Jalkapallo Hausjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hausjärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Hausjärvi

Jalkapallo - Hausjärvi

HausPa T05-03 Nimenhuuto.com

Hausjärven ainoa tyttöjoukkue! Treenataan ja pelaillaan hyvällä tsempillä ja sillä otteella että kaikki viihtyy ja on hauskaa :)

Aino kirjoitti: Anu tässä Ainon tunnuksilla: ke 20.12. on yläkoulun salissa mielestäni joulukonsertti. Pidettäisiinkö joukkueen pikkujoulu niiden merkeissä? Maksulliset liput, voiskohan HausPa sponssata ainakin osan? Tämä siis vasta ehdotus - älkää ottako tytöt tosissanne =D (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Hausjärvi
Tytöt
8

HausPa Toimarit Nimenhuuto.com

Hausjärven Palojunioreiden valmentajat ja toimihenkilöt.

Elina kirjoitti: Heippa! Tänään en pääse treeneihin. Aarolla varpaasta kynsi irti niin jättää treenit väliin. Voidaanko jatkossa tulla torstain treeneihin jos ei päästä tiistaina? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hausjärvi
Ei asetettu
7

HausPa-P03-04 Nimenhuuto.com

KIISTATTA HAUSJÄRVEN PARAS P03-04 JOUKKUE!

Aaron kirjoitti: Miksi täällä ei ole tulevia tapahtumia? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hausjärvi
Pojat
14

HausPa 03-10 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moi Nyt on vanhimpien poikien porukassa aktiivisten pelaajien ryhmä pudonnut niin pieneksi että joukkueen jatkolle ei ole edellytyksiä. Tästä eteenpäin joukkue jako menee niin että 05 syntyneet pelaajat liittyvät porukkaan HausPa Keltainen joka koostuu pääpiirteissään 05-07 syntyneistä pelaajista... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Hausjärvi
Sekajoukkue
46

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.