Jalkapallo Espoonlahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoonlahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallonpelinohjaajat, koripallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Espoonlahti

Jalkapallo - Espoonlahti

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Punainen (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Julia kirjoitti: MUISTUTUS LASKUTUKSESTA - kun maksatte laskuja, niin käyttäkää aina laskussa olevaa viitenumeroa. Älkää yhdistäkö laskuja tai maksako tyttöjen omalla viitenumerolla. Kehoittaisin myös hankkimaan matkavakuutuksen pidempiä reissuja varten, koska matkoista aiheutuvat kulut tulee maksaa vaikka lapsen... (12 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
50

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS-Pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien pelinohjaajat ikäluokissa E, F... Erotuomareitakin löytyy harkkapeleihin. Yhteystiedot, otteluohjelma ja ohjeet JoJo:ille ja valkuille liitteinä tiedostoissa ja/tai materiaalipankissa. Halukkaat voivat liittyä porukkaan. Katso ohje tiedostoista. Lukekaa kaikki viestit! Tiedostojakin on enemmän, kuin mitä etusivulla näkyy.

Tom kirjoitti: Hei, tyttöjen Espoonlahti Cupiin 20.-21.5. tarvitaan parikymmentä pelinohjaajaa. Turnauksessa on viisi ikäluokkaa F7-E11. F-ikäluokat (3) pelaavat 5v5-pelejä ja E-ikäluokat (2) 8v8-pelejä. Palkkio F-ikäluokan peleistä on 10€/ottelu ja E-ikäluokan otteluista 12€/ottelu. Sitovat ilmoittautumiset 30... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
133

EPS - TB Nimenhuuto.com

Joukkueen johtaja Eero Peurala kotisivu: http://www.espoonpalloseura.fi/index.php?id=1054

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet harrastanut jalkapalloa kilpa/haastetasolla tai koet, että taitosi r...

Jenni kirjoitti: Inventaariokeikka Seiloriin! Kuten olettekin jo saaneet vihiä niin saimme inventaariokeikan Seiloriin Joulun jälkeiselle viikolle! Tämä on hyvä mahdollisuus kerätä taas lisää rahaa joukkueen tuleviin kustannuksiin. Seilori on luvannut tästä hyvän korvauksen! Työvuorot ovat 27.12. ja 28.12. Eli pu... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Espoo Espoonlahti
Tytöt
35

EPS 03 Nimenhuuto.com

EPS 03 (peliryhmät Red, White ja Black ) on EPS 03 jääkiekkojoukkueen pojista koottu jalkapallojoukkue.

Jukka kirjoitti: Tänään 18.12 ei treenejä liian vähän osallistujia. Toki voi mennä itsekseen potkimaan. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Espoo (Espoonlahti)
Pojat
20

EPS P09 Irokeesit Nimenhuuto.com

Ann-Marie kirjoitti: Moi. Hesa Cup ollaan menossa tällä hetkellä yhdellä joukkueella, toiseen on ilmoittautunut 4 poikaa, laittakaa pikaisesti onko muita lähtijöitä niin saataisiin toinenkin joukkue mukaan, ilmoittautuminen päättyy15.4 !! (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
31

EPS Miehet Nimenhuuto.com

Björn kirjoitti: Do we order our shirts ourself if so what Coles and numer is Free? (15 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Ei asetettu
26

EPS Ninjat P10 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Tämän päivän treenit 2.3 peruttu (22 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.