Jalkapallo Leppävesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävesi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, sähly, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Leppä 12-13 jalkapallo Nimenhuuto.com

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Sekajoukkue
47

Leppä 2010-2011 jalkapallo Nimenhuuto.com

Liiam kirjoitti: Tullaan hieman puolen jälkeen (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Laukaa, Leppävesi
Sekajoukkue
47

Team LKP B2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Kausi on saatu päätökseen ja kaikilla alkaa ansaittu loma. Osa lähtee vielä käymään Espanjassa, mutta omalta osaltani homma on tässä. Sarjamme oli kova ja haastetta löytyi, haluan kiittää kaikkia pelaajia kaudesta, kiitos aktiivisuudesta ja halusta kehittyä. Toivon ja olenkin monien kohdalla... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävesi & Laukaa
Pojat
27

Leppä naiset jalkapallo Nimenhuuto.com

Tarja kirjoitti: Hei Leppä hakee talvikauden salivuorot Leppäveden liikuntahallille kootusti. Ilmoittakaa minulle joukkueenne tarpeet 3.7.mennessä. Huomioikaa vuoroja miettiessä seuraavat rajoitukset: - Postin liitteenä olevassa vuorolistassa on jo merkittynä vuorot, joita ei voi hakea. - Yli 18v. vuorot ovat mak... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Naiset
14

Leppä Pallokerho 2016 Nimenhuuto.com

Eeva kirjoitti: Hei! Ensi viikon ke 14.8. valokuvaus pallokerhon alussa klo 17.45. Tarkoituksena saada yhteiskuvaan porukka, joka tuolla hetkellä treenaa hiekkakentällä (meitä on useita kymmeniä!!). Kuvaa voidaan hyödyntää esim. kun viestitään Laukaan kunnalle harjoituspaikkojen tarpeellisuudesta mm. liikuntapui... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Sekajoukkue
32

Leppä pallokerho 2014-15 Nimenhuuto.com

Nooa kirjoitti: Moikka, Minua pyydettiin laittamaan tänne viestiä joukkueen jatkoon liittyen. Tänään kentän laidalla tuli puheeksi, että joukkue kaipaisi kipeästi joukkueenjohtajaa ja valmentajia. Tällä hetkellä pallokerhoa vetänyt Essi palaa lukio-opintojen pariin ja vetää pallokerhon viimeisen kerran ensi viik... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Sekajoukkue
12