Jalkapallo Espoonlahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoonlahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallonpelinohjaajat, koripallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Espoonlahti

Jalkapallo - Espoonlahti

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS-Pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien pelinohjaajat ikäluokissa E, F... Erotuomareitakin löytyy harkkapeleihin. Yhteystiedot, otteluohjelma ja ohjeet JoJo:ille ja valkuille liitteinä tiedostoissa ja/tai materiaalipankissa. Halukkaat voivat liittyä porukkaan. Katso ohje tiedostoista. Lukekaa kaikki viestit! Tiedostojakin on enemmän, kuin mitä etusivulla näkyy.

Marjo kirjoitti: Hei, EPS Hurrikaanit P11 - KylF/2011 ottelumatsi su 17.6. Klo 13-14, Sököviken kenttä. Peliaika 2x25min. Tarvitsemme 2 pelinohjaajaa. Ota yhteyttä pikaisesti Marjo puh. 050-5667696 tai marjo.neijonen@gmail.com. (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
225

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Akatemia (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Pontus kirjoitti: Otteluohjelma: La 9.20 TPS - EPS La 11.50 EPS - FC Sport La 14.20 EPS - SalPa La 17.15 Honka Akat. keltainen - EPS Su 11.00 EPS - Pallo Iirot 12.45, 13.35 tai 14.25 sijoitusottelu Viimeistään 15.00 lähtö kotiin Paikka: Kaarinan keskusliikuntapuisto Erotuomarinkatu 6, 20780 Kaarina Pelit 2 * 20 min (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
51

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

Laura kirjoitti: Laura tulee olemaan useammat treenit poissa nyt toukokuussa, koska lähdemme reissuun. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
29

EPS Miehet Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: matinkylästä pääsee mun kyydillä jos tarvetta (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Ei asetettu
29

EPS P09 Irokeesit Nimenhuuto.com

Benjamin kirjoitti: Ollaan valitettavasti hetki myöhässä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
36

EPS Ninjat P10 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Viljmilla flunssa, jää huomisesta pelistä pois ja luultavasti myös ma harkoista (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
35