Jalkapallo Mouhijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mouhijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Mouhijärvi

Jalkapallo - Mouhijärvi

Mouma08 Nimenhuuto.com

Panu kirjoitti: Mä painelin Taavetin tälle päivälle OUTtiin, en ymmärrä mitä tapahtu 😂😂🙈 Panu jää nyt reeneistä pois kun yskii niin pahasti. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
19

MouMa2010 Nimenhuuto.com

Lassi kirjoitti: Moi, Palloliitto muistutti seuraavaa: Todistus vakuutuksesta Pelaajan seura on kilpailumääräysten mukaan vastuussa siitä että pelaajalla (kaikki nuoret pelaajat sekä liiton sarjoissa pelaavat aikuiset pelaajat) on asianmukainen voimassa oleva vakuutus. Jos pelaajalla on oma vakuutus (muu kuin AON... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
21

Mouma-04 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Moi. Nyt tarvittaisiin pikaisesti ilmoittautumisia leikinohjaajakurssille. Jos juniori olisi halukas toimimaan tuomarina 07 ja nuorempien peleissä tämä kurssi mahdollistaisi sen. Valitettavasti tämä kurssi velvoittaa myös toimimaan kesän mittaan tuomarina ellei omat pelit ole esteenä. Toki tuomar... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Sastamala, Mouhijärvi
Sekajoukkue
20

MOUMA 2009 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden junnufutista Mouhijärvellä.

Urho kirjoitti: no moro pelikamut,olen loppukuun karaamassa porojen perässä että kattoo sitte miten ehtii takasin satakuntaan-terkut kaikille t.Onni (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
15

Mouhijärven malli 07 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Peliaika 2x30min. Tämän vuoden paitsiosääntö (aluepaitsio). (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
19