Jalkapallo Asikkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Asikkala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: beaters pickers up, spr, ensiapu ja vapaaehtoistyö.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Asikkala

Jalkapallo - Asikkala

FC Asikkala Nimenhuuto.com

Jalkapalloon erikoistunut Asikkalan vuoden urheiluteko 2015-palkinnolla palkittu seura.

Antti kirjoitti: Seuran yhteiset taitotreenit pidetään tiistaisin klo18:30 - 20:00 Aurinkovuorenkoulun tekonurmella niin kauan kun sää antaa siihen mahdollisuuden. Kaikki halukkaat saa osallistua. Sinne ei tarvitse ilmoittautua erikseen. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Ei asetettu
202

FC ASIKKALA 09-10 syntyneet Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moro Keskiviikon treenit lopetettu tältä vuodelta. jatkossa vain lauantaisin 9.00-10.30 tekonurmella. kiitos kaikille talkoolaisille turnauksen läpiviennistä. T. valmentajat (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
28

fc asikkala 07-08 syntyneet Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moro keskiviikon treenit lopettettu tältä vuodelta. jatkossa vain lauantaisin 9-10.30 tekonurmella. ens la 16.9 ei ole treenejä koska valmentajat eivät pääse paikalle. kiitos kaikille talkoolaisille turnauksen läpiviennistä. T. Niko ja Juho (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
24

FC Asikkala tytöt 04-06 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: FC Asikkalan oma turnaus on siis La 9.9. klo9 alkaen. Turnauksessa Fc Asikkala pitää kioskia ja kioskiin tarvittaisiin myyjiä. Hienoa jos joku pääsisi myyjäksi edes osaksi päivää - laittakaa viestiä tyttöjen kautta joukkueen whatsappiin tai suoraan minulle 0408606728. (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Tytöt
22

FC Asikkala pojat 04 Nimenhuuto.com

Daniel kirjoitti: Hei Nanna ja Jarkko Virtanen! Mikähän on se aktiivinen viestintäkanava nyt kesällä 2017? Tapahtumiin pitäisi lisätä kesä-heinäkuun taitteen Lahden jalkapalloturnauksen tiedot! Hoitaakohan näitä sivuja kukaan? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.