Jalkapallo Rajamäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rajamäki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jujutsu, iaijutsu, bojutsu, iaido, chikung, hiihto, maastohiihto ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Rajamäki

Jalkapallo - Rajamäki

RaKe Pelinohjaajat Nimenhuuto.com

Joukkueiden yhteyshenkilöt: Lisätkää oman joukkueenne ottelut, joihin tarvitsette pelinohjaajan. Tarkistakaa ottelua edeltävänä päivänä, kuka ottelussa on ohjaajana. Pelinohjaajat: Lisätkää oma puhelinnumeronne omiin tietoihin! Valitkaa itsellenne sopivat pelit, joihin tulette pelinohjaajiksi. Mikäli ilmoittautumisen jälkeen tulee este, ettekä pystykään tulemaan otteluun, niin hoitakaa ensisijaisesti itsellenne sijainen otteluun, ettei ottelussa olla ilman pelinohjaajaa!

Vilja kirjoitti: Moi! Onko täällä halukkaita tuomareita Rajamäki Cupiin? Pelit ovat la ja su 19.-20.5. Ilmoittaudu Miika Kelamo 0408303901 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Sekajoukkue
35

RaKe Ritarit valmentajat Nimenhuuto.com

Rake Ritarit ja Prinsessat 2016 valmentajat

Kimmo kirjoitti: Moi. Mikäs Teillä on kiinnostus osallistua Ritari- ja Prinsessafudiksen vetämiseen kesällä 2017? Harjoitukset on torstaisin klo 18.00 - 19.00. Ilmoittakaa kyllä/ei to 23.3.2017 mennessä niin tiedän kuinka monta paikkaa voidaan avata ilmoittautumiseen tuleville jalkapallotähdille. Muistutan että t... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Sekajoukkue
5

RaKe P10-11 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan.

Varpu kirjoitti: Olen tiistaina lähettänyt teille kaikille kutsut joukkueiden Pukukoppiin. Spostissa on ohjeita kirjautumiseen. Kun saatte tunnukset tehtyä itsellenne, ottakaa Pukukoppi aktiiviseen käyttöön. Jollakin aikataululla tämä Nimenhuuto poistuu käytöstä. Rohkeasti vaan, kyllä sen nopeasti oppii. Hyvää pä... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Pojat
21

KKP 35 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Tulen kokeilemaan ainakin lämppiin, että kestääkö polvi (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Miehet
32