Jalkapallo Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, joukkuevoimistelu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Forssa

Jalkapallo - Forssa

FJK - Naisten kuntofutis Nimenhuuto.com

Naisille oma kuntofutisryhmä kokoontuu to klo 18.30 - 19.30 Tölön kenttä su klo 18.30 - 19.30 Sortohaan kenttä Naisten kuntofutikseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat palloilla omaksi ilokseen. Ryhmässä ei ole kilpailullisia tavoitteita. Varusteiksi ulkoiluvälineet ja reipas, iloinen mieli. Olet tervetullut mukaan! Lisätietoja: Anni-Elina Virén p. 040 966 3416 tai annielina.viren@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Naisten kuntofutikseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat palloilla om...

Hannele kirjoitti: Hei, vuorolla on ollut vähän kävijöitä tänä keväänä. Salivuorosta pitää kuitenkin maksaa 45 euroa ja lasku tulee minulle. Viime syksyltä jäi 5e. Eli jos minun lisäkseni 7 ihmistä maksaisi 5e niin minun ei tarvitsisi maksaa ylimääräistä. Pyydän siis osallistumaan kuluihin 5 eurolla. Rahan voi lait... (24 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Naiset
30

FJK 05 Nimenhuuto.com

Liikuntaa!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Henry kirjoitti: Pääseekö Henry tähän peliin mukaan? (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
34

FJK08 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Kesän kioskivuorot on jaettu. Ajatuksena kaikki pääsee osallistumaan :). Tehtäviä saa vapaasti vaihtaa keskenään. Jos lapsi ei osallistu kyseiseen turnaukseen eikä vanhempikaan pääse talkoilemaan vaihtavat vanhemmat itse vuoroa toisen kanssa. ELI mikäli lapsi ei ole kyseiseen turnaukseen osallist... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
43

FJK 04-pojat Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Hei uudet tuomarikokelaat, Joel, Pekka, Taneli, Aku, Milla, Samuli ja Jasper Lauantaina 29.4. klo 10-11:30 on Kuhalan kenulla -09 joukueella harkkapelejä. Nyt olisi tilaisuus harjoitella tuomaritaitoja. Tuomareita tarvittaisiin vähintään kaksi, jos halukkaita enemmän pelejä voidaan jakaa. Tarkoit... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
39

FJK09 Nimenhuuto.com

Pyry kirjoitti: Pelinumeroista sellainen huomio, että 09:ssä on nyt pelinumerolla 6 pelaavia kaksi kappaletta, samoin pelinumerolla 18 pelaavia. Haittaako tämä ja miten tulisi toimia?. Meillä Pyryllä ollut tuo pelinumero 18 jo viime syksystä käytössä. Vapaat ja käytössä olevat pelinumerot löytyvät kohdasta Pelaa... (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
35

FJK07 Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Harjoitus 7.4.2017 Kilpa (22 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Ei asetettu
38

FJK B Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Pato/ JanPa YJ2 luopui 21.4.2017 sarjapaikastaan. Kotipeli 2.6.2017 on peruttu. (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
24

FJK naiset edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Moi, mahtuisiko Milla jonkun kyytiin? Millan äitikin lähtisi mielellään mukaan. Terveisin, Sari (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Tytöt
26

fjknaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, tänään ei ole treenejä,,koska Mika töissä ja minulla on taitokoulupalaveri. Torstaina jatketaan. Mika (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Forssa
Naiset
29

FJK -03 pojat Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Terve! Mun on työhommat nyt semmosella mallilla ja pelaan Somerolla kauden lopun jalkapalloa sekä käyn vähän kauempana futsal treeneissä samalla. Niin meikäläisellä menee kaikki aika näihin hommiin kun saan suoraan töistä lähteä omiin treeneihin tai peleihin. Jahka saan tuon futsal kuvion selväks... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
35

FJK 05-Pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
12

FJK06 Nimenhuuto.com

FJK06 joukkeessa pelaamme tasojoukkueilla, joten kaikille löytyy oman tasonsa mukaista toimintaa. Joukkueemme harjoitelee kesät-talvet kolme kertaa viikossa 40 viikkoa vuodessa. Harjoitusaikataulun löydät http://fjk06.nimenhuuto.com/calendar/monthly

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet pelaajat, jotka ovat syntyneet vuonna 2006, ovat tervetulleita t...

Rauli kirjoitti: Terve, Rikun tuulitakki jäi Kenulle viikonloppuna, otin talteen. Rauli (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
60

FJK10-11 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Torstain 27.4. harkat kenulla peruttu, siellä on silloin edustuksen peli. t. Satu (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.