Jalkapallo Leppävesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävesi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Leppävesi

Jalkapallo - Leppävesi

Leppä 2010-2011 pallokerho Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Hei! Muistathan hoitaa jäsenmaksun kuntoon tammikuun loppuun mennessä! Nimenhuuto "putsataan" ensi kuun aikana ja ne, joilla ei ole jäsenmaksu kunnossa, poistetaan listalta. Jos lapsesi vielä pohtii pelaamista, ilmoita valmennukselle asiasta. Silloin pelaaja jätetään mukaan listalle. Ne, jotka ti... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 minuuttia sitten

Jalkapallo
Laukaa, Leppävesi
Sekajoukkue
47

Leppä 12-13 jalkapallo Nimenhuuto.com

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Sekajoukkue
43

Team LKP B2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Kausi on saatu päätökseen ja kaikilla alkaa ansaittu loma. Osa lähtee vielä käymään Espanjassa, mutta omalta osaltani homma on tässä. Sarjamme oli kova ja haastetta löytyi, haluan kiittää kaikkia pelaajia kaudesta, kiitos aktiivisuudesta ja halusta kehittyä. Toivon ja olenkin monien kohdalla... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Leppävesi & Laukaa
Pojat
27

Leppä naiset jalkapallo Nimenhuuto.com

Tarja kirjoitti: Hei Leppä hakee talvikauden salivuorot Leppäveden liikuntahallille kootusti. Ilmoittakaa minulle joukkueenne tarpeet 3.7.mennessä. Huomioikaa vuoroja miettiessä seuraavat rajoitukset: - Postin liitteenä olevassa vuorolistassa on jo merkittynä vuorot, joita ei voi hakea. - Yli 18v. vuorot ovat mak... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Naiset
14