Jalkapallo Leppävesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävesi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, sähly, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Leppävesi

Jalkapallo - Leppävesi

Leppä pojat 08-09 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Terve, pelipaikka ja ajat hiukan säädetty lauantain pelille. Eli pelit sydän laukaan koululla ja ensimmäinen peli jo klo 15 eli puoli kolme paikalle. t.Jukka (17 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Leppävesi
Sekajoukkue
40

Leppä 2010-2011 pallokerho Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Hei! Ensi viikolla lomaillaan pallokerhosta. Sunnuntaina hiihtokisat. Sinne tarvitaan taas toimitsijoita ja kioskin täytettä. Linkki noihin tulossa... Sanna Ps. Vanhempainilta ma 6.3. Harjoitusten kanssa samaan aikaan hallilla. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Laukaa, Leppävesi
Sekajoukkue
42

Team LKP B2 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: B-poikien alueellisen Kolmosen ALUSTAVA otteluohjelma on julkaistu. Varmaan jotain muutoksia saattaa vielä olla pelipäiviin tiedossa. Otteluohjelma: https://www.palloliitto.fi/keski-suomi/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017-piiri/pojat?&ksjp17&B3 (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Leppävesi & Laukaa
Pojat
35

Leppä pojat 02-04 Nimenhuuto.com

Konsta kirjoitti: Moi! Onko jatkosta selvinnyt mitään? Milloin pojat lähtee kokeilemaan LKP:n treeneihin? ..onko edes kaikki -04:set lähdössä sinne? -Tarja (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Ei asetettu
18

Leppä naiset jalkapallo Nimenhuuto.com

Tarja kirjoitti: Hei Leppä hakee talvikauden salivuorot Leppäveden liikuntahallille kootusti. Ilmoittakaa minulle joukkueenne tarpeet 3.7.mennessä. Huomioikaa vuoroja miettiessä seuraavat rajoitukset: - Postin liitteenä olevassa vuorolistassa on jo merkittynä vuorot, joita ei voi hakea. - Yli 18v. vuorot ovat mak... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Naiset
13

Leppä Pojat 01-03 Nimenhuuto.com

Peetu kirjoitti: Palautin juuri 40 euroa/paita jokaiselle paitsi Mäkiselle jolta en ole vielä saanut tilinumeroa. Hoidan senkin kunhan saan tilinumeron. Tilille jää n. 19 euroa kuluja varten kuten Lepän puheenjohtaja pyyti, tili siirtyy Lepässä jollekin muulle käyttöön kunhan uusia joukkueita ilmaantuu. Hyvää Uut... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Ei asetettu
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.