Jalkapallo Mikkeli

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mikkeli ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, amerikkalainen jalkapallo, koripallo, pesäpallo, jääpallo, beachsoccer, suunnistus ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

MAHL Pinkit Puumat Nimenhuuto.com

Pinkit Puumat on Mikkelin alueen harrasteliigojen naisten omaa pelitoimintaa. Pinkit Puumat tarjoaa kaikille naisille avoimia pelivuoroja jalkapallon ja salibandyn parissa. MAHL Pinkit Puumat on nimestä huolimatta tarkoitettu kaikille naisille ikään tai pelikokemukseen katsomatta. Tärkeintä Pinkkien Puumien toiminnassa on oman kunnon ylläpitäminen ja sosiaalinen tekeminen muiden naisten kanssa, joten kaikki rohkeasti mukaan peleihin. Olemme mukana myös MAHL:n Puuma salibandyliigassa kahdella joukkueella. Tervetuloa mukaan siis uudet ja vanhat Pinkit Puumat!

Elina kirjoitti: KESÄN AVOIMET PELIVUOROT ALKAVAT MAANANTAINA! Varaattehan vuoroille mukaan tumman ja vaalean sävyisen paidan. Koronatilanteen takia vuoroilla ei ole käytössä peliliivejä. Muistattehan noudattaa vuoroilla erityisesti seuraavia ohjeistuksia: - Vuoroille ei tulla sairaana - Jokainen huolehtii omasta... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Mikkeli
Naiset
230

SavU Nimenhuuto.com

Mielummin SavUssa kuin sivussa!

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Mikkeli
Miehet
15

Lady Bouncers Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako jenkkifutis? Olemme mikkeliläinen naisten amerikkalaista jalkapa...

Minttu kirjoitti: Tuun avustaa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo ja Lippupallo
Mikkeli
Naiset
68

OViesti Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: "Liittymiä (joihin voit vaikuttaa)", onko tuo sama kuin "Nykyiset operaattorisi"? (vai mitä tuo 'joihin voit vaikuttaa' tarkoittaa?) (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Mikkeli
Miehet
45

FC Hazard Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Kokeillaan vuorostaan kaukkista eli kaukkismailat mukaan. Jotkut ottaa useamman mailan kotontaan niin eiköhän kaikille maila löydy keillä ei sitä ole. Lätkäkepitkin kuiteki hyvä ottaa varalta myös (13 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy, Jalkapallo, Jääpallo, Beachvolley, Beachsoccer, Frisbeegolf ja Koripallo
Mikkeli
Miehet
52

Bouncers Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Katsoja roolissa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Mikkeli
Miehet
39

MP-35 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Huom! Aika vaihtu perjantaille alkamaan klo 19!!! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Mikkeli
Miehet
50

LAKESIDE HOPPERS Nimenhuuto.com

Arghya kirjoitti: Hi everyone, I have been registered to the MAHL for 2018-19 season. So, for playing in the Rautaliiga, I have to register for the new season 2019-20. But I couldn't find any link in the MAHL Seuramppi website regarding this. Can anyone help me? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo, Beachsoccer ja Salibandy
Mikkeli
Sekajoukkue
63

miki02-03 Nimenhuuto.com

Elias kirjoitti: Hei! Tulevana keskiviikkona eli 1.11.2017 pidetään seuran päättäjäiset, alla Kimmo Aholaisen viesti: Moi ! Jälleen yksi hieno kausi lähestyy loppuaan. Junioreiden kauden päätöstilaisuus pidetään ke 1.11.2017 klo 18.00 alkaen Länsi-Savon tiloissa ( Kirjala, Teollisuuskatu 2-6 ). Ovet avautuvat klo... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Mikkeli
Pojat
25

Junior Bouncers Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Mikkeli
Pojat
14