Jalkapallo Mouhijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mouhijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Mouhijärvi

Jalkapallo - Mouhijärvi

Mouma08 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Vielä tiedoksi tämän pvän peleistä, että Akseli pelaa ensimmäisessä ja Vili toisessa pelissä.Eli jos haluaa niin voi olla paikalla vain tuon oman pelin ajan,niin ei ole turhaa odottelua. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
24

MouMa2010 Nimenhuuto.com

Lassi kirjoitti: Moi, Palloliitto muistutti seuraavaa: Todistus vakuutuksesta Pelaajan seura on kilpailumääräysten mukaan vastuussa siitä että pelaajalla (kaikki nuoret pelaajat sekä liiton sarjoissa pelaavat aikuiset pelaajat) on asianmukainen voimassa oleva vakuutus. Jos pelaajalla on oma vakuutus (muu kuin AON... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
18

Mouma-04 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Moi. Nyt tarvittaisiin pikaisesti ilmoittautumisia leikinohjaajakurssille. Jos juniori olisi halukas toimimaan tuomarina 07 ja nuorempien peleissä tämä kurssi mahdollistaisi sen. Valitettavasti tämä kurssi velvoittaa myös toimimaan kesän mittaan tuomarina ellei omat pelit ole esteenä. Toki tuomar... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Sastamala, Mouhijärvi
Sekajoukkue
20

MOUMA 2009 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden junnufutista Mouhijärvellä.

Juha kirjoitti: Tässä luvatut Urheilun Pelisäännöt. Laittakaa kommenttia jos aihetta on vaikka whatsappilla. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
17

Mouhijärven malli 07 Nimenhuuto.com

Peetu kirjoitti: Peetu ja Jaakko tulee noin 10-15min myöhässä. (22 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
19