Jalkapallo Asikkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Asikkala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: beaters pickers up, spr, ensiapu, vapaaehtoistyö ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Asikkala

Jalkapallo - Asikkala

FC Asikkala Nimenhuuto.com

Jalkapalloon erikoistunut Asikkalan vuoden urheiluteko 2015-palkinnolla palkittu seura.

Antti kirjoitti: Seuran yhteiset taitotreenit pidetään tiistaisin klo18:30 - 20:00 Aurinkovuorenkoulun tekonurmella niin kauan kun sää antaa siihen mahdollisuuden. Kaikki halukkaat saa osallistua. Sinne ei tarvitse ilmoittautua erikseen. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Ei asetettu
201

FC ASIKKALA 09-10 syntyneet Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Moi! Voi olla ettei huomenna keretä treeneihin mutta mites tuo Ella, tuskin osallistuu turnaukseen? Haluaisi kyllä mutta taitaa olla jo myöhäistä!😂 (16 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
29

fc asikkala 07-08 syntyneet Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Moi, Huomiselle olisi tarve muutamalle 07 pojalla, laittakaa viestiä ketkä pääsisivät. -Juho- (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
25

FC Asikkala tytöt 04-06 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: FC Asikkalan oma turnaus on siis La 9.9. klo9 alkaen. Turnauksessa Fc Asikkala pitää kioskia ja kioskiin tarvittaisiin myyjiä. Hienoa jos joku pääsisi myyjäksi edes osaksi päivää - laittakaa viestiä tyttöjen kautta joukkueen whatsappiin tai suoraan minulle 0408606728. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Tytöt
22