Jalkapallo Keminmaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keminmaa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: sopimuspalokunta, futsal ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Keminmaa

Jalkapallo - Keminmaa

KEMPA04 Nimenhuuto.com

KEMPA 04

Eemil kirjoitti: Heippa!Tanelin äiti Kaili?joko pullataikina on kohoamassa:)Jos minä tuon kahvit,teen ja pillimehut niin oisko ok jos toisit pullat ja Eila maidon?muut tavarat tuodaan Moisasten varastosta.Ja ei siinä kaikki seuraavaan peliin kaivataan kanttiinin pitäjiä vastassa Keps joten odotettavissa ehkä kats... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Ei asetettu
30

KemPa06-07 Nimenhuuto.com

Keminmaan Pallon 2006-2007 syntyneiden joukkue. Joukkue harjoittelee tiistaisin ja torstaisin Keminmaan keskuskentällä Klo 17:15-18:30

Antti kirjoitti: Ei pidetä treenejä vaan käydään pelaamassa FC Kemin nappulaliigaturnauksessa. Kaikki mukaan. Pelit klo 17 & 18:10 Karihaaran nurmikentällä. (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Ei asetettu
23

Kempa 2008 Nimenhuuto.com

Kempa 2009 on vaahtosammutinta korkeammista lapsista koostuva äänekäs rykelmä.

Ari kirjoitti: Valmentajaraati on spekuloinut seuraavanlaiset sakit huomiselle: KemPa09 Niilo, Väinö, Ali, Mikael, Juuso Puuhkajat: Leevi, Jonne, Lenni, Samu, Eetu Ajatus olisi sitten, että niilo pelaa maalissa puuhkajilla ja Leevi taas Kempa09 jengillä. Näin saatais molemmille sakeille yksi vaihtomies. Tulkaah... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Sekajoukkue
17

KemPa Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: 3 kk päästä taas pelikunnossa (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Pojat
37

KemPa05 Nimenhuuto.com

Santtu kirjoitti: Hei! Siirrytään käyttämään 04 porukan nimenhuutoa eli sinne tulee jatkossa tiedot asioista. Jatkavien pelaajien vanhemmille olisi pitänyt ainakin tulla sinne kutsu. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Sekajoukkue
16

KemPa 10-12 Nimenhuuto.com

Marjut kirjoitti: Hei. Tässä viestiä, jonka lupasin. Ensi viikolla maanantaina (2.10) treenit kentällä. Sen jälkeen junnut saavat lomailla viikot 41-42, joka on koululaisten syysloma. Harjoitukset jatkuvat viikolla 43, eli maanantaina 23.10 Pölhön koululla klo 17.15-18.30. Mukaan lenkkarit (vaaleapohjaiset), juoma... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Sekajoukkue
24

KemPa-02 Nimenhuuto.com

Eemil kirjoitti: Olikos sitä palaveria huomenna? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Pojat
19