Jalkapallo Rajamäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rajamäki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: beach volley, koripallo, sähly, jujutsu, iaijutsu, bojutsu, iaido, chikung ja hiihto.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Rajamäki

Jalkapallo - Rajamäki

RaKe Pelinohjaajat Nimenhuuto.com

Joukkueiden yhteyshenkilöt: Lisätkää oman joukkueenne ottelut, joihin tarvitsette pelinohjaajan. Tarkistakaa ottelua edeltävänä päivänä, kuka ottelussa on ohjaajana. Pelinohjaajat: Lisätkää oma puhelinnumeronne omiin tietoihin! Valitkaa itsellenne sopivat pelit, joihin tulette pelinohjaajiksi. Mikäli ilmoittautumisen jälkeen tulee este, ettekä pystykään tulemaan otteluun, niin hoitakaa ensisijaisesti itsellenne sijainen otteluun, ettei ottelussa olla ilman pelinohjaajaa!

Lauri kirjoitti: Moi, Lauri on sairaana. Joku varalle tämän päivän peliin. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Sekajoukkue
28

rakenaiset Nimenhuuto.com

RaKe Nostalgia pursuaa comebackin tehneitä entisistä RaKen huippupelaajia, toki mukana hieman nuorempaakin polvea, mutta kaikkia meitä yhdistää RaKen junnuvuodet. Joukkeemme pelaa futista kovalla sykkeellä ja ilon kautta veivaamalla, tuloksesta välittämättä!

Annika kirjoitti: Onko torstaina treenit? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Naiset
29

RaKe T10-11 Timanttitytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan.

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Tytöt
17

RaKe P09 Nimenhuuto.com

Petra kirjoitti: Hei Kevät lähenee ja monta turnausta tulossa johon olemme kaksi joukkuetta ilmoittaneet!! Tarvitsemme siis mustille vastuuvalmentajaa jotta saamme kaksi joukkuetta turnauksiin ja peleihin.. On myös paljon tärkeitä valintoja edessä kuten laitammeko yhden joukkueen jo opel liigaan ja osallistummeko... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Pojat
23

RaKeP01 Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: Millon seuraavat ulkoharkat (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi, Rajamäki
Miehet
23

RaKe Ritarit valmentajat Nimenhuuto.com

Rake Ritarit ja Prinsessat 2016 valmentajat

Kimmo kirjoitti: Moi. Mikäs Teillä on kiinnostus osallistua Ritari- ja Prinsessafudiksen vetämiseen kesällä 2017? Harjoitukset on torstaisin klo 18.00 - 19.00. Ilmoittakaa kyllä/ei to 23.3.2017 mennessä niin tiedän kuinka monta paikkaa voidaan avata ilmoittautumiseen tuleville jalkapallotähdille. Muistutan että t... (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
RajamÄki
Sekajoukkue
12

RaKe P10-11 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan.

Varpu kirjoitti: Olen nyt tallentanut tänne nimenhuutoon kevään ja kesän harkka-aikatauluja ja muita tapahtumia siten kuin ne ovat tällä hetkellä tiedossa. Niitä on paljon. Huomaa, että kevään ja kesän harkkapäivä on tiistai, mutta kloaika ja paikka muuttuvat. Toivomme, että käytätte ahkerasti nimenhuutoa, jotta ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Pojat
25

RaKe-JoKi yj T0203 Nimenhuuto.com

Juri kirjoitti: Tämän päivän harjoitukset peruttu. Tilalla omatoiminen kunto harjoitus. Esim.sali/uiminen/kuntopiiri (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
32

KKP 35 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Muistakaa kausimkasun lisäksi hankkia lisenssi: https://www.palloliitto.fi/pelipaikka/kauden-2017-pelipassi-ja-vakuutukset (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Miehet
29

RaKe Miehet Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Terve! Whatsupissa pistinkin jo tästä viestiä, mutta laitetaan vielä tännekin. Helsinki Football Fives 2016 turnauksien ilmoittautumiset on auki. Ensimmäinen turnaus pelataan kesäkuussa myllypuron tekonurmialueella ja toinen lokakuussa Pallomyllyssä. Turnaukset pelataan 5 vs 5 formaatilla, joten ... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Miehet
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.