Jalkapallo Haapamäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haapamäki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Haapamäki

Jalkapallo - Haapamäki

HPP04 Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: Tälläistä tietoa kioski-ryhmästä Perjantain kioskiin edustuksen peliin on hakusassa vielä myyjät! Jos "oman" joukkuuen kioskivuoro ei natsaa aikatauluihin,voi ottaa oman vuoronsa myös muistakin peleistä. Samalla olisi hyvä,kun laittaisitte jo ylös Pro Haapamäki päivän aloituksen pe 30.6. Kioski j... (21 päivää sitten)

Päivitetty 16 minuuttia sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Sekajoukkue
31

HPPtyttöjoukkue Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Pro Haapamäki päivien avauksena toimivaan HPP edustuksen otteluun voi osallistua huutosakissa/kulkueeseessa joka lähtee Suojalta perjantaina n klo 18.30..marssitaan kylän halki urheilukentälle lippua kantaen..HPP asussa tietenkin.. (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Tytöt
20

HPP Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: Voisko reenejä pitää aikasemmin ku kaikilla varmaan vapaata? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Ei asetettu
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.