Jalkapallo Vantaa, tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa, tikkurila ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, muodostelmaluistelu, sähly ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Vantaa, Tikkurila

Jalkapallo - Vantaa, Tikkurila

TiPS P02 Tykittäjät Nimenhuuto.com

TiPS P02 Tykittäjät harjoittelee talvikaudella 2012-13 Tikkurilan alueella kaksi-kolme kertaa viikossa.

Tapio kirjoitti: Hei, kulisseissa on puhuttu Tykittäjien lopettajaisista. Aika on vierähtänyt sopivaa ajankohtaa etsiessä. Nyt on kuitenkin varattu Tikkurilan urheilutalon biljardisalilta pöytiä 17.9. Klo17 eteenpäin. Ajatus oli pelata esim vastaava turnaus kuin Kotkassa. Ja tietysti ohassa pelailla muuten vaan s... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurilan Alue
Pojat
18

TiPS T04 Tulitytöt Nimenhuuto.com

http://www.tikkurilanpalloseura.fi/joukkueet/t-04/esittely/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa kaikille! Ida on päättänyt lopettaa fotiksen ainakin joksikin aikaa. Tätä päätöstä on mietitty jo jonkun aikaa. Ida haluaa kokeilla muita harrastuksia välillä. Kiitoksia kaikille valmentajille vielä tätäkin kautta ja joukkueen eteen töitä tekeville. Terkkuja kaikille tytöille ja vanhemmill... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
42

TiPS P06 Nimenhuuto.com

TIPS 2006-syntyneet pojat. http://www.tikkurilanpalloseura.fi/joukkueet/p-06/

Valtteri kirjoitti: Hei, Kesällä järjestetään taas perinteinen TiPS Aktia futiskesäleiri ja ilmoittautuminen on auki! ***** Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2017 kesä ja elokuun lomaviikoilla perinteiset Aktia futisleirit TiPS Aktia-kentällä. (Os. Talkootie 37) Tulevana kesänä futisleirit pidetään viisi (5) p... (20 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Pojat
58

TiPS TB1 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
35

TiPS BT 2 Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Flunssa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.