Jalkapallo Espoonlahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoonlahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallonpelinohjaajat, koripallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Espoonlahti

Jalkapallo - Espoonlahti

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS-Pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien pelinohjaajat ikäluokissa E, F... Erotuomareitakin löytyy harkkapeleihin. Yhteystiedot, otteluohjelma ja ohjeet JoJo:ille ja valkuille liitteinä tiedostoissa ja/tai materiaalipankissa. Halukkaat voivat liittyä porukkaan. Katso ohje tiedostoista. Lukekaa kaikki viestit! Tiedostojakin on enemmän, kuin mitä etusivulla näkyy.

Tom kirjoitti: Hei, 2008, 2009 ja 2010 syntyneitten poikien Umbro Espoonlahti Cupiin 26.-27.8. tarvitaan pelinohjaajia. 2008 syntyneitten käluokassa on neljä sarjaa kutsu-, kilpa-, haaste- ja harrastesarjat. Muissa ikäluokissa on kolme sarjaa. Pelimuoto on 5v5 ja peliaika 1x25 minuuttia. Palkkio 10€/ottelu. Ilm... (12 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
158

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 39 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Punainen (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Pontus kirjoitti: Moi, Viimeiset harjoitukset ennen kesätaukoa ovat ke 21.6. Tämän jälkeen alkaa kesätauko, ja peliryhmät infoavat milloin homma heidän osaltaan jatkuu. Valmennuksen puolesta, Pone (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
53

EPS - TB Nimenhuuto.com

Joukkueen johtaja Eero Peurala kotisivu: http://www.espoonpalloseura.fi/index.php?id=1054

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet harrastanut jalkapalloa kilpa/haastetasolla tai koet, että taitosi r...

Jenni kirjoitti: Inventaariokeikka Seiloriin! Kuten olettekin jo saaneet vihiä niin saimme inventaariokeikan Seiloriin Joulun jälkeiselle viikolle! Tämä on hyvä mahdollisuus kerätä taas lisää rahaa joukkueen tuleviin kustannuksiin. Seilori on luvannut tästä hyvän korvauksen! Työvuorot ovat 27.12. ja 28.12. Eli pu... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Espoo Espoonlahti
Tytöt
35

EPS 03 Nimenhuuto.com

EPS 03 (peliryhmät Red, White ja Black ) on EPS 03 jääkiekkojoukkueen pojista koottu jalkapallojoukkue.

Jukka kirjoitti: Tänään 18.12 ei treenejä liian vähän osallistujia. Toki voi mennä itsekseen potkimaan. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Espoo (Espoonlahti)
Pojat
20

EPS Miehet Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Ilm ajoissa keskiviikon peliin !! (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Ei asetettu
25

EPS P09 Irokeesit Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Hei Alla muutama tiedotusasia näin syyskauden alussa: • Syyskausi käynnistyy tänään 1.8. klo 17 ensimmäisillä valmentajavetoisilla harjoituksilla, tervetuloa mukaan! • Syyskauden avajaiset pidetään perjantaina 18.8. klo 18:00 -> Kauden avajaiset pidetään picnicin merkeissä tekiksen vieressä oleva... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
35

EPS Ninjat P10 Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: Eetu joutui jäämään pois hajoituksesta aikataulusekaannukseni takia. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.