Jalkapallo Rajamäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rajamäki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: beach volley, koripallo, sähly, jujutsu, iaijutsu, bojutsu, iaido, chikung ja hiihto.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Rajamäki

Jalkapallo - Rajamäki

RaKe Pelinohjaajat Nimenhuuto.com

Joukkueiden yhteyshenkilöt: Lisätkää oman joukkueenne ottelut, joihin tarvitsette pelinohjaajan. Tarkistakaa ottelua edeltävänä päivänä, kuka ottelussa on ohjaajana. Pelinohjaajat: Lisätkää oma puhelinnumeronne omiin tietoihin! Valitkaa itsellenne sopivat pelit, joihin tulette pelinohjaajiksi. Mikäli ilmoittautumisen jälkeen tulee este, ettekä pystykään tulemaan otteluun, niin hoitakaa ensisijaisesti itsellenne sijainen otteluun, ettei ottelussa olla ilman pelinohjaajaa!

Jarkko kirjoitti: Kuka tulee pelinohjaajaksi?? (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Sekajoukkue
33

rakenaiset Nimenhuuto.com

RaKe Nostalgia pursuaa comebackin tehneitä entisistä RaKen huippupelaajia, toki mukana hieman nuorempaakin polvea, mutta kaikkia meitä yhdistää RaKen junnuvuodet. Joukkeemme pelaa futista kovalla sykkeellä ja ilon kautta veivaamalla, tuloksesta välittämättä!

Annika kirjoitti: Onko torstaina treenit? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Naiset
30

RaKe T10-11 Timanttitytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan.

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Tytöt
17

RaKe P09 Nimenhuuto.com

Petra kirjoitti: Kuvat ja materiaalit osiosta löytyy joukkueen säännöt !!! Näitä hyvä kerrata kotona ennen treeneihin tuloa.. Hieman alkanut taas esiintyä tönimistä ym.. Treenien alkuun myös valmentajat käyvät nyt taas sääntöjä läpi.. Käytössä on jäähy kentänlaidalle jos jotain epäsopivaa käytöstä ilmenee treenei... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Pojat
21

RaKeP01 Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: Millon seuraavat ulkoharkat (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi, Rajamäki
Miehet
23

RaKe Ritarit valmentajat Nimenhuuto.com

Rake Ritarit ja Prinsessat 2016 valmentajat

Kimmo kirjoitti: Moi. Mikäs Teillä on kiinnostus osallistua Ritari- ja Prinsessafudiksen vetämiseen kesällä 2017? Harjoitukset on torstaisin klo 18.00 - 19.00. Ilmoittakaa kyllä/ei to 23.3.2017 mennessä niin tiedän kuinka monta paikkaa voidaan avata ilmoittautumiseen tuleville jalkapallotähdille. Muistutan että t... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
RajamÄki
Sekajoukkue
12

RaKe P10-11 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan.

Varpu kirjoitti: Olen tiistaina lähettänyt teille kaikille kutsut joukkueiden Pukukoppiin. Spostissa on ohjeita kirjautumiseen. Kun saatte tunnukset tehtyä itsellenne, ottakaa Pukukoppi aktiiviseen käyttöön. Jollakin aikataululla tämä Nimenhuuto poistuu käytöstä. Rohkeasti vaan, kyllä sen nopeasti oppii. Hyvää pä... (18 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Pojat
25

KKP 35 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Meitä on kysytty joukkueena tai / tai yksittäisinä pelaajina Hyvinkäällä pelattavaan sarjaan. Pelit pelataan vähän eri säännöillä, kuin nykyinen sarjamme. Onko kiinnostusta? Lisäsin dokun meidän nimenhuudon tiedostoihin, joten siitä saatte tarkempaa tietoa. https://kkp35.nimenhuuto.com/team_files... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Miehet
30

RaKe-JoKi yj T0203 Nimenhuuto.com

Juri kirjoitti: Tämän päivän harjoitukset peruttu. Tilalla omatoiminen kunto harjoitus. Esim.sali/uiminen/kuntopiiri (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
32

RaKe Miehet Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Terve! Whatsupissa pistinkin jo tästä viestiä, mutta laitetaan vielä tännekin. Helsinki Football Fives 2016 turnauksien ilmoittautumiset on auki. Ensimmäinen turnaus pelataan kesäkuussa myllypuron tekonurmialueella ja toinen lokakuussa Pallomyllyssä. Turnaukset pelataan 5 vs 5 formaatilla, joten ... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Miehet
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.