Jalkapallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laihia

Jalkapallo - Laihia

LujaT0607 Nimenhuuto.com

kesän 2015 joukkue

Kari kirjoitti: Valmennus muistuttaa nimenhuutoon ilmoittautumisen tärkeydestä!!! Treenien suunnittelu paljon helpompaa kun tietää ajoissa montako tyttöä on tulossa. Ja toteutus vaikeutuu jos paikalle tulee 2-3 enemmän kuin mille treeni on optimoitu. T. Kari, Markku & Mika (16 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
25

Laihian Luja P05 Nimenhuuto.com

Parasta palloilua Laihialla. Jalkapalloa himotreenaajille ja harrastelijoille. Tervetuloa mukaan! Täältä löytyvät myös Laihian Luja P04 -joukkueen tapahtumat!

Mika kirjoitti: 18.3 turnaus lauantaina. P04 turnaus eli katsotaan vielä samalla viikolla pelaajamäärä turnaukseen. poissaolot yms. Tavoite olis 13-15 poikaa. Nyt oli hyvin ilmoittautuneita. Lähtökohtaisesti P04set pelaa paljon ja ne P05set jotka ovat olleet treeneissä paljon. Vastustajat on kovia. (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
35

Laihian Luja P09 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P09 joukkue on perustettu syksyllä 2014 ja mukana on joukko innokkaita pelaajia. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

Luukas kirjoitti: Kerätäänkö tai onko mahdollista kerätä Duudsonit lipunmyynnillä se 120 e (kannatusmaksu) kokoon (eli ei vessapapereilla)? Vai onko se vaan ekstraa? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
36

LujaP07 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Lisasin materiaali-kansioon alaraajojen venyttelyohjeita kaikille hyodynnettavaksi :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
34

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: Nyt olisi mahdollisuus tilata / täydentää varusteita mikäli tarvetta. Kuvastohan löytyy täältä nimenhuudosta mistä voi katsoa mitä tarjolla olikaan. Sitten vain tieto haluamastaan tuoteesta tuotenumeroineen ja kokoineen minulle niin pistetään tilaukseen. Mahdolliset tilaukset tämän viikon aikana ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
37

LAIHIAN LUJA P08 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Tuukka nyt ei sitte haluakaan peliin ku en ite pääse kuskaamaan :( (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
36

Laihian Luja P02 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Tärkeää ! Vanhemmille ja pelaajille. Uusia tuulia Luja P02 joukkueessa ! Uusina joukkueenjohtajina tilallani aloittavat Rainer Kolmonen ja Jukka Seppä ! Itse jatkan joukkueessa apuna. Helpotetaan Rainerin, Jukan ja valmentajien hommaa aktiivisella osallistumisella tapahtumiin ja nimenhuutoon. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
29

LujaT0809 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: T09 peli huomenna monnarilla! Keksitään sinne vielä sopivan kokoinen kenttä :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
20

LAIHIAN LUJA P11 Nimenhuuto.com

Anu-Maria kirjoitti: Halukkaille mahdollisuus myydä wc ja talouspaperia! (kts. oheinen tiedosto) Voittoa paperinmyynnistä jää seuraavasti: Wc-paperista jää 7e (18e) ja talous 5e (12e), voitto vähentää ko. pelaajan maksettavan kannatusmaksun osuutta. Tee tilaus, montako kumpaakin laatua, viimeistään 22.2, koska 23.2 n... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
19

Laihian Luja T10 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Talvilomista pääosin johtuen, huilataan ensi viikon perjantaina (3.3) eli peruin treenit kyseiseltä päivältä Late (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.