Jalkapallo Haapamäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haapamäki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Haapamäki

Jalkapallo - Haapamäki

HPP05-06 Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Liikenteenohjaukseen 1.4 tarvitaan 2 reipasta!! (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Sekajoukkue
16

HPPtyttöjoukkue Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Harkat 19-20 mutta tää ei anna muuttaa loppumisaikaa! Infotkaa muille tytöille tästä nimenhuudosta! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Tytöt
13

HPP Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Ilmoitan teille että lopetan huoltajan tehtävät tähän kauteen 2016 mutta toimin kyllä joukkueen mukana ainostaan tilastovastaavana. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Ei asetettu
40

HPP04 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Pieni muutos aikatauluihin. Ulkotemppurata siis muuttui sisätemppuradaksi 10.30-12.30 pallohalli 12.45-13 puolet ryhmästä välipalalle ruokalan alakertaan; kulku alaoven kautta puolet ryhmästä temppuradalle yläkertaan 13-13.45 vaihto ; puolet ryhmästä välipalalle ruokalan alakertaan ja toinen puol... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Sekajoukkue
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.