Jalkapallo Pihlajamäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pihlajamäki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PK-35 T06-08 Nimenhuuto.com

PK-35 T06-08 joukkueessa on sekä muutaman vuoden pelanneita että vasta-aloittaneita pelaajia ikäluokista 06, 07 ja 08. Pelaamme haaste- ja harrastetasolla.

Minna kirjoitti: Maaliskuun kuukausimaksu: tein laskelmia loppukauden rahatilanteesta (tällä hetkellä käytettävissä olevilla tiedoilla) ja sen pohjalta teimme päätöksen maaliskuun kuukausimaksusta. Kuluja: 1. Näillä näkymin joudumme maksamaan (ainakin osan) kenttämaksuista. 2. Valkkujen kanssa sovimme, että etätr... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Pihlajamäki
Tytöt
40

PK-35 T2014 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Pihlajamäki
Tytöt
20

PK-35 Naisfutis Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Ehkä, ei 100% varmaa (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pihlajamäki
Naiset
31

PK-35 2014 Nimenhuuto.com

PK-35 2014 syntyneiden joukkue

Juuso kirjoitti: Tänään kokoontuminen kuplahallin viereisessä kaukalossa 16.50 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pihlajamäki Helsinki
Sekajoukkue
63