Jalkapallo Eura

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Eura ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, pesäpallo, alppihiihto, metsästys, pesis, yleisurheilu, salibandy, kaukalopallo ja vesipallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Eura

Jalkapallo - Eura

FC Eurajoki naiset Nimenhuuto.com

Meitä pelaa joukko eri-ikäisiä (13-40+) ja tasoisia pelaajia. Osa on aloittanut pelaamisen vasta aikuisiällä, osa pelannut koko ikänsä. Olemme matalan kynnyksen ryhmä, jossa voi harrastaa elämän tilanteen mukaan enemmän tai vähemmän vakavasti. Seuraa toimintaamme https://www.facebook.com/groups/543261659162996/

Liina kirjoitti: keksit noudettavissa rahaa vastaan (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Eurajoki
Naiset
31

Heittopussit Nimenhuuto.com

Euran Heittopussit HOP Ry on vuonna 1998 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää urheilua ja levittää urheilun harrastusta yhdistyksen kotipaikkakunnalla, sekä kohottaa jäsentensä fyysistä ja psyykkistä kuntoa ja terveyttä sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä. Yhdistyksen alkusiemen oli kylvetty jo 10 vuotta aikaisemmin Euran puulaakiurheilun muhevaan multaan. Toimintomme päämuodot ovat fyysisen urheilun puolella. Pelaamme jalkapalloa, kaukalopalloa, salibandya ja sählyä. Tärkeä osa toimintaamme on kuitenkin myös henkisen kunnon vaaliminen. Kesäpussit: http://files.nimenhuuto.com/team_files/12601/240206_ULNLREQmgJ_original.htm?1368970283

Vesa kirjoitti: Moi! Noin kuukausi aikaa Huittisten turnaukseen joten käykäähän ilmoittautumassa mielummin IN mutta OUTkin helpottaa joukkueen kokoamista varten. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo ja Jääkiekko
Eura
Miehet
33

Fc Varikkotiimi Nimenhuuto.com

FC Varikkotiimi on kasattu Tampereen Pispalan kirkolla ja Varikko –messussa käyvästä nuorten aikuisten porukasta. Varikko (Pispala/Harju) on yksi Uuden Verson alueellisista haaroista, joita on eri puolilla Tamperetta ev.lut. paikallisseurakunnissa. Näissä yhteisöissä voit kokea aitoa seurakuntayhteyttä, saada eväitä elämääsi, saada uusia kavereita ja nauttia yhdessä mm. urheilusta. Uusi Verso on kirkon nuorten aikuisten toimintaverkosto Tampereella. Moni luulee, että kirkossa on tarjontaa vain lapsille, ripari-ikäisille ja vanhuksille. Tsekkaa www.uusiverso.fi ja huomaat, että se ei ole koko totuus! Tule mukaan, olitpa nuori tai aikuinen, tai molempia!

Juho kirjoitti: Again one week to go, please mark yourself in/out... (26 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere Harjun Seurakunta
Miehet
38

FC Eurajoki E-F-tytöt Nimenhuuto.com

FC Eurajoen E-tyttöjen ilmoittautumiset ja viestit

Aliisa kirjoitti: Moi, ottiko joku vahingossa vaalean sinisen tubberware juomapulloni kentän laidalta, kun sitä ei enää lähtiessäni ollut missään. Terveisin Aliisa (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Eurajoki
Tytöt
19

EuPaMimmit Nimenhuuto.com

Satakunnan coolein tyttöjoukkue vuosimallia 2002.

Peppi kirjoitti: Tarvii kyydin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Eura
Tytöt
16

FC Eurajoki 2010 Nimenhuuto.com

FC Eurajoki 2010 pojat/boys (G7)

Lenni kirjoitti: Muistakaa ilmoittautua leirille 1-2.8. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Eurajoki
Pojat
16

FC Eurajoki 2007 Nimenhuuto.com

FC Eurajoki Pojat, vuonna 2007 syntyneet. Kaikki pelaa!

Matias kirjoitti: Ei päästä 3.3., kohti isomummon synttäreitä Savossa... (28 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Eurajoki
Pojat
24

Eupatytöt 04 Nimenhuuto.com

Euran kovin tyttöjoukkue

Mikko kirjoitti: Hyvää iltaa! Huomiselle Halikon reissulle kaikki pelaajat ottavat mukaan suihkukamat, jotta paluumatkalla ei tarvitse ajella ikkuna auki. Päivä on myös pitkä, joten paluumatkalla poiketaan hesellä tai muussa vastaavassa roskaruokapaikassa, joten ottakaahan ruokarahaa mukaan. terv. Mikko (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Eura
Tytöt
24

EuPa 06-pojat Nimenhuuto.com

EuPan tulevaisuuden top-futisjoukkue

Antti kirjoitti: Wasa Cupin kotimatka: Takana onnistunut kolmipäiväinen turnaus. Joukkueet sijoilla 14. ja 18. Sarjassa 24 joukkuetta. Parasta antia ehdottomasti yhdessä tekeminen ja kokeminen! Joukkueiden tsempparipelaajina palkittiin Joonas ja Vilho. Joukkueella alkaa nyt kahden viikon oman joukkueen treenitauk... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Eura
Pojat
30

Euran Pallo P08-P09 Nimenhuuto.com

Euran Pallon vuonna 2008 ja 2009 syntyneiden poikien ikäkausijoukkueet.

Dani kirjoitti: Euran Pallon P08 & P09 Joukkueiden Vanhempainilta Ke 1.3. klo 19:00 Euran Urheilutalo, Eurantie 33 Tervehdys! Vanhempainillassa tullaan esittelemään ja käymään läpi molempien ikäluokkien kauden 2017 harjoitus -ja pelitoimintaa, tapahtumia, turnauksia ja pelisääntöjä. Jokaiselta pelaajalta vähintä... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Eura
Pojat
33

EuPaKKI Nimenhuuto.com

Euran Pallon ikämiesten nimenhuuto.

Markus kirjoitti: Tänään treenit siis jo 19:30. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Eura
Miehet
26

FC Eurajoki 2008 Nimenhuuto.com

FC Eurajoen pojat 2008 -joukkueen harkat, tapahtumat, tiedotteet ja pelaajien ilmoittautumiset.

Emma kirjoitti: Torstain 16.2.2017 treenit on peruttu. Valmentajat ovat muissa puuhissa. Treenit jatkuvat hiihtoloman jälkeen! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Eurajoki
Ei asetettu
21

Euran Pallo P09 Nimenhuuto.com

Euran Pallon vuonna 2009-syntyneiden poikien ikäkausijoukkue.

Dani kirjoitti: Euran Pallon P08 & P09 Joukkueiden Vanhempainilta Ke 1.3. klo 19:00 Euran Urheilutalo, Eurantie 33 Tervehdys! Vanhempainillassa tullaan esittelemään ja käymään läpi molempien ikäluokkien kauden 2017 harjoitus -ja pelitoimintaa, tapahtumia, turnauksia ja pelisääntöjä. Jokaiselta pelaajalta vähintä... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Eura
Pojat
12

NiPa Nimenhuuto.com

NiceFutiksen ja Euran Pallon 1996 - 1999 syntyneiden tyttöjen yhteisjoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Peliin ilmoittautumiset!!! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori, Eura
Tytöt
26

Eupa P07 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pori cup ruokailumaksu lauantaille : 8€, viite 10223 Pojat 07 FI4850230120072014 Eräpäivä 25.7.2016 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Eura
Pojat
27

EuPa T06 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: MORO ! Futsal sarjaan lähdetään yhdellä joukkueella. Se tarkoittaa sitä että turnauksiin (ilmeisesti 2 pelin turnauksia) otetaan mukaan maksimissaan maalivahti + 8 pelaajaa. Aktiivisuus tulee ratkaisemaan peliin pääsyn, mutta jos kaikki ovat aktiivisia (mikä on toivottavaa) sitten peleissä vuorot... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Eura
Tytöt
23

FC Eurajoki 04 05 06 pojat Nimenhuuto.com

Nooa kirjoitti: Jani! Lyydia on ihan innoissaan jalkapallosta ja puhuu jostain lomakkeesta mikä pitää täyttää... Mahdatko tietää, mistä lomakkeesta neitimme puhuu. Kuulemma muuten ei pääse turnauksiin. (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Eurajoki
Pojat
28

Euran Pallo P04 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: EuPa/joukkuekuvaukset HUOMENNA ti 21.3. urheilutalolla! Meidän P04 joukkue kuvataan klo 19.30! Sininen peliasu! (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Eura
Pojat
29

FCEURAJOKI-KÖPÖT Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Muistutus: 50-kymppisillä huomenna peli Äijänsuon stadionilla klo 15 (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Eurajoki
Miehet
16

FC- Eurajoki Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Nimetyt kausimaksulaput jaossa heti! 150€ ilman vakuutusta. Lapussa on lisätietoa. MAKSU OLTAVA MAKSETTU, ENNEN EKAA REENIPELIÄ! (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Eurajoki
Miehet
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.