Jalkapallo Pertteli

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pertteli ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pertteli

Jalkapallo - Pertteli

PePe-08 Nimenhuuto.com

Perttelin peikot

Akseli kirjoitti: Terve! Pääsisköhän pari poikaa huomenna pelaamaan futsalia Wilppaan turnaukseen? Meitä on on nyt lähdössä viisi eli ei vaihtomiestä! Akseli on vähän puolikuntoinen eikä saisi vielä huomenna harrastaa raskasta liikuntaa. Toki mukaan on lähdössä lääkärin riemuksi... Jos on peluria tarjolla Pertteli... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Pertteli
Pojat
21

PePe Timantit Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Tähän voi osallistua vaikkei tulisi peleihin (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pertteli
Naiset
43

P06 Salpa Halikko YJ Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Nimenhuudon pelisäännöt: - Ilmoittaudu harjoituksiin viimeistään samana päivänä klo 12 mennessä. Tätä myöhäisemmistä ilmoituksista viesti valmentajalle. - Valmennus nimeää peleihin pelaajat ja pelaajan ilmoitettava viimeistään kaksi päivää aikaisemmin mikäli ei pääse peliin. (22 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Salo/Halikko/Pertteli
Pojat
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.