Jalkapallo Helsinki lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki lauttasaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Oskari kirjoitti: Moikka, Peluutan huomenna. Näyttää siltä että keli on kehno (☔️ 11C) niin kaikille tarvittaessa riittävästi päälle. Sinivalkoinen pelipaita päälle ekaan matsiin ja jos sataa paljon niin katsotaan vaihdetaanko toiseen oranssi. Nähdään kentällä! ⚽️🤾‍♂️ Jukka (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
45

PPJ Laru 2013 Nimenhuuto.com

Joukkueenj kirjoitti: Moi, Kesälomat alkavat vedellä viimeisiä ja kohta pääsee takaisin futiksen makuun! Aloitamme treenit tänä keskiviikkona 7.8 klo 17. Syksyn treeniajat ovat ulkokaudella (Pyrkkä) samat kuin keväällä: - ke klo 17-18 - su klo 17.45-19.00 Olemme ilmoittautuneet elokuun lopussa 31.8. PK-35 Nuorisoapu –... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
53