Jalkapallo Espoonlahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoonlahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallonpelinohjaajat, koripallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Espoonlahti

Jalkapallo - Espoonlahti

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS-Pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien pelinohjaajat ikäluokissa E, F... Erotuomareitakin löytyy harkkapeleihin. Yhteystiedot, otteluohjelma ja ohjeet JoJo:ille ja valkuille liitteinä tiedostoissa ja/tai materiaalipankissa. Halukkaat voivat liittyä porukkaan. Katso ohje tiedostoista. Lukekaa kaikki viestit! Tiedostojakin on enemmän, kuin mitä etusivulla näkyy.

Tom kirjoitti: Hei, 25.-26.8.2018 poikien 2007-2008 turnaukseen tarvitaan lisää pelinohjaajia. Ilmoittaudu mukaan. Turnaus pelataan Espoonlahdessa, Kaitaalla ja Myntinsyrjän hallissa Pelimuoto on 8v8 ja peliaika 2x15 min. Palkkio 12€/peli. Ilmoittautumiset alla olevan linkin kautta 20.8.2018 klo 09:00 mennessä.... (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
226

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Akatemia (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Pontus kirjoitti: Ei treenejä (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
47

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

valmentaja kirjoitti: Peliryhmä huomenna: - Evelia - Jenilla - Athina - Nea - Saini - Olivia - Paloma - Sonja - Viivi (EPS akatemia) - Lilly (EPS akatemia) (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
29

EPS P09 Irokeesit Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Huom! Perutaan tämän vkon harjoitukset, syksyn ensimmäinen valmentaja vetoinen valmennus 6.8. Yt Marja (21 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
37

EPS Miehet Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tuleekohan muita? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Ei asetettu
29

EPS Ninjat P10 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Viljmilla flunssa, jää huomisesta pelistä pois ja luultavasti myös ma harkoista (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
35