Jalkapallo Pajamäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pajamäki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pajamäki

Jalkapallo - Pajamäki

PPV45 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moro! Poistakaa meikäläinen tästä 45 ryhmästä...olen kuitenkin vielä niin nuori :) (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Pajamäki
Miehet
41

PPV seniori pelaajat Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: ottasko joku pelipaitaa takasin? En tosiaan pääse ens kaudelle mukaan. Tässä nyt pääkaupunkiseudulla varmaan viikon verran. kuitenkaan ma treeneihin en kerkeä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pajamäki
Miehet
60

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.