Jalkapallo Helsinki, puistola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, puistola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Helsinki, Puistola

Jalkapallo - Helsinki, Puistola

PuiU P06 Nimenhuuto.com

PuiU P06 uudet (2012 aloittaneet) pelaajat.

Elmeri kirjoitti: Hei Kaikille! Tässä tulee lisäinfoa koskien Combat societyn treenejä: Treenit alkavat siis ke 7.11.ja jatkuvat maaliskuulle asti.Treeni aika on noin 1h 15min-1h30min..vaihdellut vähän joka kerta...Treenit alkavat ke aina klo 19.30! Treeni varusteet:t-paita ja polven ylittävät shortsit tai pitkät ... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Pojat
32

PuiU 08 Pojat Nimenhuuto.com

PuiU 08 pojat ryhmä koostuu 08-09 pejaajista tällä hetkellä. Tapahtumia joukkueella on 2kpl/viikko. Tavoitteena joukkueella on järjestää pojille hauskaa liikuntaa ja samalla tutustua jalkapallon saloihin. Pelikauden pituus joukkueella on kalenterivuoden ajan.

Tomi kirjoitti: Sori näin pikaisella aikataululla, mutta näyttää että joulujuhlien yms. takia väkeä näyttää tulevan nihkeästi paikalle ( in merkintöjä 0) joten parasta on varmaan perua tämän päivän harjoitukset. -Tomi (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Pojat
24

PuiU P07-08 Nimenhuuto.com

Peter kirjoitti: Hei vielä kaikille P07:n pelaajille/vanhemmille! Kuten olette varmaan huomanneet, Peteriä ei ole treeneissä enää tänä vuonna näkynyt - judo vei pojan mielenkiinnon ja jalkapallo sai jäädä (alussa sovittiin, että on tauolla ainakin kesään asti, mutta ei ole nyt judoinnostuksessaan oikein takaisin ... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Ei asetettu
45

Puiu T05-06 Nimenhuuto.com

Ella kirjoitti: Pääsen tiistain peliin joka on pirkkolassa (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Tytöt
38

PuiU T07-08 Nimenhuuto.com

Annamari kirjoitti: Moi! Laittaisitteko IN tai OUT tulevan viikon harkkoihin, matseihin ja turnaukseen. Tiedän tarvitaanko apuja nuoremmista tytöistä. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Ei asetettu
22