Jalkapallo Leppävirta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävirta ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Leppävirta

Jalkapallo - Leppävirta

Sorsakosken Urheilijat 0506 Nimenhuuto.com

Joukkue 2017 P12 2005 / 2006 syntyneet

Pasi kirjoitti: Tämän viikon harkat peruttu vähäisen osallistuja määrän vuoksi !! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Leppävirta
Ei asetettu
18

SoU -03 pojat Nimenhuuto.com

-03 syntyneiden joukkue Leppävirralta, joukossa yksi -02 poika, jolla yli-ikäisyyslupa pelaamiseen. Kesällä 2017 SoU pelaa yhteisjoukkueella WJK:n kanssa (SoU/WJK).

Pasi kirjoitti: Vinkkejä, joilla pääset helposti alkuun: - Kutsu joukkueen jäsenet - Lisää joukkueelle tapahtuma - Tarkista joukkueen tiedot managerin omalla sivulla Terkuin, Jussi (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Leppävirta
Pojat
17

SoU-04 Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Lauantaina 19.9 areenalla säbä-turnaus,järjestäjänä SoU:n miesten säbä-joukkue. Kaksi joukkuetta on perunut osallistumisensa.Nyt jos vanhemmista löytyy innokkaita pelaajia tai tiedät sellaisen tuttavapiiristäsi niin pyydä mukaan ! Pelimuoto 4 vs. 4 eli mokke+kolme kenttäpelaajaa sekä jokunen vaih... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävirta
Sekajoukkue
16

SoUjunnut07 Nimenhuuto.com

Alisa kirjoitti: Lauantaina 19.9 areenalla säbä-turnaus,järjestäjänä SoU:n miesten säbä-joukkue. Kaksi joukkuetta on perunut osallistumisensa.Nyt jos vanhemmista löytyy innokkaita pelaajia tai tiedät sellaisen tuttavapiiristäsi niin pyydä mukaan ! Pelimuoto 4 vs. 4 eli mokke+kolme kenttäpelaajaa sekä jokunen vaih... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävirta
Sekajoukkue
22