Jalkapallo Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koiraurheilu, joukkuevoimistelu, koripallo, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Forssa

Jalkapallo - Forssa

FJK - Naisten kuntofutis Nimenhuuto.com

Naisille oma kuntofutisryhmä kokoontuu Ke klo 19.30 - 20.30 Sortohaan kenttä Naisten kuntofutikseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat palloilla omaksi ilokseen. Ryhmässä ei ole kilpailullisia tavoitteita. Varusteiksi ulkoiluvälineet ja reipas, iloinen mieli. Olet tervetullut mukaan! Lisätietoja: Anni-Elina Virén p. 040 966 3416 tai annielina.viren@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Naisten kuntofutikseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat palloilla om...

Minna kirjoitti: Lukeekohan näitä kukaan? En harrasta facebookia, mutta olisi kiva tietää, onko harkkoja vai ei. Onko jotain whatsappia tai jotain? Tai saisiko tänne tietoa? Tai näenkö ilman tunnuksia facebookista? En edes löytänyt profiilia... Melko säälittävää... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Naiset
44

FJK 05 Nimenhuuto.com

Liikuntaa!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Jonni kirjoitti: Lähdemme Jessen ja Jonnin kanssa kohtapuoliin ajelemaan kohti matsia. Pari mahtuis autoon mukaan. Onko kyydin tarvetta? Mennään piipahtamaan Ideaparkissa sen jälkeen.... T.Mirva (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
35

FJK08 Nimenhuuto.com

Eemeli kirjoitti: Olimme jääneet talviliigassa haastesarjassa varasijalle, joten varasimme paikan kilpasarjasta. Nyt kuitenkin haastesarjan yhden peruutuksen vuoksi saimmekin paikan sieltä, joten vaihdamme kilpasarjasta haastesarjaan. Korjaan tiedon myös ilmoitukseen, muutoin tiedot samat kuin aikaisemmin on ilmoi... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
44

FJK 04-pojat Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Pyry ilmoitti tänään luopuvansa P13 ykkösestä, eli lauantain peli on peruttu. Poistin tapahtuman. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
38

FJK09 Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: 08 Ronaldojen joukkue kyselee pääsisikö 09- porukasta huomenna torstaina 2 pelaajaa Nokialle auttamaan. Kyseessä liigatason pelit. Ilmoittautukaa tämän viestin alle mahdollisimman pian. Jos esimerkiksi maaliin haluaa mennä, voin kysellä onko mahdollista. Ilmoittautujat valkoisten ryhmästä ensisij... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
39

FJK07 Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: Siellä lepää taimet siistissä rivissä. Kädet ja jalat hellinä, mutta kannatti. Kiitos kaikille talkoolaisille. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Ei asetettu
39

FJK B Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Pato/ JanPa YJ2 luopui 21.4.2017 sarjapaikastaan. Kotipeli 2.6.2017 on peruttu. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
23

FJK naiset edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Moi, mahtuisiko Milla jonkun kyytiin? Millan äitikin lähtisi mielellään mukaan. Terveisin, Sari (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Forssa
Tytöt
27

fjknaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, tänään ei ole treenejä,,koska Mika töissä ja minulla on taitokoulupalaveri. Torstaina jatketaan. Mika (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Naiset
28

FJK -03 pojat Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Terve! Mun on työhommat nyt semmosella mallilla ja pelaan Somerolla kauden lopun jalkapalloa sekä käyn vähän kauempana futsal treeneissä samalla. Niin meikäläisellä menee kaikki aika näihin hommiin kun saan suoraan töistä lähteä omiin treeneihin tai peleihin. Jahka saan tuon futsal kuvion selväks... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
35

FJK 05-Pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
12

FJK06 Nimenhuuto.com

FJK06 joukkeessa pelaamme tasojoukkueilla, joten kaikille löytyy oman tasonsa mukaista toimintaa. Joukkueemme harjoitelee kesät-talvet kolme kertaa viikossa 40 viikkoa vuodessa. Harjoitusaikataulun löydät http://fjk06.nimenhuuto.com/calendar/monthly

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet pelaajat, jotka ovat syntyneet vuonna 2006, ovat tervetulleita t...

Tero kirjoitti: Celticin pelaajat vielä on monelta vastaamatta Annin lähettämään kyselyyn. vastatkaa mahdollisimman pian aikaa menee siihen vain muutama minuutti. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
59

FJK10 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Jäähallin kentältä löytyi Kipsta-merkkiset värikkäät maalivahdinhanskat. Jäikö ne tänään joltain peliin? t. Satu (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.