Jalkapallo Haapamäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haapamäki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Haapamäki

Jalkapallo - Haapamäki

HPP04 Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: Lauantain 19.8 peleihin lähdetään yhteisellä bussilla 09-junnujen kanssa joiden pelit Äänekoskella. Lähtöaika 11.45 Suojalta. Pelien jälkeen mennään Anun ja Timon valitsemaan paikkaan ruokailemaan. Sapuskat maksetaan 06-joukkueelta jääneistä kioskituloista(Anu) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Sekajoukkue
24

HPP Nimenhuuto.com

Henry kirjoitti: Mitenkäs olisko pikkuhiljaa treenien aika? (21 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Ei asetettu
40

HPPtyttöjoukkue Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Hei! Kuinka moni olisi kiinnostunut pelinohjaajakurssista? (Lisätietoja juniorivastaavalta) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Tytöt
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.