Jalkapallo Leppävesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävesi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, sähly, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Leppä 2010-2011 jalkapallo Nimenhuuto.com

Liiam kirjoitti: Tullaan hieman puolen jälkeen (20 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laukaa, Leppävesi
Sekajoukkue
47

Leppä 12-13 jalkapallo Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Sekajoukkue
50

Team LKP B2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Kausi on saatu päätökseen ja kaikilla alkaa ansaittu loma. Osa lähtee vielä käymään Espanjassa, mutta omalta osaltani homma on tässä. Sarjamme oli kova ja haastetta löytyi, haluan kiittää kaikkia pelaajia kaudesta, kiitos aktiivisuudesta ja halusta kehittyä. Toivon ja olenkin monien kohdalla... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Leppävesi & Laukaa
Pojat
27

Leppä naiset jalkapallo Nimenhuuto.com

Tarja kirjoitti: Hei Leppä hakee talvikauden salivuorot Leppäveden liikuntahallille kootusti. Ilmoittakaa minulle joukkueenne tarpeet 3.7.mennessä. Huomioikaa vuoroja miettiessä seuraavat rajoitukset: - Postin liitteenä olevassa vuorolistassa on jo merkittynä vuorot, joita ei voi hakea. - Yli 18v. vuorot ovat mak... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Naiset
14

Leppä pallokerho 2014-15 Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Hei! Muistutuksena ja tietona kaikille pallokerholaisille, että pallokerhossa vietetään kesätaukoa muutama viikko. Eli seuraavan kerran treenit pidetään 31.7. Hyvää kesää kaikille! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Sekajoukkue
10

Leppä Pallokerho 2016 Nimenhuuto.com

Eeva kirjoitti: Moi pallokerholaiset 2016! Kiva kun olette olleet niin aktiivisesti mukana :) Kommentteja ja toiveita voi laittaa tänne tai suoraan minulle sähköpostilla tai kentän reunalla: eeva.multasuo@gmail.com (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Sekajoukkue
31