Jalkapallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, kansantanssi, pesäpallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Laihian Luja P09 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P09 joukkue on perustettu syksyllä 2014 ja mukana on joukko innokkaita pelaajia. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

Luukas kirjoitti: Hei! Luukas on ollut Poricupista asti enemmän tai vähemmän kipee. Lääkäri totesi nyt rauhaskuumeen ja ehdoton lepo ja liikkunnan välttäminen, että paranee. Eli ei nyt tällä viikolla osallistu mihinkään futistouhuun. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
36

Laihian Luja P02 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei, onko tietoa suunnitellun harrastevuoron tarkemmasta ajankohdasta: Olisiko lokakuusta lähtien kuplalla kerran viikossa ja entä viikonpäivä/-päivät sekä kellonaika/-ajat? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
26

LujaP07 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Tärkeä tiedotus: Laihian Luja (koko seura) on siirtymässä jopox-tiedotusjärjestelmään. Tämä kattaa eri jaostojen ja joukkueiden omat kotisivut. Joukkueen omilla sivuilla tiedotetaan julkisia uutisia sekä sisäisiä tiedotteita. Sieltä löytyvät kalenteri harjoituksineen, otteluineen jne ja pystytään... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
30

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Hei, Seuraavat pelaajat eivät ole vielä jopox testin mukaan ottaneen jopoxia käyttöön. Aaron, Juho K, Luukas R, Olavi, Onni R, Roope, Viljami V. Käykää kirjautumassa Jopoxiin ja sen jälkeen kuittaus jopox testiin. kaikki tiedottaminen P06 joukkueella ainoastaan jopoxilla kesäkuun alusta alkaen. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
32