Jalkapallo Espoonlahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoonlahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallonpelinohjaajat, koripallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Espoonlahti

Jalkapallo - Espoonlahti

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Punainen (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Mia kirjoitti: Moi kaikki, tiedoksi vielä torstain fysiikkaharjoituksiin liittyen, että tämä viikko menee Carloksen mukaan vielä mittauksissa, joilla on tarkoitus seurata tyttöjen pituuskasvua ja kehitystä. Carlos hyödyntää tätä informaatiota mm. harjoitusten suunnittelussa ja kokonaiskuormituksen kontrollissa.... (27 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
49

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS-Pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien pelinohjaajat ikäluokissa E, F... Erotuomareitakin löytyy harkkapeleihin. Yhteystiedot, otteluohjelma ja ohjeet JoJo:ille ja valkuille liitteinä tiedostoissa ja/tai materiaalipankissa. Halukkaat voivat liittyä porukkaan. Katso ohje tiedostoista. Lukekaa kaikki viestit! Tiedostojakin on enemmän, kuin mitä etusivulla näkyy.

Sirpa kirjoitti: Hei, Ensi sunnuntain 11v11 -harkkapelistämme puuttuu edelleen erotuomari/pelinohjaaja. Linjatuomareita ei tarvita, jollei erotuomari ole toista mieltä. Peli on ensimmäinen 11v11 ottelu muuten kokeneelle ja hyvin menestyneelle T04-joukkueelle. Toivottavasti saamme pikaisesti erotuomarin peliimme t... (27 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
122

EPS - TB Nimenhuuto.com

Joukkueen johtaja Eero Peurala kotisivu: http://www.espoonpalloseura.fi/index.php?id=1054

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet harrastanut jalkapalloa kilpa/haastetasolla tai koet, että taitosi r...

Jenni kirjoitti: Inventaariokeikka Seiloriin! Kuten olettekin jo saaneet vihiä niin saimme inventaariokeikan Seiloriin Joulun jälkeiselle viikolle! Tämä on hyvä mahdollisuus kerätä taas lisää rahaa joukkueen tuleviin kustannuksiin. Seilori on luvannut tästä hyvän korvauksen! Työvuorot ovat 27.12. ja 28.12. Eli pu... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoo Espoonlahti
Tytöt
37

EPS 03 Nimenhuuto.com

EPS 03 (peliryhmät Red, White ja Black ) on EPS 03 jääkiekkojoukkueen pojista koottu jalkapallojoukkue.

Jukka kirjoitti: Tänään 18.12 ei treenejä liian vähän osallistujia. Toki voi mennä itsekseen potkimaan. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Espoo (Espoonlahti)
Pojat
20

EPS P09 Irokeesit Nimenhuuto.com

Ann-Marie kirjoitti: Hei.Laitoin kaikille tänään meiliin tärkeän postin kosien Espoonlahti cup arpajaisia. Useimmat ovat lomalla tällä hetkellä niin varmistaisitteko että olette saaneet, koskee kaikkia!! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
30

EPS Miehet Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Oon todnäk vähän myöhässä (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Ei asetettu
26

EPS Ninjat P10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.