Jalkapallo Asikkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Asikkala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: beaters pickers up, spr, ensiapu, vapaaehtoistyö, kristillinen usko ja musiikki.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Asikkala

Jalkapallo - Asikkala

FC Asikkala Nimenhuuto.com

Jalkapalloon erikoistunut Asikkalan vuoden urheiluteko 2015-palkinnolla palkittu seura.

Antti kirjoitti: Seuran yhteiset taitotreenit pidetään tiistaisin klo18:30 - 20:00 Aurinkovuorenkoulun tekonurmella niin kauan kun sää antaa siihen mahdollisuuden. Kaikki halukkaat saa osallistua. Sinne ei tarvitse ilmoittautua erikseen. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Ei asetettu
202

FC ASIKKALA 09-10 syntyneet Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Harjoitukset lauantaisin 9.00-10.30. T. Valmentajat (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
26

FC Asikkala tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Harjoitukset on lauantaisin 13.45-15.15 Vääksyn liikuntahallilla. Sisäpelikengät ja säärisuojat kaikilla pakolliset. Ulko treenejä ei pidetä talviaikana. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Asikkala
Tytöt
27

FC Asikkala pojat 04 Nimenhuuto.com

Daniel kirjoitti: Hei Nanna ja Jarkko Virtanen! Mikähän on se aktiivinen viestintäkanava nyt kesällä 2017? Tapahtumiin pitäisi lisätä kesä-heinäkuun taitteen Lahden jalkapalloturnauksen tiedot! Hoitaakohan näitä sivuja kukaan? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
27

fc asikkala 07-08 syntyneet Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Moro, Hivenen tietoa tulevasta ja tulevista turnauksista. Alamme pitämään harjoituksia myös keskiviikkoisin klo 17:30-19:00 kanavankentällä alkaen ensi viikon keskiviikosta 7.6. lähtien. Meidän ikäluokissa 07 alkavat pelaamaan 7x7 ja 08 pelaavat vielä tämän vuoden 5x5 turnauksissa. Me emme pelaa ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.