Jalkapallo Keminmaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keminmaa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, sopimuspalokunta ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Keminmaa

Jalkapallo - Keminmaa

Kempa 2008 Nimenhuuto.com

Kempa 2009 on vaahtosammutinta korkeammista lapsista koostuva äänekäs rykelmä.

Ville kirjoitti: Heissan! Kesän peliohjelmasta seuraavaa: 29.7. lauantaina Torniossa järjestetään Tornio Haaparanta Cup, johon osallistumme yhdellä joukkueella. Mitä todennäköisimmin 1.8. (vko 31) joukkueemme järjestettäväksi tulee Nappulaliigan turnaus. Noora Torkell on käsittääkseni luvannut vastata kanttiinist... (16 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Sekajoukkue
24

KEMPA04 Nimenhuuto.com

KEMPA 04

Jukka-Pekk kirjoitti: Moro, vähän venähti reenien aloitus mutta nyt hieman hellittää pelien ja töiden saralla joten alotellaanpa huomenna höntsäreenien merkeissä keskuskentällä, kaikki mukaan! myös arpelan pojat... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Ei asetettu
16

KemPa06-07 Nimenhuuto.com

Keminmaan Pallon 2006-2007 syntyneiden joukkue. Joukkue harjoittelee maanantaisin Pölhön koululla ja torstaisin Junkohallilla

Antti kirjoitti: Hei, Piirisarjaturnaukset alkavat ja jokainen joka pelaa sarjassa tarvitsee palloliiton pelipassin. Pelipassin hinta on 25€ ja sen saa ostettua Palloliiton sivuilta https://www.palloliitto.fi/pelipaikka/ Jos ette ole vielä koskaan rekisteröineet lastanne pelaajaksi liittoon niin tehkää uuden pela... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Ei asetettu
25

KemPa-01 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukavan jalkapalloharrastuksen pariin. Kaikki uudet pelaajat ovat ...

Petri kirjoitti: TIEDOKSI! Keminmaan pallon sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 22.12.2015 klo 17:00 Savotan Sannilla. Käsitellään syyskouksen asiat. Kaikki jäsenet tervetuloa. Anttti Valta, Keminmaan Pallon puheenjohtaja. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Keminmaa
Ei asetettu
20

KemPa Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: 3 kk päästä taas pelikunnossa (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Pojat
37

KemPa05 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Tälläinen talkootarjous tuli sähköpostiin. Löytyykö kiinnostusta ja tekijöitä? Hei! Keminmaan keskuskoululla kuvataiteen luokka (erillinen rakennus pihalla) ja käsityön luokka (eteläpään yläkerta 2 kerros) vaihtavat sijaistiaan elokuun alussa ennen koulun alkua. Tilapalvelulla ei ole työvoimaa si... (22 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Sekajoukkue
19

KemPa 10-12 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Sekajoukkue
25

KemPa-02 Nimenhuuto.com

Eemil kirjoitti: Olikos sitä palaveria huomenna? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Keminmaa
Pojat
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.