Jalkapallo Rajamäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rajamäki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: sähly, beach volley, jujutsu, iaijutsu, bojutsu, iaido, chikung, hiihto ja maastohiihto.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Rajamäki

Jalkapallo - Rajamäki

RaKe Pelinohjaajat Nimenhuuto.com

Joukkueiden yhteyshenkilöt: Lisätkää oman joukkueenne ottelut, joihin tarvitsette pelinohjaajan. Tarkistakaa ottelua edeltävänä päivänä, kuka ottelussa on ohjaajana. Pelinohjaajat: Lisätkää oma puhelinnumeronne omiin tietoihin! Valitkaa itsellenne sopivat pelit, joihin tulette pelinohjaajiksi. Mikäli ilmoittautumisen jälkeen tulee este, ettekä pystykään tulemaan otteluun, niin hoitakaa ensisijaisesti itsellenne sijainen otteluun, ettei ottelussa olla ilman pelinohjaajaa!

Kimmo kirjoitti: Kauden viimeinen pinnistys... Pääseekö joku? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Sekajoukkue
36

rakenaiset Nimenhuuto.com

RaKe Nostalgia pursuaa comebackin tehneitä entisistä RaKen huippupelaajia, toki mukana hieman nuorempaakin polvea, mutta kaikkia meitä yhdistää RaKen junnuvuodet. Joukkeemme pelaa futista kovalla sykkeellä ja ilon kautta veivaamalla, tuloksesta välittämättä!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onko torstaina treenit? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Naiset
29

RaKe P09 Nimenhuuto.com

Petra kirjoitti: Kuvat ja materiaalit osiosta löytyy joukkueen säännöt !!! Näitä hyvä kerrata kotona ennen treeneihin tuloa.. Hieman alkanut taas esiintyä tönimistä ym.. Treenien alkuun myös valmentajat käyvät nyt taas sääntöjä läpi.. Käytössä on jäähy kentänlaidalle jos jotain epäsopivaa käytöstä ilmenee treenei... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Pojat
21

RaKeP01 Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: Millon seuraavat ulkoharkat (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi, Rajamäki
Miehet
23

RaKe Ritarit valmentajat Nimenhuuto.com

Rake Ritarit ja Prinsessat 2016 valmentajat

Kimmo kirjoitti: Moi. Mikäs Teillä on kiinnostus osallistua Ritari- ja Prinsessafudiksen vetämiseen kesällä 2017? Harjoitukset on torstaisin klo 18.00 - 19.00. Ilmoittakaa kyllä/ei to 23.3.2017 mennessä niin tiedän kuinka monta paikkaa voidaan avata ilmoittautumiseen tuleville jalkapallotähdille. Muistutan että t... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
RajamÄki
Sekajoukkue
5

RaKe P10-11 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan.

Varpu kirjoitti: Olen tiistaina lähettänyt teille kaikille kutsut joukkueiden Pukukoppiin. Spostissa on ohjeita kirjautumiseen. Kun saatte tunnukset tehtyä itsellenne, ottakaa Pukukoppi aktiiviseen käyttöön. Jollakin aikataululla tämä Nimenhuuto poistuu käytöstä. Rohkeasti vaan, kyllä sen nopeasti oppii. Hyvää pä... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Pojat
23

RaKe Miehet Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Hei! Olen otto heikura voinko liittyä rakeen? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Miehet
25

KKP 35 Nimenhuuto.com

timo kirjoitti: moi.tämän kauden pelit on pelattu.polven kierukassa repeymä ja jokin rustovaurio.että silleen. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rajamäki
Miehet
32

RaKe-JoKi yj T0203 Nimenhuuto.com

Juri kirjoitti: Tämän päivän harjoitukset peruttu. Tilalla omatoiminen kunto harjoitus. Esim.sali/uiminen/kuntopiiri (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.