Jalkapallo Asikkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Asikkala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: beaters pickers up, spr, ensiapu, vapaaehtoistyö, kristillinen usko ja musiikki.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Asikkala

Jalkapallo - Asikkala

FC Asikkala Nimenhuuto.com

Jalkapalloon erikoistunut Asikkalan vuoden urheiluteko 2015-palkinnolla palkittu seura.

Antti kirjoitti: Seuran yhteiset taitotreenit pidetään tiistaisin klo18:30 - 20:00 Aurinkovuorenkoulun tekonurmella niin kauan kun sää antaa siihen mahdollisuuden. Kaikki halukkaat saa osallistua. Sinne ei tarvitse ilmoittautua erikseen. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Asikkala
Ei asetettu
203

FC ASIKKALA 09-10 syntyneet Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Harjoitukset lauantaisin 9.00-10.30. T. Valmentajat (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
26

FC Asikkala tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Harjoitukset on lauantaisin 13.45-15.15 Vääksyn liikuntahallilla. Sisäpelikengät ja säärisuojat kaikilla pakolliset. Ulko treenejä ei pidetä talviaikana. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Tytöt
27

fc asikkala 07-08 syntyneet Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Hei tällä hetkellä emme pääsee harjoittelemaan missään. Liikkahallilla joka lauantai jotain tapahtumia. odotellaan koulun tekonurmen sulamista. ilmoittelemme heti kun päästään ulos pelaamaan. t. Niko ja Juho (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
24

FC Asikkala pojat 04 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Hei, sunnuntait 18. ja 25. lokakuuta treenit normaalisti. Torstaina 22.10 ei ole ohjattuja treenejä, vietetään syyslomaa. T. Valkut (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.