Jalkapallo Leppävesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävesi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, sähly, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Leppä 12-13 jalkapallo Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Sekajoukkue
46

Leppä 2010-2011 jalkapallo Nimenhuuto.com

Risto kirjoitti: Alkusarjan ottelut Klo 9.00 Leppä vs HoDy, kenttä 1 Klo 11.00 Kisa vs Leppä, kenttä 1 Klo 12.20 Leppä vs Komeetat, kenttä 3 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Laukaa, Leppävesi
Sekajoukkue
45

Team LKP B2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Kausi on saatu päätökseen ja kaikilla alkaa ansaittu loma. Osa lähtee vielä käymään Espanjassa, mutta omalta osaltani homma on tässä. Sarjamme oli kova ja haastetta löytyi, haluan kiittää kaikkia pelaajia kaudesta, kiitos aktiivisuudesta ja halusta kehittyä. Toivon ja olenkin monien kohdalla... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävesi & Laukaa
Pojat
27

Leppä naiset jalkapallo Nimenhuuto.com

Tarja kirjoitti: Hei Leppä hakee talvikauden salivuorot Leppäveden liikuntahallille kootusti. Ilmoittakaa minulle joukkueenne tarpeet 3.7.mennessä. Huomioikaa vuoroja miettiessä seuraavat rajoitukset: - Postin liitteenä olevassa vuorolistassa on jo merkittynä vuorot, joita ei voi hakea. - Yli 18v. vuorot ovat mak... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Naiset
14

Leppä pallokerho 2014-15 Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Moikka kaikille pallokerholaisille! Päätimme yhdessä viime keskiviikkona, että pallokerho jää tauolle syksyn ja talven ajaksi ja jatkamme kevään ja kesän saapuessa ensi vuoden puolella. Kiitos kaikille mukana olleille lapsille ja vanhemmille ja nähdään keväällä😊 T. Elli (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Sekajoukkue
12

Leppä Pallokerho 2016 Nimenhuuto.com

Eeva kirjoitti: Kaikki tämän illan yleisurheilukisoihin osallistuneet lapset: kunniakirja ja tulokset saatavilla keskiviikkona omissa harjoituksissa hiekkakentällä 😊 Kiitos kaikille osallistuneille! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Sekajoukkue
32