Jalkapallo Vantaa tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa tikkurila ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Vantaa Tikkurila

Jalkapallo - Vantaa Tikkurila

TiPS T08 Salamat Nimenhuuto.com

T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntöisesti pelaajat ovat 2008-syntyneitä, mutta mukaan mahtuu hyvin myös 2009-syntyneitä innokkaita pelaajia. Lisätietoa joukkuetoiminnasta saat joukkueenjohtaja Antti Tuomaiselta 0500-812161 tuomainena@gmail.com tai valmentaja Tommi Latosaarelta 040-570 5969 tommi.latosaari@elisanet.fi

Joukkue etsii pelaajia: T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntö...

Tommi kirjoitti: Tämän päivän treenit peruttu!! 2 osallistujaa. Torstaina katsotaan uudestaan. Tommi (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Tytöt
33

TiPSP2011 Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseuran Pojat 2011 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa reilut 30 poikaa tällä hetkellä. Tervetuloa mukaan kokeilemaan futisharrastusta hyvässä porukassa.

Juha kirjoitti: Hei, Järjestämme lisäpäivän kuvauksille niille pelaajille ja taustoille jotka eivät päässeet oman joukkueen mukana viime viikolla. Jaattehan tiedon eteenpäin ja pyydätte laittamaan ajan ylös. Mikäli tarvitsee myöhäisempää aikaa tuolloin, pyydän olemaan suoraan yhteydessä Smilestreamin/Suomen Koul... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Pojat
42