Jalkapallo Helsinki lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki lauttasaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Oskari kirjoitti: Moikka, Peluutan huomenna. Näyttää siltä että keli on kehno (☔️ 11C) niin kaikille tarvittaessa riittävästi päälle. Sinivalkoinen pelipaita päälle ekaan matsiin ja jos sataa paljon niin katsotaan vaihdetaanko toiseen oranssi. Nähdään kentällä! ⚽️🤾‍♂️ Jukka (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
51

PPJ Laru 2013 Nimenhuuto.com

Joukkueenj kirjoitti: Huomasitteko, että ensi sunnuntaina 16.6 vieraaksemme Pyrkälle saapuu PPJ Eira. Pelaamme koko treenivuoron kolmella joukkueella heitä vastaan. Tulkaa paikalle hyvissä ajoin klo 17.30, jotta ehdimme jakaa joukkueet ja vielä lämmitellä ennen pelejä. -Vesa (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
50