Jalkapallo Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, joukkuevoimistelu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Forssa

Jalkapallo - Forssa

FJK - Naisten kuntofutis Nimenhuuto.com

Naisille oma kuntofutisryhmä kokoontuu to klo 18.30 - 19.30 Tölön kenttä su klo 18.30 - 19.30 Sortohaan kenttä Naisten kuntofutikseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat palloilla omaksi ilokseen. Ryhmässä ei ole kilpailullisia tavoitteita. Varusteiksi ulkoiluvälineet ja reipas, iloinen mieli. Olet tervetullut mukaan! Lisätietoja: Anni-Elina Virén p. 040 966 3416 tai annielina.viren@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Naisten kuntofutikseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat palloilla om...

Erika kirjoitti: Sunnuntaina koristurnaus. Ilmoitettu kestäväks klo 18 asti.... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Forssa
Naiset
30

FJK 05 Nimenhuuto.com

Liikuntaa!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Teemu kirjoitti: Meillä tänään auto täynnä. Kuka ottaa Eemelin Kauppakadulta ? (21 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
34

FJK07 Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: Moikka, Sarjapelien miniLiigaturnausten asettelu Liigajokkueelle "FJK Sinivalkoinen" on käynnissä. Liigajoukkueen sarjapelit ovat kevätkaudelle alustavan ohjelman mukaan parillisilla viikoilla alkaen vko 16 ja jatkuu viikolle 26. Turnausten määrä 5 vierasturnausta ja yksi kotiturnaus kevätkaudell... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Forssa
Ei asetettu
37

FJK 04-pojat Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Peimariliigan peli 12.2 alkaa klo11.00 ja toinen peli klo 12.00 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
37

FJK09 Nimenhuuto.com

Leo kirjoitti: Ma ja To treenit kenulla? Merkitty fjk:n sivulla.. Klo 16.30-18. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
30

FJK B Nimenhuuto.com

Ismo kirjoitti: Morjens. ilmoittakaa minulle tiedossanne olevat pitkät lomanne, ym. muut pitkät pelitaukonne huntikuun alusta lokakuun loppuun asti. Eli ne ajat jolloin ette ole pelaajaringissä mukana. Yhden viikon poissaoloista eteenpäin. Ilmoitukset tarvitsen nopeasti keskiviikkoon 15.2. mennessä ja tämä on to... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
24

FJK08 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Ensi viikko harjoitellaan vielä eerikkilässä, sen jälkeen siirrymme kuhalan tekonurmelle. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
43

FJK naiset edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Moi, mahtuisiko Milla jonkun kyytiin? Millan äitikin lähtisi mielellään mukaan. Terveisin, Sari (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Tytöt
25

fjknaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, tänään ei ole treenejä,,koska Mika töissä ja minulla on taitokoulupalaveri. Torstaina jatketaan. Mika (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Forssa
Naiset
29

FJK -03 pojat Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Terve! Mun on työhommat nyt semmosella mallilla ja pelaan Somerolla kauden lopun jalkapalloa sekä käyn vähän kauempana futsal treeneissä samalla. Niin meikäläisellä menee kaikki aika näihin hommiin kun saan suoraan töistä lähteä omiin treeneihin tai peleihin. Jahka saan tuon futsal kuvion selväks... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
35

FJK 05-Pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
12

FJK06 Nimenhuuto.com

FJK06 joukkeessa pelaamme tasojoukkueilla, joten kaikille löytyy oman tasonsa mukaista toimintaa. Joukkueemme harjoitelee kesät-talvet kolme kertaa viikossa 40 viikkoa vuodessa. Harjoitusaikataulun löydät http://fjk06.nimenhuuto.com/calendar/monthly

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet pelaajat, jotka ovat syntyneet vuonna 2006, ovat tervetulleita t...

Anni kirjoitti: Moi, Talviliigan Eliitin ja Kilvan sijoituspelien ajankohdat on varmistuneet 8.4.17 Kilpa pelit SIJAT 34-36 klo 19.00 - 19.25 FJK Chelsea - NuPs Barca vihreä - ja 20.00 - 20.25 HJK East - FJK Chelsea paikka OULUNKYLÄ 2 KENTTÄ 1 09.04.2017 Eliitti pelit SIJAT 22-24 klo 13.30 - 13.55 FJK Manu - Fc ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
62

FJK10-11 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Siirrytään harjoittelemaan kenulle ensi tiistaina 28.3. Ilma on vielä melkoisen koleaa, eli huolehdithan että lapsella on sopivasti vaatetta päällä / mukana. Seura- ja joukkuevaatteiden jako on tiistaina harkkojen yhteydessä. Eli vaikka lapsi ei pääsisi treeneihin, toivoisin että vanhemmat tulisi... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.