Jalkapallo Espoonlahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoonlahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallonpelinohjaajat ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS:n pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien ja harjoitusotteluiden pelinohjaajat ikäluokissa U9-U6. Joukkueenjohtajat voivat tehdä otteluistaan tapahtumia ryhmään liittymisen jälkeen. Liittymistä varten ota yhteyttä Tom Jolkkoseen p.0400 631300.

Meri kirjoitti: Tilanne 15.12. - tästä puuttuu vielä tuomari. Löytyykö? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
158

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

Soile kirjoitti: Hei, Sunnuntain treenipeli 15.12. on siirretty ensi lauantaille klo 11 kuplassa! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
30

EPS Miehet Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Hei, Kaksi treenivuoroa vielä ennen joulu ja uudenvuoden taukoa, eli kannattaa olla paikalla, ni voi hyvällä fiiliksellä ottaa juhlapyhät vastaan :) Olen laittanut nimenhuutoon koko hallikauden vorot huhtikuun 1 päivään asti! Hyviä treenejä. Saku (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Ei asetettu
30

EPS P09 Irokeesit Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Huom! Perutaan tämän vkon harjoitukset, syksyn ensimmäinen valmentaja vetoinen valmennus 6.8. Yt Marja (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
31

EPS U8 Taitokoulu Nimenhuuto.com

Täältä löytyvät taitokoulun ottelut. Ilmoittaudu in tai out jokaiseen ottelutapahtumaan viimeistään viikkoa ennen peliä. Joukkueet nimetään viisi päivää ennen ottelua.

Janne kirjoitti: Hei ja HUOMIO HUOMIO ! Taitokoulun tulevan lauantain 25.1 Talviliigan pelit P12 Elite sarjassa ovat Käpylän Juniorihallissa. Janne (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
21

EPS Musta B U10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ilarilla eka koristurnaus samaan aikaan -> ei tn. ehditä kaikkiin peleihin (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
32