Jalkapallo Helsinki lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki lauttasaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Oskari kirjoitti: Moikka, Peluutan huomenna. Näyttää siltä että keli on kehno (☔️ 11C) niin kaikille tarvittaessa riittävästi päälle. Sinivalkoinen pelipaita päälle ekaan matsiin ja jos sataa paljon niin katsotaan vaihdetaanko toiseen oranssi. Nähdään kentällä! ⚽️🤾‍♂️ Jukka (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
59

PPJ Laru 2013 Nimenhuuto.com

Samuel kirjoitti: Kokoonpanot sunnuntain Herneliigaan alla. Sunnuntaina pelataan kolmella tasajoukkueella. PPJ Laru Sininen: Miro N Samuel L Hugo M Espen L Tuomas T Eemi L Alvar h Henri P Emil Y PPJ Laru Valkoinen: Aleksi S Eemil H Elwin Verner S Samuel H Jonathan K Lilja S Alex L Simo PPJ Laru Oranssi: Aapo P Vic... (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
56