Jalkapallo Asikkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Asikkala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC Asikkala Nimenhuuto.com

Jalkapalloon erikoistunut Asikkalan vuoden urheiluteko 2015-palkinnolla palkittu seura.

Antti kirjoitti: Seuran yhteiset taitotreenit pidetään tiistaisin klo18:30 - 20:00 Aurinkovuorenkoulun tekonurmella niin kauan kun sää antaa siihen mahdollisuuden. Kaikki halukkaat saa osallistua. Sinne ei tarvitse ilmoittautua erikseen. (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Ei asetettu
201

fc asikkala 07-08 syntyneet Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Moi, Meiltä pyydettiin apuvoimia Lahti Socceriin Lahden Poikien joukkueisiin. Turnaus on tulevana viikonloppuna , molemmat päivät. Huomenna olisi yhteisharjoitukset klo 18-19:30 kisapuistossa. Tarve on kuusi pelaajaa joten innokkaimmat pääsevät mukaan. Laitatteko viestiä että pääseekö mukaan vai ... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
21

FC ASIKKALA 09-10 syntyneet Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Moi kaikille. Aletaan hiljalleen treenailemaan pitkän tauon jälkeen hallilla 23.1.2021 klo: 11.00-12.30. Jos vähänkin kokee olevansa flunssainen tai muuten pahoinvoiva niin jää kotiin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
30