Jalkapallo Asikkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Asikkala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: spr, ensiapu, vapaaehtoistyö ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Asikkala

Jalkapallo - Asikkala

FC Asikkala Nimenhuuto.com

Jalkapalloon erikoistunut Asikkalan vuoden urheiluteko 2015-palkinnolla palkittu seura.

Antti kirjoitti: Seuran yhteiset taitotreenit pidetään tiistaisin klo18:30 - 20:00 Aurinkovuorenkoulun tekonurmella niin kauan kun sää antaa siihen mahdollisuuden. Kaikki halukkaat saa osallistua. Sinne ei tarvitse ilmoittautua erikseen. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Asikkala
Ei asetettu
201

FC ASIKKALA 09-10 syntyneet Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Moi. Huomasittehan, että treenit on tästä eteenpäin ulkona. Aurinkovuoren koulun tekonurmella. T M&J (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
30

fc asikkala 07-08 syntyneet Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Moi, Huomiselle olisi tarve muutamalle 07 pojalla, laittakaa viestiä ketkä pääsisivät. -Juho- (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Asikkala
Sekajoukkue
25

FC Asikkala tytöt 04-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: FC Asikkalan oma turnaus on siis La 9.9. klo9 alkaen. Turnauksessa Fc Asikkala pitää kioskia ja kioskiin tarvittaisiin myyjiä. Hienoa jos joku pääsisi myyjäksi edes osaksi päivää - laittakaa viestiä tyttöjen kautta joukkueen whatsappiin tai suoraan minulle 0408606728. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Asikkala
Tytöt
21