Jalkapallo Leppävesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävesi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, sähly, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Leppävesi

Jalkapallo - Leppävesi

Leppä pojat 08-09 Nimenhuuto.com

Kasperi kirjoitti: Hei! Parkour alkaa huomenna klo 16. Varaa ulkoliikuntavarusteet ja juomapullo. (Parkour järjestetään ulkona). Laskutus ja muu info myöhemmin. Kerään huomenna yhteystiedot (laittakaa lapulle, jos lapsi ei satu muistamaan teidän puhelinnumeroa). Sanna (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Leppävesi
Sekajoukkue
35

Leppä 2010-2011 pallokerho Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Hei! Parkour alkaa huomenna klo 16. Varaa ulkoliikuntavarusteet ja juomapullo. (Parkour järjestetään ulkona). Laskutus ja muu info myöhemmin. Kerään huomenna yhteystiedot (laittakaa lapulle, jos lapsi ei satu muistamaan teidän puhelinnumeroa). (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laukaa, Leppävesi
Sekajoukkue
49

Team LKP B2 Nimenhuuto.com

Raimo kirjoitti: Tulee turhan myöhään tälläiset harjoitusten ajankohdan ja paikan muutokset! (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Leppävesi & Laukaa
Pojat
32

Leppä naiset jalkapallo Nimenhuuto.com

Tarja kirjoitti: Hei Leppä hakee talvikauden salivuorot Leppäveden liikuntahallille kootusti. Ilmoittakaa minulle joukkueenne tarpeet 3.7.mennessä. Huomioikaa vuoroja miettiessä seuraavat rajoitukset: - Postin liitteenä olevassa vuorolistassa on jo merkittynä vuorot, joita ei voi hakea. - Yli 18v. vuorot ovat mak... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Naiset
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.