Jalkapallo Espoonlahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoonlahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallonpelinohjaajat ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS:n pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien ja harjoitusotteluiden pelinohjaajat ikäluokissa U9-U6. Joukkueenjohtajat voivat tehdä otteluistaan tapahtumia ryhmään liittymisen jälkeen. Liittymistä varten ota yhteyttä Tom Jolkkoseen p.0400 631300.

Juhana kirjoitti: Peli on peruttu (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
159

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

Soile kirjoitti: Hei, Sunnuntain treenipeli 15.12. on siirretty ensi lauantaille klo 11 kuplassa! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
33

EPS Miehet Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Moi kaikille! Tuossa Palloliiton vinkkejä kuntopiiriharjoituksiin kotona! Muistakaa tällähetkellä olevat ohjeet ja tehkää nämä TODELLAKIN VAIN YKSIN JA HUOLEHTIKAA OMASTA JA LÄHEISTEN TERVEYDESTÄ! zEMPPIÄ :) T.SAKU https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/Palloliitto/treenivinkit-pelipassi-... (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Ei asetettu
31

EPS P09 Irokeesit Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Huom! Perutaan tämän vkon harjoitukset, syksyn ensimmäinen valmentaja vetoinen valmennus 6.8. Yt Marja (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
31

EPS U8 Taitokoulu Nimenhuuto.com

Täältä löytyvät taitokoulun ottelut. Ilmoittaudu in tai out jokaiseen ottelutapahtumaan viimeistään viikkoa ennen peliä. Joukkueet nimetään viisi päivää ennen ottelua.

Tom kirjoitti: Hei tässä ovat ensi viikonlopun peliryhmät. Lauantai 29.2.2020 Espoonlahden kupla: Lionel M, Aaron M, William, Luca, Riccardo, Ossi, Aleksi L, Konsta, Alex L, Verner (10) Sunnuntai 1.3.2020 Pihliksen halli: Kairon, Benjamin, Joonas, Lionel A, Daniel, Mikael, Arn, Leo, Eniola, Albert (10) Kokoontu... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
22

EPS Musta B U10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ilarilla eka koristurnaus samaan aikaan -> ei tn. ehditä kaikkiin peleihin (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
32