Jalkapallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laihia

Jalkapallo - Laihia

Laihian Luja P05 Nimenhuuto.com

Parasta palloilua Laihialla. Jalkapalloa himotreenaajille ja harrastelijoille. Tervetuloa mukaan! Täältä löytyvät myös Laihian Luja P04 -joukkueen tapahtumat!

Mika kirjoitti: Tänään on harjoituspeli Popareenalla. Siitä hyvää hiihtoloman aloitus liikuntaa. Paikalle 18.15 viimeistään. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
38

LujaT0607 Nimenhuuto.com

kesän 2015 joukkue

Katja kirjoitti: Hei taas. Monnarin valvontavuoro taas viikolla 16 eli ti 18.4.- pe 21.4. (maanantai on pyhäpäivä eli tuolloin ei vuoroja). Valvonta-aika 18-22 ja jaetaan se kahteen osaan. Tästä vaan vuoroja itselle nappaamaan ;) Tuon tiistaina ennen kuutta kahvipaketin ja maidon paikalle, keitellään kahvit 0,50€... (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
25

Laihian Luja P09 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P09 joukkue on perustettu syksyllä 2014 ja mukana on joukko innokkaita pelaajia. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

Luukas kirjoitti: Kerätäänkö tai onko mahdollista kerätä Duudsonit lipunmyynnillä se 120 e (kannatusmaksu) kokoon (eli ei vessapapereilla)? Vai onko se vaan ekstraa? (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
36

Laihian Luja P02 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Käykäähän mahdollisimman hyvissä ajoin ilmoittamassa osallistumisenne (IN/OUT) Luja P02-03 -kotiturnaukseen la 11.3. (POP Areena) ja WFA -harjoituspeliin su 12.3. (Fennia Areena)! Hyvää talvilomaa jokaiselle! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
28

Laihian Luja T10 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Talvilomista pääosin johtuen, huilataan ensi viikon perjantaina (3.3) eli peruin treenit kyseiseltä päivältä Late (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
27

LujaT0809 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: T09 peli huomenna monnarilla! Keksitään sinne vielä sopivan kokoinen kenttä :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
20

LAIHIAN LUJA P11 Nimenhuuto.com

Anu-Maria kirjoitti: Halukkaille mahdollisuus myydä wc ja talouspaperia! (kts. oheinen tiedosto) Voittoa paperinmyynnistä jää seuraavasti: Wc-paperista jää 7e (18e) ja talous 5e (12e), voitto vähentää ko. pelaajan maksettavan kannatusmaksun osuutta. Tee tilaus, montako kumpaakin laatua, viimeistään 22.2, koska 23.2 n... (18 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
21

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: Kioskivastaavat toimittakaa minulle lista nimistä jotka osallistuvat kioskiin niin saadaan tulot jaettua osallistuneiden kesken (21 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
35

LAIHIAN LUJA P08 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Monnarin valvonta vko 17 Muut varaukset keväälle saa siis poistaa ja tämän osalta kuittaukset tähän ja vaihtoja voi keskenään tehdä, mutta jokaisella vuorolla pitää olla aikuinen paikalla. vko 17 Pelaaja pvm klo Sisu Alho 24.4.2017 18-20 Aaro Toikkanen 24.4.2017 20-22 Aaro Järviö 25.4.2017 18-20 ... (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
39

LujaP07 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Lisasin materiaali-kansioon alaraajojen venyttelyohjeita kaikille hyodynnettavaksi :) (18 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.