Jalkapallo Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 42 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sulkapallo, sähly, ringette ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Hyvinkää

Jalkapallo - Hyvinkää

VRU Hyvinkää Nimenhuuto.com

Talvella: Salibandya pelataan maanantaisin klo.16-17 VehkaCenterin etummaisella sählykentällä (nro.1). Lisätietoja "kuvat ja materiaalit" valikosta sivun ylälaidasta. Kesällä: Jalkapalloa potkitaan Perttulan nurmikentillä keskiviikkoisin klo.19.30-21.00 ja sunnuntaisin klo.18.00-19.30. Kokoontuminen tapahtuu kentän laidalla. Yleistä: Paikkoihin pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. VehkaCenterin osoite on Vehkakuja 1 ja Perttulan Vaiveronkatu 68-70. Osallistumiset tulee päivittää viimeistään pelipäivän aamuna (Huom! Pääsit paikalle tai et), koska tiedon päivittämisestä vain hetkeä ennen vuoron alkamista ei ole hyötyä.

Janne kirjoitti: Moi! Tänään on hyvä sulatella pääsiäisen mämmejä VehkaCenterissä sählyn parissa. Tulkaa pelailemaan klo.16. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy, Jalkapallo, Sulkapallo ja Katusähly
Hyvinkää
Sekajoukkue
23

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen 1. lohkossa. VI-divisioonan pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa n.3 viikon välein lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot on Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Joukkue etsii pelaajia

Janne kirjoitti: VRU:n Hy 2-peliturnaus (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo ja Sulkapallo
Hyvinkää
Miehet
29

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen 1. lohkossa. VI-divisioonan pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa n.3 viikon välein lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot on Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Joukkue etsii pelaajia

Sami kirjoitti: mukana jos polvi on kondiksessa. (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo ja Sulkapallo
Hyvinkää
Miehet
28

HyPS Maalivahtivalmennus Nimenhuuto.com

HyPS:n maalivahtivalmennus on suunnattu 03-07 -syntyneille tyttö- ja poikamaalivahdeille. Harjoitukset pidetään huhtikuun 2016 loppuun asti Wanhalla Areenala sunnuntaisin, kahdessa ryhmässä. Ensimmäinen ryhmä harjoittelee maalivahtipelin perustaitoja, klo 15:00-16:00. Toinen ryhmä harjoittelee maalivahtipelin soveltavia taitoja, klo 16:00-17:00. Maalivahdit tullaan ohjaamaan taitotasonsa mukaiseen harjoitusryhmään ja liikettä ryhmien välillä tullaan pitämään yllä koko harjoituskauden ajan.

Elli kirjoitti: Onko tätä tapahtumaa? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Hyvinkää
Sekajoukkue
22

Ares-86 Nimenhuuto.com

Jalkapallojoukkue Hyvinkäältä. https://www.facebook.com/hyvinkaanares/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan Hyvinkääläiseen perinteikkääseen jalkapallojoukkueeseen....

Joel kirjoitti: myöhässä! (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Hyvinkää
Miehet
41

Falcons Hyvinkää Naiset Nimenhuuto.com

Amerikkalaista jalkapalloa naisille Hyvinkäällä.

Joukkue etsii pelaajia: Falconsin naisten joukkue pelaa tulevalla kaudella naisten amerikkalaisen jal...

Pia kirjoitti: Se oli punaiset lasit!!!! ;) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Hyvinkää
Ei asetettu
35

Pelikaani Nimenhuuto.com

Urheiluseura Hyvinkään Pelikaani (Pelecanus onocrotalus) on isokokoinen pelikaanilintu. Tunnetaan myös futaajien hautuumaana jonne entiset fudiksen harrastajat menevät tekemään "kuolemaa". http://www.hyvinkaanpelikaani.com #uudenmaanhuonoin

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkään Pelikaani etsii lisävahvistuksia kaudelle 2017. Palloilemme Uudenma...

Jonne kirjoitti: Joko pääsis kentälle 8D (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Hyvinkää
Miehet
27

HyPS B Nimenhuuto.com

HyPS B koostuu Hyvinkään Palloseuran junioreista vuosimallia 1999, 2000 ja 2001. Treenaamme yhdessä n. 3-5 krt. viikossa ympäri vuoden. Pelaamme kaudella 2016 B16 ja B17 sarjoissa.

Joukkue etsii pelaajia: HyPS B-junnuporukkaan mahtuu mukaan uusia pelaajia. HyPS B koostuu Hyvinkään ...

Minna kirjoitti: Moikka, Pojat -04 haastajaporukka ovat vailla valmentajaa. Kiinnostaisiko jotain teistä otaa pesti vastaan? Minna (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Hyvinkää
Pojat
48

HyPS-P03 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Palloseuran vuonna 2003 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkue on toiminut syksystä 2009 alkaen.

Joukkue etsii pelaajia: HyPS P03 tarjoaa ympärivuotisen harjoittelupaikan kaikille ympärivuotisesta j...

Mika kirjoitti: Tänään on treenivuoro normaaliin aikaan, kentälle saa mennä pelailemaan, mutta ohjattuja treenejä ei ole. Seuraavan kerran treenit maanantaina. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hyvinkää
Pojat
34

Falcons Hyvinkää Nimenhuuto.com

Falcons nettisivut osoitteessa: http://www.falcons.fi

Joukkue etsii pelaajia: Nettisivut osoitteessa: http://www.falcons.fi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: 20.5 kentän varaus 17-18, muulloin 17-19 (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Amerikkalainenjalkapallo ja Amerikkalainen jalkapallo
Hyvinkää
Miehet
16

HyMit Nimenhuuto.com

Harrastefutista ja mukavaa yhdessäoloa rennossa jengissä! Joukkueeseen mahtuu kaikentasoiset pelaajat vasta-alkajista enemmän pelanneisiin. Harjoittelemme kahdesti viikossa. Lisäksi järjetämme pelejä ja osallistumme turnauksiin. Tervetuloa mukaan! lisätietoja: Minna Jossandt 0405419114

Ida kirjoitti: ehkä pääsen! (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futis
Hyvinkää
Naiset
29

HyPS P09 Nimenhuuto.com

Syksyllä 2015 perustettu 2009 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Kaikki jalkapallosta innostuneet nuoret miehen alut tervetuloa joukkueeseen!

Iivo kirjoitti: Miksi punaisten keskiviikon peli ei näy tässä nimenhuudon listauksessa, mutta tieto siitä tuli sähköpostiin, minkä kautta pääsi ilmoittautumaan. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Hyvinkää
Pojat
58

HYPS P05 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Palloseuran vuonna 2005 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue

Nico kirjoitti: Kuka on numero 7? vahingossa kaksi pitkähihaista tullut mukaan. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Hyvinkää
Pojat
60

Euroliiga Celta Nimenhuuto.com

Celta pelaa Hyvinkään palloseuran Euroliigaa kaudella 2017. Joukkueessamme on 12 pelaajaa ja kolme valmentajaa. Harjoittelemme Kankurin nurmella keskiviikkoisin klo. 17 - 18 ja peli-ilta on maanantaisin klo 17-20, erillisen ohjelman mukaisesti.

KIVISTÖ kirjoitti: Keväänharjoituskuviot ovat nyt selvillä, toivotaan ettei tule uusia muutoksia... Reenit ovat nyt Kankurin nurmella keskiviikkoisin klo 17-18. Terv. Jape (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Hyvinkää
Pojat
16

PK-09 Nimenhuuto.com

Pallokerho-09 Hyvinkää tarjoaa palloilun riemua seuran jäsenille. Jalkapalloa pelataan kilpasarjassa Uudenmaan piirin miesten 5 divarin tasolla kuin myös höntsäillen. Jalkapallon aktiviteetteihin kuuluu myös ulkomaan pelimatkat. Takana ovat jo pelit Roomassa, Barcelonassa ja Lontoossa.

Petri kirjoitti: Hyvää perjantai ehtoota veljet.huomenna ennen peliä,vai täällä nimenhuudossa voitais päättää tälle uljaalle ja hienolle herrasmies porukalle uusi kippari.mielellään joku semmonen jolla tähän kunniakkaaseen tehtävään löytyy luonnetta!turha draamaa on tästä odottaa.mä en vaan oo ikinä ollut luontee... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Hyvinkää
Miehet
47

Syke Hysha fudis Nimenhuuto.com

Sykkeen kaikujan hallinnoima Hyvinkään sairaalan jalkapalloporukka. Manageri Topi Iivonen. Vuosittaiset tapahtumat kesäinen jalkapallo-ottelu Porvoon sairaalaa vastaan, ja jokatalvinen futsal turnaus Meilahtea vastaan. Lisäksi kesäisin jalkapallotreenejä ja talvella futsal treenejä.

Hanna kirjoitti: Mä olen vähän epävarma vielä pääsystä, kun sattuu siihen viikonloppuun koirahommia ja lätkäturnauskin, mutta infoilen... Toistaiseksi mukana :) (23 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Hyvinkää
Ei asetettu
63

Apollo Nimenhuuto.com

Palloiluseura Apollo http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_sarjatilanne_ja_ottelut_nayta.php?sarja_id=106823&piiri_id=100005

Helén kirjoitti: Akillesjänteet ultrataan aiemmin päivällä, jos suurta vikaa ei löydy niin oon jo mukana reenaamassa (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Hyvinkää
Miehet
31

KOKE-JP Nimenhuuto.com

KONEen ja KONECRANESin (KOKE) Jalkapallojaos. Pelailua ympäri vuoden harrastefutiksen parissa.

Markus kirjoitti: Hi All, As a reminder. First shift is today. Br Markus (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Hyvinkää
Ei asetettu
32

HyPS Pojat-06 Nimenhuuto.com

HyPS Pojat-06 syntyneiden Jalkapallo

Tomi kirjoitti: Tulevan viikonlopun HJS-turnauksesta! Viikonlopun turnauksessa on käytössä ns. Respect the game aloitus. "Jokainen peli alkaa joukkueiden aloituskokoonpanojen asettuessa sivurajalle kentän puoliväliin jonoon pelinohjaajan molemmin puolin. Joukkueet siirtyvät pelinohjaajan johdolla keskelle kenttä... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Hyvinkää
Pojat
54

HyPS P07 Nimenhuuto.com

HyPS P07 on 2007 syntyneille pojille ikäkausi-jalkapalloa tarjoava n 42 pelaajan joukkue. Joukkueeseen otamme mielellään uusia jalkapallosta kiinnostuneita pelaajia.

Tapha kirjoitti: Miten sinne Jopoxiin mennään? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hyvinkää
Pojat
52

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.