Jalkapallo Haapamäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haapamäki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HPP Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Vielä ennen Suomen karsinta peliä ehtii hyvin ilmoittautua HPP:n pelikauden päättäjäisiin. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Ei asetettu
39

HPPtyttöjoukkue Nimenhuuto.com

Venla kirjoitti: Hei Tuleva kausi on aluillaan. Harjoitteluajat eivät ole vielä vakiintuneet, mutta kyllä ne siitä pyörimään lähtee. Vielä muutamia pelipassien suorituksia kaivataan jotta pelaaminen onnistuu ensimmäisessä peli-illassa 5.5. Seuraava peli- ilta on heti 12.5, sitten 16.6 ja 25.6 kesäkauden viimeinen... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Tytöt
21

HPP04 Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: HUOMIO !! HPP Junnujen/ Vanhempien virkistäytymispäivä Lauantaina 14.4.2018. Paikkana Nuorikeskus Marttinen/ Virrat. Lähtö Suojalta n. kello 9:00 ja lähtö Virroilta takaisin kello 15:00. Tarkempi ohjelma lähempänä, mutta ohjelmassa kaikille mm. leikkimieliset Olympialaiset, ruokailu ja 3 vapaaval... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Sekajoukkue
19