Jalkapallo Vantaa, kivistö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa, kivistö ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: zumba, gymstick muscle, hiit, pilates, kehonhuolto, personal training ja ravintovalmennus.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Vantaa, Kivistö

Jalkapallo - Vantaa, Kivistö

Keika07 Nimenhuuto.com

Keikassa palloillaan iloisella mielellä ja harjoitellaan jalkapalloa tosissaan muttei vakavasti. Uusia kokemuksia ja haasteita haetaan peleistä ja turnauksista. Keikassa kaikki pelaavat ja saavat mahdollisuuden kehittyä. Keikan toimintaan ovat tervetulleita kaikki! Lisätietoja ja ilmoittautumiset Erja Syrjänen erja.s@luukku.com

Joukkue etsii pelaajia: Keikan 07 -joukkueessa palloillaan iloisella mielellä ja harjoitellaan monipu...

Veikko kirjoitti: Hei! Ja hyvää vuoden alkua! Tapahtumiin ilmoittautumisia tarkistaisin. Olihan se niin, että maanantain treeneistä Vantaankoskelle tullaan me enemmän siellä päin asuvat eli sama jako kuin syksylläkin? Ja oliko nyt niin, että peleissä on jako kahtia eli punaisilla omat pelit ja keltaisten ja mustie... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Vantaa, Kivistö
Sekajoukkue
30

Keika08 Nimenhuuto.com

Keika 08 on 2008 syntyneiden lasten jalkapallojoukkue joka harjoittelee Kivistön alueella.

Joukkue etsii pelaajia: Keikassa jalkapalloa harrastetaan iloisella mielellä ja talkoohengellä Vantaa...

Marko kirjoitti: Helsinki Cup on tänään saatu käyntiin kaikkien joukkueidemme osalta. Takana on monta tiukkaa peliä. Harrasteryhmässä pojat ovat taistelleet itselleen kaksi voittoa ja jatkopelit pelataan huomenna Lauttasaaressa. Tytöt aloittivat tänään varsinaisen tulikasteen! Ensimmäistä peliä lukuun ottamatta, ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
36

Keika04 Nimenhuuto.com

Keika 04 jalkapallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Keika 04 on Vantaalla Kivistössä, Kannistossa, Keimolassa ja muualla Länsi-Va...

Mikko kirjoitti: Hei kaikki pelaajat ja huoltajat! Olemme valmentajien ja jojon kanssa puhuneet 04-joukkueen tilanteesta ja tilanne on sellainen, että meillä ei ole riittävästi pelaajia pitämään toimintaa yllä 11vs11 sarjoissa pelaamiseen. Aktiivisesti treeneissä ja peleissä käyviä poikia on alle kymmenen ja satu... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Kivistö
Pojat
27

Keika02harraste Nimenhuuto.com

Tino kirjoitti: Tänään treenit 19.30 Kannisto! Lauantaina 2kpl 11 v 11 isonkentän pelejä, kaikki mukaan. Tapahtumat ei näy Kanuunoiden nimenhuudossa. Ilmeisesti kaikille ei ole tullut tunnuksia yhdistettyyn nimenhuutoon, tästä pitäisi olla yhteydessä Myllerin Sirpaan: sirpa.myller@kolumbus.fi P. 040-7554060 -Tino (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
22

KeiKa P03 Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Moi taas Kävin äsken ilmoittautumassa HesaCupin kisatoimistossa . Tänä vuonna pelaajaranneke on "älyranneke". Järjestäjä toivoo, että kaikki rekisteröisivät rannekkeen netissä tai Helsinki Cupin mobiiliaplikaation kautta ja pitäisivät ranneketta tapahtumissa(se on pääsylippu diskoon, siihen voi l... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
24