Jalkapallo Helsinki, puistola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, puistola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PuiU P06 Nimenhuuto.com

PuiU P06 uudet (2012 aloittaneet) pelaajat.

Pia kirjoitti: Hei! Tämän päivän treenikyydeistä. Me päästäis viemään poikia Vuosaareen, kyytiin mahtuis Samun lisäksi kolme pelaajaa. Mutta tarvittais paluukyytiä Puistolaan, emme pääse hakemaan. Löytyiskö täältä kimppakyydille palauttajaa? T. Pia Puh. 0405797366 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Pojat
27

PuiU P07-08 Nimenhuuto.com

Peter kirjoitti: Hei vielä kaikille P07:n pelaajille/vanhemmille! Kuten olette varmaan huomanneet, Peteriä ei ole treeneissä enää tänä vuonna näkynyt - judo vei pojan mielenkiinnon ja jalkapallo sai jäädä (alussa sovittiin, että on tauolla ainakin kesään asti, mutta ei ole nyt judoinnostuksessaan oikein takaisin ... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Ei asetettu
44

Puiu T05-06 Nimenhuuto.com

Ella kirjoitti: Pääsen tiistain peliin joka on pirkkolassa (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Tytöt
38

PuiU T07-08 Nimenhuuto.com

Annamari kirjoitti: Moi! Laittaisitteko IN tai OUT tulevan viikon harkkoihin, matseihin ja turnaukseen. Tiedän tarvitaanko apuja nuoremmista tytöistä. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Ei asetettu
22