Jalkapallo Espoonlahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoonlahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallonpelinohjaajat ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Akatemia (kilparyhmä) - Musta A (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta B (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Kalle kirjoitti: Moi, minä olen T05 Musta B:n uusi joukkueenjohtaja toistaiseksi nyt kun Tanja ei ole enää käytettävissä. Opettelen vielä hommaa Miikan avustuksella. Hoidan hommaa nyt ainakin kauden loppuun asti. T. Kalle (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
40

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS:n pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien ja harjoitusotteluiden pelinohjaajat ikäluokissa U9-U6. Joukkueenjohtajat voivat tehdä otteluistaan tapahtumia ryhmään liittymisen jälkeen. Liittymistä varten ota yhteyttä Tom Jolkkoseen p.0400 631300.

Tom kirjoitti: Hei pelinohjaajat, ja kiitos vielä kaikille 10.-11.8. Espoonlahti Cupissa puhaltaneille. Homma sujui mallikkaasti ja täsmällisesti. Palkkiot maksetaan tämän kuun lopussa. Seuraavaan turnaukseen 24.-25.8. tarvitaan vielä lisää pelinohjaajia. Pelejä on melkein kuusi sataa kahdellatoista kentällä, j... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
154

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

Kiara kirjoitti: Kiara voisi myös osallistua jos vielä pääse. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
33

EPS Miehet Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Mahtuukohan ikisten peleihin mukaan jos ilmaantuu paikalle? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Ei asetettu
30

EPS P09 Irokeesit Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Huom! Perutaan tämän vkon harjoitukset, syksyn ensimmäinen valmentaja vetoinen valmennus 6.8. Yt Marja (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
34

EPS Ninjat P10 Nimenhuuto.com

Ilari kirjoitti: Ilarilla eka koristurnaus samaan aikaan -> ei tn. ehditä kaikkiin peleihin (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
33