Jalkapallo Itä-hakkila, vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Itä-hakkila, vantaa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Itä-Hakkila, Vantaa

Jalkapallo - Itä-Hakkila, Vantaa

I-HK A-pojat Nimenhuuto.com

Itä-Hakkilan Kilpa I-HK/Poikii Viel Otteluohjelma 2016: http://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2016/miehet?&uusjp16&M5D0&3

Verneri kirjoitti: Tuun taas varmaa omv treenien jälkee (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Itä Hakkila, Vantaa
Miehet
40

I-HK T02 Nimenhuuto.com

Daniel kirjoitti: Kesän omatoimiset harjoitukset – PALLOTAITO Idea: Käy vähintään 2x jollakin sopivalla kentällä, yksin tai kavereiden kanssa Toteutus · Katso kännykästä / tabletista videolta yksi clip (yksi suorite) · Harjoittele sitä monta kertaa (monta toistoa) · Tarkista välillä videolta mallisuorituksen liike... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Itä Hakkila, Vantaa
Ei asetettu
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.