Jalkapallo Haapamäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haapamäki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Haapamäki

Jalkapallo - Haapamäki

HPP05-06 Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Hei! Olettehan huomanneet HPP palaverin junnujen vanhemmille 23.2 klo 18.00 Suojalla! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Sekajoukkue
18

HPP Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Ilmoitan teille että lopetan huoltajan tehtävät tähän kauteen 2016 mutta toimin kyllä joukkueen mukana ainostaan tilastovastaavana. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Ei asetettu
40

HPP04 Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: HPP04 Palaveri 11.10.2016 - Todettiin, että liki kaikki juniorit muutamia lukuun ottamatta ovat jatkamassa joukkueessa - Valmennuskuvioista: kevätkaudelle kyselty Emma ja Oki Pollaria. Syyskausi mennään juniorien valmennuksessa (Aaro + Roni). - Jonkun vanhemmista oltava paikalla harjoituksissa, k... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Sekajoukkue
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.