Jalkapallo Espoonlahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoonlahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallonpelinohjaajat, koripallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Espoonlahti

Jalkapallo - Espoonlahti

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Akatemia (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Pontus kirjoitti: Peliin nimetty: Erica, Julia, Peppi, Salla, EmmaL, EmmaK, Maggie, Anastasia, Kaarlie, Chloe, Lilli, Ria sekä 2 Akatemian pelaajaa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
47

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS-Pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien pelinohjaajat ikäluokissa E, F... Erotuomareitakin löytyy harkkapeleihin. Yhteystiedot, otteluohjelma ja ohjeet JoJo:ille ja valkuille liitteinä tiedostoissa ja/tai materiaalipankissa. Halukkaat voivat liittyä porukkaan. Katso ohje tiedostoista. Lukekaa kaikki viestit! Tiedostojakin on enemmän, kuin mitä etusivulla näkyy.

Joonas kirjoitti: Tämäkin peli on nyt vapaa. (28 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
148

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

valmentaja kirjoitti: Peliryhmä tiistain sarjapeliin: 1. Nea (mv) 2. Evelia 3. Alma 4. Kiara 5. Selja 6. Kata 7. Athina (C) 8. Alina 9. Saini 10. Saara 11. Saga 12. Aino 13. ??? (14 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
33

EPS Miehet Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Mahtuukohan ikisten peleihin mukaan jos ilmaantuu paikalle? (25 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Ei asetettu
29

EPS P09 Irokeesit Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Huom! Perutaan tämän vkon harjoitukset, syksyn ensimmäinen valmentaja vetoinen valmennus 6.8. Yt Marja (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
36

EPS Ninjat P10 Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: Otetaanko aikuiset vs/ja lapset -matsi? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
38