Jalkapallo Oulainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Oulaisten Huima 09-10 TP Nimenhuuto.com

Oulaisten Huiman juniorijoukkue - perustettu keväällä 2017.Innokas joukko koostuu 09/10 syntyneistä pojista..Mukavaan seuraan ovat kaikki 2009-2010 syntyneet tervetulleita.Harjoituksia on kahdesti viikossa.Su klo 16-17 Yläaste ja Ke 17-18 Juho Oksan sali..Kaikki joukkueen vastuuhenkilöt,valmentaja,joukkueenjohtaja sekä taloudenhoitaja ovat jonkun pelaajan vanhempia - eli he eivät saa palkkaa työstään vaan ovat mukana lapsensa harrastuksen myötä vapaaehtoisesti..Kausimaksut,kevät 50 e, talvi 50 e.lisäksi pelaajalisenssi 29 e.Niilä katamme esim.Keski-Pohjanmaan jalkapallopiirin sarjaan osallistumisen sekä liikuntapaikkojen vuokramaksut.Muut turnaukset rahoitamme omalla talkootyöllä.

Joukkue etsii pelaajia

Ilkka kirjoitti: Hei!Tämän päivän 2.5 harjoitukset siirretään Huomiselle 3.5. klo 18- 19 Siironurmi.Sairaustapauksista ja vesisateesta johtuen.Vahvistuksia Oulun turnaukseen otetaan lisää. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Oulainen
Pojat
39

Ouhu jalkapallo 09-10 Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Oulainen
Pojat
4