Jalkapallo Leppävesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävesi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, sähly, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Leppävesi

Jalkapallo - Leppävesi

Leppä 2010-2011 pallokerho Nimenhuuto.com

Raimo kirjoitti: Paikalle klo 9:00, pelit: 9:35 Leppä - JJK Punainen 10:45 JyPK T10 - Leppä (17 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Laukaa, Leppävesi
Sekajoukkue
48

Leppä pojat 08-09 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Moi! Aloitimme maanantaina 30.10 yleismotoriikan testaamisen ja tarkoitus olisi jatkaa torstaina 2.11. Toivoisimme että maanantaina mukana olleet tulisivat treeneihin myös torstaina. Säbään ei tarvitse osallistua jos ei halua. Mukaan siis riittää sisäkengät ja sisävaatetus. Näiden testien tarkoit... (17 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Leppävesi
Sekajoukkue
35

Team LKP B2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Kausi on saatu päätökseen ja kaikilla alkaa ansaittu loma. Osa lähtee vielä käymään Espanjassa, mutta omalta osaltani homma on tässä. Sarjamme oli kova ja haastetta löytyi, haluan kiittää kaikkia pelaajia kaudesta, kiitos aktiivisuudesta ja halusta kehittyä. Toivon ja olenkin monien kohdalla... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Leppävesi & Laukaa
Pojat
29

Leppä naiset jalkapallo Nimenhuuto.com

Tarja kirjoitti: Hei Leppä hakee talvikauden salivuorot Leppäveden liikuntahallille kootusti. Ilmoittakaa minulle joukkueenne tarpeet 3.7.mennessä. Huomioikaa vuoroja miettiessä seuraavat rajoitukset: - Postin liitteenä olevassa vuorolistassa on jo merkittynä vuorot, joita ei voi hakea. - Yli 18v. vuorot ovat mak... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Naiset
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.