Jalkapallo Itä-helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Itä-helsinki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, amerikkalainen jalkapallo, hauskanpito, purjehdus ja handboll käsipallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Itä-Helsinki

Jalkapallo - Itä-Helsinki

FCKontu T01 Nimenhuuto.com

FC Kontu T01 on energiseen ja elämänmyönteiseen jalkapalloon pyrkivä joukkue. Pelaamme piirisarjaa ja reissaamme turnauksissa ulkomaita myöten. Joukkueella on ollut pääosin erittäin hauskaa, vaikka töitäkin on tehty, ja paljon. Vähän on pärjäiltykin. Yhdessä tehdään muutakin kuin jalkapalloa, joka toki kuitenkin on toimintamme ydin. FC Kontu T01 ei järjestä erikseen ns. "avoimia harjoituksia", sillä jokainen toiminnastamme ja jalkapallosta kiinnostunut tyttö on tervetullut mukaan milloin hyvänsä. Ainoa pääsyvaatimus on positiivinen asenne ja halu opiskella maailman parasta peliä.

Joukkue etsii pelaajia: FC Kontu T01 ei pidä erikseen ns. avoimia harjoituksia, vaan toimintaamme on ...

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Itä Helsinki
Tytöt
24

East City Giants Nimenhuuto.com

East City Giants ry on perustettu 8.10.1979 ja viimeisimmän kauden pääsarjatasolla ECG pelasi vuonna 2001 sijoittuen vaahteraliigassa neljänneksi. ECG:llä on menestyksekäs historia, joista saavutuksina ensimmäinen epävirallinen SM- turnausmestaruus jo ennen SAJL:n perustamista (Syys Cup 1979), jonka finaalissa Munkka kaatui niukasti lukemin 6-0. ECG on pelaamansa 22 vaahteraliigakauden aikana saavuttanut yhteensä 13 mitalia, joista 5 kulta-, 4 hopea- ja 4 pronssimitalia sekä lisäksi pohjoismaiden mestaruus vuodelta 1986. Miesten amerikkalaisen jalkapallon lisäksi ECG:llä on myös A-nuorten suomenmestaruus 1999 ja B-nuorten suomenmestaruus 2000 sekä naisten lippupallosta useita palkintoja.

Joukkue etsii pelaajia: Pääasiallinen painopiste tulee olemaan U19 vuotiaiden sarjassa. Lisäksi miest...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Puolustus vs Mikkeli 2.7.2016 Mikkeli edelleen (kuten 2015) Ennakoitavissa Aloitusmuodostelman mukaan I Muodostelma 1) 50% snäpeistä (64/128) 2) -> Juoksu n 90 % 3) Peruspeli = LEAD Vahva/Heikko. RB Tykkää leikkaa FB sisälle ja takaisin Ulos 4) RÄJÄHTÄVIN PELI = REVERSE Toss pelistä (5 krt 25,8 y... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Itä Helsinki
Miehet
91

FC Kontu Pojat 03 Nimenhuuto.com

FCKontu P03 Joukkueemme on perustettu syyskuussa 2009. Tällä hetkellä joukkueessamme pelaa 42 innokasta poikaa, jotka ovat syntyneet vuonna 2003. Joukkueemme pelaajat asuvat Mellunkylän alueella (Kontula, Vesala, Kurkimäki, Kivikko, Mellunmäki). Joukkueemme on monikulttuurinen ja -kielinen, mutta yhtäkaikki olemme FCKontu P03 ja pojista huokuu kontulainen joukkuehenki. Harjoituksia meillä vetää tarvittaessa jopa viisi valmentajaa, jotka on valittu joukkueen poikien vanhemmista. Osalla valmentajista on valmennus- ja pelaajataustaa, mutta ennen kaikkea oikeanlainen innostus toimia lasten hyvän harrastuksen vuoksi.

Oskari kirjoitti: Hesa-cup valkoisten joukkue, pelit jatkuvat keskiviikkona Vuosaaressa klo 11:15. Kaikki paikalla klo 10:30. Vastaan tulee Gnistan valkoinen. Harri J (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Itä Helsinki
Pojat
55

Alcoholistics Football Club Nimenhuuto.com

Stadin coolein jengi! Pidetään huoli nestetasapainosta, se on tärkeää urheillessa!

Pasi kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Joukkueeseen on luotu myös muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, voit lähettää viestiä osoitteeseen support@nimenhuuto.com. Terkuin, Satu... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Itä Helsinki
Ei asetettu
5

FC Kontu T03 Nimenhuuto.com

Joukkue on lopettanut toimintansa.

Veera kirjoitti: Hyvä likat =) (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Itä Helsinki
Tytöt
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.