Jalkapallo Keminmaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keminmaa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: sopimuspalokunta, futsal ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Keminmaa

Jalkapallo - Keminmaa

KEMPA04 Nimenhuuto.com

KEMPA 04

Jukka-Pekk kirjoitti: Loppuvuodesta ei enää to salivuoroja. Sali hiljentynyt ilmeisesti joulujuhlavalmisteluihin.Jatkuu loppiaisen jälkeen.ensi ti nornaalisti junkossa.Muistakaa talviaktiivit kk maksu normaalisti 40€kk alkaen marraskuusta.muutama vasta maksanut. Laitan loppuviikkoon mennessä watsuppiin henk.koht. vies... (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Ei asetettu
22

KemPa06-07 Nimenhuuto.com

Keminmaan Pallon 2006-2007 syntyneiden joukkue. Joukkue harjoittelee tiistaisin ja torstaisin Keminmaan keskuskentällä Klo 17:15-18:30

Venla kirjoitti: Venla perheineen kiittää kuluneista harjoituksista ja yhteistyöstä, toivotamme hyvää joulua. Venla jää nyt pois jalkapallosta ja keskittyy voimistelun. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Ei asetettu
21

Kempa 2008 Nimenhuuto.com

Kempa 2009 on vaahtosammutinta korkeammista lapsista koostuva äänekäs rykelmä.

Ville kirjoitti: Tervehdys, jalkapalloilevan lapsen vanhempi! Kausi on vaihtumaisillaan, ja on aika kerätä varoja KemPa09-joukkueen toimintaan. Kauden 2019 kausimaksu on 150 euroa pelaajalta. Jos perheestä on useampia pelaajia, kausimaksu toisesta on 100 euroa. Kausimaksulla katetaan turnauksiin osallistumisia ja... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Sekajoukkue
22

KemPa Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: 3 kk päästä taas pelikunnossa (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Pojat
37

KemPa05 Nimenhuuto.com

Santtu kirjoitti: Hei! Siirrytään käyttämään 04 porukan nimenhuutoa eli sinne tulee jatkossa tiedot asioista. Jatkavien pelaajien vanhemmille olisi pitänyt ainakin tulla sinne kutsu. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Sekajoukkue
16

KemPa 10-12 Nimenhuuto.com

Marjut kirjoitti: Hei. Tässä viestiä, jonka lupasin. Ensi viikolla maanantaina (2.10) treenit kentällä. Sen jälkeen junnut saavat lomailla viikot 41-42, joka on koululaisten syysloma. Harjoitukset jatkuvat viikolla 43, eli maanantaina 23.10 Pölhön koululla klo 17.15-18.30. Mukaan lenkkarit (vaaleapohjaiset), juoma... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Sekajoukkue
24

KemPa-02 Nimenhuuto.com

Eemil kirjoitti: Olikos sitä palaveria huomenna? (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Pojat
19