Jalkapallo Iittala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Iittala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: säbä, futsal ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Iittala

Jalkapallo - Iittala

IPa06 Nimenhuuto.com

Iittalan Pallon 06 joukkue

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Iittala
Pojat
11

ipapojat03 Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Moi! Kesän turnausta tässä mietiskellään.Tallink football turnaus pelataan 19.-21.6.2017.Matkan hinta n.150-200 eur/hlö ja siihen sisältyy koko reissu ruokineen.Matka-aika 18.6.-21.6.2017.Onko kiinostusta? Tallinkin halvempi matkatarjous voimassa 28.2.2017 asti.Ilmotelkaa mahdollisimman pian mitä... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Iittala
Pojat
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.