Jalkapallo Leppävesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävesi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Leppävesi

Jalkapallo - Leppävesi

Leppä pojat 08-09 Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Onko tänään ohjattua treeniä kun on syyslomaviikko ja porukat taitavat olla enempi vähempi reissun päällä? (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Leppävesi
Sekajoukkue
38

Leppä 2010-2011 pallokerho Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Moi, tällä viikolla ei harjoituksia maanantaina eikä torstaina. Harkat jatkuvat sisällä liikkahallilla maanantaina 1.10 klo 17. (23 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Laukaa, Leppävesi
Sekajoukkue
64

Team LKP B2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Kausi on saatu päätökseen ja kaikilla alkaa ansaittu loma. Osa lähtee vielä käymään Espanjassa, mutta omalta osaltani homma on tässä. Sarjamme oli kova ja haastetta löytyi, haluan kiittää kaikkia pelaajia kaudesta, kiitos aktiivisuudesta ja halusta kehittyä. Toivon ja olenkin monien kohdalla... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Leppävesi & Laukaa
Pojat
27

Leppä naiset jalkapallo Nimenhuuto.com

Tarja kirjoitti: Hei Leppä hakee talvikauden salivuorot Leppäveden liikuntahallille kootusti. Ilmoittakaa minulle joukkueenne tarpeet 3.7.mennessä. Huomioikaa vuoroja miettiessä seuraavat rajoitukset: - Postin liitteenä olevassa vuorolistassa on jo merkittynä vuorot, joita ei voi hakea. - Yli 18v. vuorot ovat mak... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Naiset
14