Jalkapallo Anttola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Anttola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Anttola

Jalkapallo - Anttola

Fc Anttola 08-10 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Jäsenmaksut 2017! 08-10 joukkueen jäsenmaksu tälle kaudelle on 50€ ja maksu suoritetaan 30.8 mennessä seuran tilille: Fi44 51 3300 2002 2157. Viestikenttään tieto: Lapsen nimi ja jäsenmaksu 2017. Maksu kattaa vakuutukset, peliasut ja pallon. Sisarusalennus on -5€ sisaruksesta. Pienten joukkueen j... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinnan Anttola
Sekajoukkue
31

Fc Anttola 02-03 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: FC Anttolan kevätkokous ja vanhempainilta ma 15.5.2017 klo 18.00 Anttolan koululla. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa pelaajien vanhemmat suunnittelemaan toimintaa vuodelle 2017! Johtokunta (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Anttola
Sekajoukkue
24

fcanttolakuntofutis Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: näyttää huonolle tuo keli...naisjoukkue perui tulonsa, tänään ei harkkaapeliä. tuun kentälle 18 maissa katsomaan onko innokkaita pelaajia. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Anttola
Miehet
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.