Jalkapallo Haukilahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukilahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Haukilahti

Jalkapallo - Haukilahti

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/joukkueet/tytot/ Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita, joista 2005 ovat KungFu Pandoja ja nuorimmat 2007-2010 Mikropandoja. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

Isa kirjoitti: Moi Esa, saisiko Isan sähköpostit myös isän sähköpostiosoitteeseen : Kari.kilpelainen@kolumbus.fi. T. Riitta, Isan äiti (21 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
64

HooGee Pandat Nimenhuuto.com

HooGee Pandat ovat innokkaita jalkapallon harrastajia Espoosta. Harjoittelemme vähintään kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden. Talvet hallissa ja kesät Matinkylän urheilupuiston tekonurmilla. Pelaamme mielellämme harjoitusotteluita ikäluokissa 2003-2004.

Joukkue etsii pelaajia: HooGee Pandat ,KungFu Pandat , Pikkupandat ja MicroPandat ovat iloisia ja inn...

Mauri kirjoitti: Moi ! Tänään17.5. voi mennä mukaan T 05/06 treeneihin kun meidän omasta porukasta suurin osa on C 14 pelissä. Treenit samassa paikassa (kaitaa) ja alkaa klo 17.45. Mauri (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Haukilahti/Matinkylä
Tytöt
41

HooGee-EsPa 04 YJ Nimenhuuto.com

Sakariye kirjoitti: Oliko joku ottanut sakariyen pallon tänää treeneistä. Pallo on kulunut ja se on select diamond. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Haukilahti
Ei asetettu
78

Hoogee-Espa YJ B1 Nimenhuuto.com

HooGee 00 Real Etsimme uusia pelaajia Aluesarjajoukkueeseen. Maalivahti ja kenttäpelaajia.Treeneihin tutustumaan! Valmentaja Jani Suhola 040 7792695

Joukkue etsii pelaajia: HooGee 00 Real Etsimme uusia pelaajia Aluesarjajoukkueeseen. Maalivahti ja ke...

Henrik kirjoitti: 1.12. alkaen kaikki Nimenhuudon kautta tapahtuvat viestittelyt HooGee-EsPa B:n kautta! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoo, Haukilahti
Pojat
3

HooGee 09 Nimenhuuto.com

Mauri kirjoitti: Moi kaikki ! Harjoituksen suunnittelun kannalta olisi aivan oleellisen tärkeää tietää kuinka monta vanhempaa osallistuu harjoituksiin apukoutsin roolissa. Siis merkintä IN boxiin jos on käytettävissä apukoutsina harjoituksessa.Ja osallistuvat apukoutsit mielellään asiallisesti pukeutuneina (verkk... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Haukilahti
Sekajoukkue
67

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.