Jalkapallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi, salibandy ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laihia

Jalkapallo - Laihia

LujaT0607 Nimenhuuto.com

kesän 2015 joukkue

Katja kirjoitti: Heipparallaa. Nyt olisi maksut selvillä koskien potkutekniikkaleiriä (15€, osallistujat nimenhuudon mukaan), Ekkonoa (30€, osallistujat nimenhuudon mukaan) sekä vaatetusta (sisältää sukat 7€). Anni: 15+30+62,80 = yht 107,80€ Vilma: 0+0+24,90€ = yht 24,90€ Nea: 15+30+7 = yht 52€ Noora: 0+0+0 = yht... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
27

Laihian Luja P05 Nimenhuuto.com

Parasta palloilua Laihialla. Jalkapalloa himotreenaajille ja harrastelijoille. Tervetuloa mukaan! Täältä löytyvät myös Laihian Luja P04 -joukkueen tapahtumat!

Jani kirjoitti: Hei, - Osiossa kuvat ja materiaalit ohjeistusta varustemaksujen hoitamiseksi. - Tilatut sukat jaetaan seuraavissa treeneissä. Sukista ei ole tällä hetkellä saatavissa kokoa 42 Mahdolliset kysymykset voi esittää allekirjoittaneelle t. Jani 050-3343993 jani.laulaja@lujafutis.fi (22 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
32

Laihian Luja P09 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P09 joukkue on perustettu syksyllä 2014 ja mukana on joukko innokkaita pelaajia. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

Mikko kirjoitti: Lisäsin Piirisarjan ensi kesän pelit tapahtumiin. Juniorcupenin ohjelma valmistuu toukokuun alussa. Käykää jo merkitsemässä OUT jos tiedätte jo että ette pääse paikalle. Ilmoittautumiset avataan myöhemmin. (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
37

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: Hei, pelivaatteet, pipot ja reput yms ovat tulleet. Kyselkää niitä Villeltä harjoitusten yhteydessä. (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
35

Laihian Luja T10 Nimenhuuto.com

Vanessa kirjoitti: Hei! Koska vaatteet tulevat? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
25

LAIHIAN LUJA P11 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Moi, Meillä otetaan nimenhuudon tilalle käyttöön Jopox, joka on koko Laihian Lujan uusi järjestelmä. Se on samankaltainen kuin nimenhuuto, mutta sillä pystyy hoitamaan myös laskutukset, uutisoinnin, tilastot jne. Vaikuttaa ensi silmäykseltä ihan toimivalta ohjelmalta. Laitan kutsun teille sinne. ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
19

LujaT0809 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: T09 peli huomenna monnarilla! Keksitään sinne vielä sopivan kokoinen kenttä :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
20

LujaP07 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Näin pelien ja turnausten alla muistutan joukkueen pelisäännöistä. Kehoitan näihin tutustumaan, jos sitä ei ole vielä tehnyt. Pelisäännöt löytyvät materiaali/tiedosto kansiosta. Joukkueen pelisääntöihin kuuluu myös terveellinen ruokavalio peleissä sekä koko turnauksen ajan. Herkut, kuten karkit, ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
34

LAIHIAN LUJA P08 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Kioskivastaava joukkueelle. Hei, Jojon hommat vaatii osansa ja nyt pyytäisin että joku innokas liittyy toimijoihin ja ottaisi vastuulleen pelien ja turnausten kioskien järjestämisvastuun. Opastan alkuun ja autan mutta tähän tarvittaisiin apukäsiä. Kioskit ovat kuitenkin hyvä tuotto joukkueelle no... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
36

Laihian Luja P02 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Käykäähän kaikki pelaajat ilmoittamassa osallistumisenne IN/OUT huomisiin harkkoihin (4.5.) ja erityisesti su 7.5. peliin (Luja - VIFK/WFA)! Kyytejä on varmasti riittävästi kaikille osallistuville ja peli pelataan sisätiloissa, Fennia Areenalla. (20 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.