Jalkapallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi, salibandy ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laihia

Jalkapallo - Laihia

LujaT0607 Nimenhuuto.com

Pelataan T11 Piiirisarjaa

Venla kirjoitti: Leirillä, mutta yritetään järjestää viim 17 paikalle. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
24

Laihian Luja P09 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P09 joukkue on perustettu syksyllä 2014 ja mukana on joukko innokkaita pelaajia. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

Luukas kirjoitti: Hei! Luukas on ollut Poricupista asti enemmän tai vähemmän kipee. Lääkäri totesi nyt rauhaskuumeen ja ehdoton lepo ja liikkunnan välttäminen, että paranee. Eli ei nyt tällä viikolla osallistu mihinkään futistouhuun. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
36

Laihian Luja P05 Nimenhuuto.com

Parasta palloilua Laihialla. Jalkapalloa himotreenaajille ja harrastelijoille. Tervetuloa mukaan! Täältä löytyvät myös Laihian Luja P04 -joukkueen tapahtumat!

Mika kirjoitti: Tämän päivän treeni vaihtuu lenkiksi. Viimeinenkin valmentaja tippui rivistä. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
35

LAIHIAN LUJA P08 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Paperien nouto on tänään klo 17-19 Kuplan edestä. (Jaostolta annettu väärä tieto) Noutakaa tilaamanne paperit siis TÄNÄÄN! T:Minna P-R (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
40

LujaT0809 Nimenhuuto.com

Harry kirjoitti: Laihian Luja järjestää tapahtumapäivän 12.8 klo 10-14 monnarin ja kuplan alueella. Futiksen puolelta järjestetään höntsämestaruusturnaus ja kuplan puolella perheen pienemmille perhefutista kuplassa non-stoppina, kioski. Joukkueille on jaettu tehtävät ja meidän joukkueella on kioskivuoro klo 12-13... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
20

Laihian Luja P02 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Ei harjoituksia tänään (vain kaksi pelaajaa olisi päässyt paikalle). (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
27

LujaP07 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Tärkeä tiedotus: Laihian Luja (koko seura) on siirtymässä jopox-tiedotusjärjestelmään. Tämä kattaa eri jaostojen ja joukkueiden omat kotisivut. Joukkueen omilla sivuilla tiedotetaan julkisia uutisia sekä sisäisiä tiedotteita. Sieltä löytyvät kalenteri harjoituksineen, otteluineen jne ja pystytään... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
30

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Hei, Seuraavat pelaajat eivät ole vielä jopox testin mukaan ottaneen jopoxia käyttöön. Aaron, Juho K, Luukas R, Olavi, Onni R, Roope, Viljami V. Käykää kirjautumassa Jopoxiin ja sen jälkeen kuittaus jopox testiin. kaikki tiedottaminen P06 joukkueella ainoastaan jopoxilla kesäkuun alusta alkaen. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
32

LAIHIAN LUJA P11 Nimenhuuto.com

Anu-Maria kirjoitti: Huomioikaa: Siirrymme käyttämään ainoastaan jopoxia 31.5., silloin siis nimenhuudon päivittäminen päättyy. Anu-Maria (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.