Jalkapallo Keminmaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keminmaa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, sopimuspalokunta ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Keminmaa

Jalkapallo - Keminmaa

KemPa06-07 Nimenhuuto.com

Keminmaan Pallon 2006-2007 syntyneiden joukkue. Joukkue harjoittelee maanantaisin Pölhön koululla ja torstaisin Junkohallilla

Taavetti kirjoitti: Hei! Milloin verkkapuvut ja peliasut tilataan/saadaan? (23 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Ei asetettu
27

Kempa 2008 Nimenhuuto.com

Kempa 2009 on vaahtosammutinta korkeammista lapsista koostuva äänekäs rykelmä.

Ville kirjoitti: Moi! Päivän harjoituksissa taas huomasi, kuinka hienosti mukulat ovat kehittyneet. Tekevät todella hyviä oivalluksia ja suorituksia. Pääsiäisen myötä luvassa on luova tauko. Seuraavat harjoitukset ovat Jungossa perjantaina 21.4. Hyvää kevään jatkoa! T. Valmennus (17 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Sekajoukkue
24

KEMPA04 Nimenhuuto.com

KEMPA 04

Viljami kirjoitti: Palloliiton TASO-ohjelman mukaan lisenssit/peliluvat kunnossa seuraavilla; Eemil, Vilkki, Niki, Chrisu, Arttu ja Benkku Seuraavilla ei kunnossa, jotka kuitenkin treeneissä ja peleissä käyvät; Aku Mykkälä, Aapo Ylimäki, Kasperi Katisko, Konsta Katisko, Timi Koskinen ja Atte Nitovuori Kempan kuukau... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Ei asetettu
16

KemPa-01 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukavan jalkapalloharrastuksen pariin. Kaikki uudet pelaajat ovat ...

Petri kirjoitti: TIEDOKSI! Keminmaan pallon sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 22.12.2015 klo 17:00 Savotan Sannilla. Käsitellään syyskouksen asiat. Kaikki jäsenet tervetuloa. Anttti Valta, Keminmaan Pallon puheenjohtaja. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Keminmaa
Ei asetettu
20

KemPa Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Kauden avaus lähestyy!! Treeneissä käy noin 18 pelaajaa ja keskiarvo on 14 tämä on fakta. P17 joukkueeseen nimetään kaksi 99 syntynyttä, nyt pyydän halukkaita ilmoittamaan ja sitoutumaan peleihin, vaikka käytämme tämän mahdollisuuden on pelaajapula. Huomioitavaa 18:sta pelaajasta puolet on P17 po... (17 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Pojat
33

KemPa-02 Nimenhuuto.com

Eemil kirjoitti: Olikos sitä palaveria huomenna? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Pojat
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.