Jalkapallo Mouhijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mouhijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Mouhijärvi

Jalkapallo - Mouhijärvi

Mouma08 Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: HUOM: treenit peruttu tältä päivältä! Salivuoro varattuna muuhun käyttöön. Pahoittelut myöhäisestä ilmoituksesta! -Mari (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
20

MouMa2010 Nimenhuuto.com

Lassi kirjoitti: Moi, ylihuomenna siis turnaus Porissa ja ensimmäinen peli alkaa 10.12 kentällä 1 Mukaan verkkarit, nappikset ja säärisuojat, pelipaidat jaetaan paikan päällä. Pelipaikka on siis Karhuhalli Porissa osoitteessa Urheilutie 1, 28500 Pori Tulkaa hallille puoli kymmenen maissa. Terveisin Lassi P.s. jos... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
16

Mouma-04 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Moi. Tänään 5.12 ei harjotuksia kun ei pelaajiakaan. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Sastamala, Mouhijärvi
Sekajoukkue
19

MOUMA 2009 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden junnufutista Mouhijärvellä.

Juha kirjoitti: Taas olisi aika uusia pelipassi ja vakuutus vuodelle 2018. Kirjaudu pelipaikkaan samoilla vanhoilla tunnuksilla. Valitse Uudista nappi pelaajan tiedoista. Älä valitse vakuutusturvaa Pelipaikassa pelipassia hankkiessa, jos pelaajalla on itsellään KILPAURHEILUN KATTAVA vakuutus. Vakuutuksesta tarvi... (16 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
15

mouma Nimenhuuto.com

kossu kirjoitti: Jos joku on menossa johonkin 6-7d porukkaan pelaan Nokia/Tre akselilla ja siellä puutetta pelaajista niin soitelkaa. Kiva olis jossain muuallakin potkia kuin ikämiehissä. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Ei asetettu
20

Mouhijärven malli 07 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Muistakaa kaikki, että vaikka harkat loppuivat minä ja toivottavasti joky muukin valmentajista ovat aina ( kun pystyy) pitämässä rennompia harkkija (esim pelailua ja hauskanpitoa) joten kaikki tervetuloa alkaen tänään :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.