Jalkapallo Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koiraurheilu, koripallo, joukkuevoimistelu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Forssa

Jalkapallo - Forssa

FJK - Naisten kuntofutis Nimenhuuto.com

Naisille oma kuntofutisryhmä kokoontuu Ke klo 19.30 - 20.30 Sortohaan kenttä Naisten kuntofutikseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat palloilla omaksi ilokseen. Ryhmässä ei ole kilpailullisia tavoitteita. Varusteiksi ulkoiluvälineet ja reipas, iloinen mieli. Olet tervetullut mukaan! Lisätietoja: Anni-Elina Virén p. 040 966 3416 tai annielina.viren@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Naisten kuntofutikseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat palloilla om...

Krista kirjoitti: Pelataanko sulkkista? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Forssa
Naiset
47

FJK 05 Nimenhuuto.com

Liikuntaa!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Teemu kirjoitti: Mulle mahtuis 2 kyytiin, onko tulijoita ? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
32

FJK 04-pojat Nimenhuuto.com

Mohamed kirjoitti: Onko meillä tänään koulutusta? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
37

FJK07 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moi, Tänään 28.12.kaikille seutukunnan perheille yleisöluistelu klo 12-16. Forssan Jäähallissa. Luistelun tarjoaa Blackbelt IT Oy. http://www.blackbelt.fi/201751-rauhallista-joulua-ja-onnellista-uutta-vuotta-2018.html (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Ei asetettu
37

FJK naiset edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Moi, mahtuisiko Milla jonkun kyytiin? Millan äitikin lähtisi mielellään mukaan. Terveisin, Sari (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Tytöt
28

FJK09 Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Moi! Ulkoharkat alkavat sen mukaan, miten kenulle säiden puolesta pääsee, mutta aloittavatko kesäkauden maksun maksavat huhti- vai toukokuun alusta? Entä onko mahdollista maksaa ensin kesämaksu ja jos syksyllä näyttää siltä, että lapsi haluaa jatkaa harjoittelua talven, niin sitten puuttuva osa k... (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
41

FJK A Nimenhuuto.com

Ismo kirjoitti: Morjens kaikille. B -junioreiden treenit on käynnissä ti, to ja pe klo 19.30 kenulla. Sinne saa mennä mukaan kaikki halukkaat pelimiehet, vaikka ei enää B -junnu olisikaan. Eerikkilästä varatut vuorot joulukuu - helmikuu tulevat kohta nähtäville. On myös aloitettu keskustelu A -juniorijoukkueen p... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
26

FJK08 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Moi. Pahoittelen, että tämän päivä harjoitusten peruutus tuli niin viime tinkaan. Mulle ei ollut tullut ilmoitusta vuorojen peruutuksesta, mutta vuoro oli hävinnyt varauslistalta. Samoin keskiiviikon harkat on peruttu. Isot pahoittelut tästä. (30 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
34

fjknaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, tänään ei ole treenejä,,koska Mika töissä ja minulla on taitokoulupalaveri. Torstaina jatketaan. Mika (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Naiset
28

FJK -03 pojat Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Terve! Mun on työhommat nyt semmosella mallilla ja pelaan Somerolla kauden lopun jalkapalloa sekä käyn vähän kauempana futsal treeneissä samalla. Niin meikäläisellä menee kaikki aika näihin hommiin kun saan suoraan töistä lähteä omiin treeneihin tai peleihin. Jahka saan tuon futsal kuvion selväks... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
35

FJK 05-Pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
12

FJK06 Nimenhuuto.com

FJK06 joukkeessa pelaamme tasojoukkueilla, joten kaikille löytyy oman tasonsa mukaista toimintaa. Joukkueemme harjoitelee kesät-talvet kolme kertaa viikossa 40 viikkoa vuodessa. Harjoitusaikataulun löydät http://fjk06.nimenhuuto.com/calendar/monthly

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet pelaajat, jotka ovat syntyneet vuonna 2006, ovat tervetulleita t...

Anni kirjoitti: Moi Keskiviikon 21.3 klo 17-20 E kurssille mahtuu vielä, Kurssi pidetään FJKn kokoustilassa. Terveisin Anni (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
54

FJK10 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Muistattehan että ensi sunnuntain treenit ovat Feeniksissä ja viikon päästä tiistaina on treenit Eerikkilässä! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
28