Jalkapallo Malax

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Malax ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja ishockey.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Malax IF P2011 Nimenhuuto.com

Pojkar födda 2011 består av ca 20 fotbollsivriga pojkar som tränar två gånger i veckan i Pixne. På träningarna övar vi fotbollens olika baskunskaper, som vi har nytta av i spelet. Pojkarna har utvecklats mycket från förra säsongen och vi förväntar oss att kunna visa upp det på plan även i sommar. Vi har fått två nya tränare till, som laget har tagit emot med glädje. I år deltar vi för första gången i Juniorcupen, dessutom med två lag. Precis som ifjol kommer vi att vara med i Wasa Footboll cup och deltar eventuellt också i någon annan turnering.

Christoffe kirjoitti: Hej Nu har ni möjlighet att delta i extra träningar med Magnus Nordman igen. Det har varit lite brist i kommunikation angående detta så etta tillfället har redan gått och anmälningstiden har gått ut men jag har pratat med Magnus så ni kan fortfarande anmäla er. Jag laddat upp två filer här där ni... (19 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Malax
Pojat
34

Malax IF flickor Nimenhuuto.com

Malax IF F-11/12

Sanna kirjoitti: Sanna är bortrest 1-18.7 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Malax
Tytöt
13

Malax IF P09 Nimenhuuto.com

Elmer kirjoitti: Hej på er. Rekreationsgruppen är tillbaka och det är dags för försäljning. Vi kör med WC - och hushållspapper, samma märken som sist. Listor delas ut på träningen imorgon, jag kan också sända ut via email. Vi säljer inom januari så hoppas vi på att vi hinner beställa och dela ut produkterna innan... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Malax
Pojat
27

Malax if P05 Nimenhuuto.com

Lena-Karin kirjoitti: Under bilder och material finns nu info om extra träningar som börjar efter nyår. Sista anmälningsdag 20.12 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Malax
Pojat
21