella ja kauempanakin. Talvella osallistumme futsalin piirisarjaan. Kotisivut: http://www.leppavaaranpallo.com/joukkueet/pojat/pojat-01

Joukkue etsii pelaajia: Oletko vuonna 2001 syntynyt ja jalkapallosta innostunut poika? Oli jalkapallo...

Toni kirjoitti: Ne, jotka eivät ole saaneet Matti Kaasiselta (mattitkaasinen@gmail.com, +358 40 687 7088) kutsua FC Unitel BL Nimenhuutoon, laittakaa sähköpostia Kaasiselle ja pyytäkää kutsu haluamaanne sähköpostiosoitteeseen. Annoin aikaisemmin LePa P01 Nimenhuudon sähköpostiosoitteet, jotka eivät kaikki ole il... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo, Leppävaara
Pojat
32

LePa P2003 Nimenhuuto.com

Olemme Leppävaarassa kotipaikkaa pitävä haaste ja harrastetason P03 juniorijalkapallojoukkue. Harjoittelemme neljä kertaa viikossa Leppävaaran tekonurmella ja LePa Areenalla sekä osallistumme turnauksiin ympäri Suomea. Joukkue on loistava sekoitus kokeneita ja uusia pelaajia. Joukkomme kasvaa jatkuvasti, tervetuloa mukaan!

Pirkko kirjoitti: Hei Olemme siirtyneet käyttämään MyClubia, joten kaikki tiedot Nimenhuudosta poistetaan tänään 23.3. T. Pirkko Alamäki-Karkiainen, LePa P03 jojo Pirkko.a-k@suomi24.fi (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Espoo, Leppävaara
Pojat
2

vmp Nimenhuuto.com

Virkamiestason fudista / futsalia since 2007

Heikki kirjoitti: Hei, Olisikohan täällä kiinnostuneita kesäkaudelle pelaamaan isolla kentällä? Siperian Karhut rekrytoi porukkaa, joten jos pelit kiinnostavat, niin ilmoittakaa teemu.hamalainen@iki.fi ennen 9.3.2017. Edellisenä vuonna 80% peleistä tekonurmella, joten toivottavasti tänä vuonna sama homma. Joukkuee... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Leppävaara
Miehet
43

lepat09 Nimenhuuto.com

Leppävaaran Pallo tytöt 2009

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue etsii lisää pelaajia. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan Jukka Loukkolaa...

Veli-Pekka kirjoitti: Toimistolta ilmoittivat että vuoromme on sittenkin käytettävissä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Leppävaara, Espoo
Tytöt
41

Lepa -02 Nimenhuuto.com

Leppävaaran Pallo, pojat, s.2002

Joukkue etsii pelaajia: Leppävaaran ympäristön vuonna 2002 syntyneet pojat ovat tervetulleita liittym...

Jari kirjoitti: Nimenhuuto poistuu nyt käytöstä, kaikki P02 joukkueen ilmoitukset, viestit, tapahtumiin ilmoittautumiset ym. ainoastaan myClubin kautta. Terveisin: Jari (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoo Leppävaara
Pojat
30

FC Espoo 2 P04 Nimenhuuto.com

FC Espoon 04-syntyneiden poikien kakkosjoukkue

Miska kirjoitti: Hei kaikki! Joulu on vietetty ja nyt on hyvä hetki ryhtyä omatoimiseen harjoitteluun joukkueharjoitusten alkua odotellessa. Tänne Nimenhuudon "Kuvat ja materiialit" -osion "sekalaiset" -kansioon on nyt lisätty sekä Omatoiminen harjoitteluohjelma, että Harjoituspäiväkirja. Omatoimisen ohjelman rak... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Leppävaara
Pojat
38

lepap05-kilpa Nimenhuuto.com

Lepa P05 kilparyhmä

Olli kirjoitti: Moi, Onko jollain meidän toinen iso LePa lippu? Mulla vain yksi iso ja toinen pieni vai kutistuko se Ruotsin sateessa? Myyn LePa rekvisiitan P05:lle :-) Kiitos! Terv. Olli (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Leppävaara, Espoo
Pojat
39

LePa P09 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: HUOM HUOM HUOM! Siirrymme siis käyttämään Myclub -palvelu MAANANTAISTA LÄHTIEN. Tämän viikon tapahtumiin ilmoittaudutaan siis vielä NIMENHUUTOON!!! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Leppävaara
Pojat
107

FC Espoo United BL Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Seppo kirjoitti: To. 5.1 Treenimatsi Espoonlahden kuplassa klo. 19.30 ks. myClub Seppo (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoo Leppävaara
Pojat
55

espoo lepa P04 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävaara
Ei asetettu
4

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.