Jalkapallo Heinävesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Heinävesi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: kirkkovenesoutu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Heinävesi

Jalkapallo - Heinävesi

HeiPa08 Nimenhuuto.com

Heinäveden Palloseuran F8 joukkue koostuu -08 syntyneistä ja nuoremmista tytöistä ja pojista. Pelaamme SPL:n Itä-Suomen piirin pelejä, ystävyysmatseja ja -turnauksia ja ensi talvena futsalia. Tavoitteemme on opetella kaikessa rauhassa toimimaan joukkueena ja tietenkin monipuolisia liikuntataitoja. Harjoittelemme näitä pari kertaa viikossa. Tervetuloa mukaan!!

Aatu kirjoitti: Suonenjoen pelit loppuu klo. 16 (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Heinävesi
Sekajoukkue
29

HeiPatytöt Nimenhuuto.com

Heinäveden paras tyttöjalkapallojoukkue on juossut pallon perässä ja kartuttanut liikunnallisia ja palloteknisiä taitoja parisen vuotta. Mukana on kymmenkunta ysiluokkalaista tai nuorempaa liikunnallista tyttöä. Kaikki halukkaat otamme mielihyvin mukaan harrastamaan, kilpajoukkueeksi emme taida pyrkä tai edes haluta.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinävesi
Tytöt
13

HeiPa02 Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Moi! Meidän ansiota, että Heinäveden kunta sai moisen komean pystin (SPL:n Itä-Suomen piirin olosuhdeteko-palkinto uudesta tekonurmikentästä)! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Heinävesi
Sekajoukkue
14

HeiPa05 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinävesi
Sekajoukkue
7