Jalkapallo Mouhijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mouhijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Mouhijärvi

Jalkapallo - Mouhijärvi

Mouma08 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Vielä tiedoksi tämän pvän peleistä, että Akseli pelaa ensimmäisessä ja Vili toisessa pelissä.Eli jos haluaa niin voi olla paikalla vain tuon oman pelin ajan,niin ei ole turhaa odottelua. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
21

MouMa2010 Nimenhuuto.com

Lassi kirjoitti: Moi, Palloliitto muistutti seuraavaa: Todistus vakuutuksesta Pelaajan seura on kilpailumääräysten mukaan vastuussa siitä että pelaajalla (kaikki nuoret pelaajat sekä liiton sarjoissa pelaavat aikuiset pelaajat) on asianmukainen voimassa oleva vakuutus. Jos pelaajalla on oma vakuutus (muu kuin AON... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
16

Mouma-04 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Moi. Nyt tarvittaisiin pikaisesti ilmoittautumisia leikinohjaajakurssille. Jos juniori olisi halukas toimimaan tuomarina 07 ja nuorempien peleissä tämä kurssi mahdollistaisi sen. Valitettavasti tämä kurssi velvoittaa myös toimimaan kesän mittaan tuomarina ellei omat pelit ole esteenä. Toki tuomar... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Sastamala, Mouhijärvi
Sekajoukkue
19

MOUMA 2009 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden junnufutista Mouhijärvellä.

Juha kirjoitti: Lisäohjeistusta pelipaikkaan, GDPR =EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018. Tästä syystä jäseniltä tulee kerätä henkilökohtainen (alle 16-vuotiaalta vanhemman/huoltajan) suostumus tietojen käsittelyyn. Henkilö voi tehdä tämän sähköisesti Pelipaikassa 7.12.2017 alkaen. Linkistä löytyy ohje... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
15

Mouhijärven malli 07 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Aikataulu 17:55 MouMa - TKT 18:20 Ylöjärven Ilves Punainen - MouMa 19:00 MouMa - TPV Valkoinen 19:25 PJK/-08 - MouMa (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
18