Jalkapallo Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, joukkuevoimistelu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Forssa

Jalkapallo - Forssa

FJK - Naisten kuntofutis Nimenhuuto.com

Naisille oma kuntofutisryhmä kokoontuu Ke klo 19.30 - 20.30 Sortohaan kenttä Naisten kuntofutikseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat palloilla omaksi ilokseen. Ryhmässä ei ole kilpailullisia tavoitteita. Varusteiksi ulkoiluvälineet ja reipas, iloinen mieli. Olet tervetullut mukaan! Lisätietoja: Anni-Elina Virén p. 040 966 3416 tai annielina.viren@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Naisten kuntofutikseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat palloilla om...

jenna kirjoitti: Sali varattu, joten pelailla (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Naiset
47

FJK 05 Nimenhuuto.com

Liikuntaa!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Tomi kirjoitti: 13.30 viimeistään paikalle!!!! (11 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
33

FJK09 Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään sunnuntaina 17.12.2017 klo 15.00 FJK:n toimistolla/kokoustila, Kartanonkatu 10 A, 30100 Forssa. Seuran ylintä päätäntävaltaa käyttävät jäsenet. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Jokaisella 15 vuotta täyttäneellä jäsenellä on yksi ääni. Valt... (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
39

FJK08 Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Äänestä vuoden 2017 Fair Play -pelaajaa 27.10. klo 15 mennessä: https://goo.gl/forms/BG4Eo4ZTGYi2nscr2 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
37

FJK A Nimenhuuto.com

Ismo kirjoitti: Morjens kaikille. B -junioreiden treenit on käynnissä ti, to ja pe klo 19.30 kenulla. Sinne saa mennä mukaan kaikki halukkaat pelimiehet, vaikka ei enää B -junnu olisikaan. Eerikkilästä varatut vuorot joulukuu - helmikuu tulevat kohta nähtäville. On myös aloitettu keskustelu A -juniorijoukkueen p... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
25

FJK07 Nimenhuuto.com

Tarmo kirjoitti: Tarmo kerää motivaatiota ja käy harkoissa fiilispohjalta tämän loppukauden -K- (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Ei asetettu
37

FJK naiset edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Moi, mahtuisiko Milla jonkun kyytiin? Millan äitikin lähtisi mielellään mukaan. Terveisin, Sari (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Tytöt
27

FJK 04-pojat Nimenhuuto.com

Mohamed kirjoitti: Onko meillä tänään koulutusta? (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
39

fjknaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, tänään ei ole treenejä,,koska Mika töissä ja minulla on taitokoulupalaveri. Torstaina jatketaan. Mika (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Naiset
28

FJK -03 pojat Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Terve! Mun on työhommat nyt semmosella mallilla ja pelaan Somerolla kauden lopun jalkapalloa sekä käyn vähän kauempana futsal treeneissä samalla. Niin meikäläisellä menee kaikki aika näihin hommiin kun saan suoraan töistä lähteä omiin treeneihin tai peleihin. Jahka saan tuon futsal kuvion selväks... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
35

FJK 05-Pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
12

FJK06 Nimenhuuto.com

FJK06 joukkeessa pelaamme tasojoukkueilla, joten kaikille löytyy oman tasonsa mukaista toimintaa. Joukkueemme harjoitelee kesät-talvet kolme kertaa viikossa 40 viikkoa vuodessa. Harjoitusaikataulun löydät http://fjk06.nimenhuuto.com/calendar/monthly

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet pelaajat, jotka ovat syntyneet vuonna 2006, ovat tervetulleita t...

Riku kirjoitti: Rikun pallo jäi viime viikolla Eerikkilään kun sitä ei löytynyt harkkojen jälkeen. Onko tullut jonkun mukaan? Tuija (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
56

FJK10 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tiedoksi tärkeää asiaa 2018 pelipassista ja vakuutuksista, jotka ovat nyt ostettavissa. Huomioithan että nämä olisi hoidossa ennen vuoden 2018 ensimmäisiä harjoituksia johon osallistutte. t. Satu ********* Pelipassien ja vakuutuksien ostaminen tapahtuu Pelipaikan kautta. Tuotteet ja niiden hinnat... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.