Jalkapallo Helsinki, puistola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, puistola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Helsinki, Puistola

Jalkapallo - Helsinki, Puistola

PuiU P06 Nimenhuuto.com

PuiU P06 uudet (2012 aloittaneet) pelaajat.

Onni kirjoitti: Moikka kaikille! Helsinkicup pelataan 8-13.7.2019. Ilmottaudumme Helsinkicupiin yhdellä tai kahdella joukkueella osallistujamäärästä riippuen. Ilmottautuminen tapahtumaan sulkeutuu 15.3 jonka jälkeen teemme päätöksen lähdetäänkö yhdellä vai kahdella joukkueella. Tapahtuma päivätty 15.3. Esim tapa... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Pojat
26

PuiU P07-08 Nimenhuuto.com

Peter kirjoitti: Hei vielä kaikille P07:n pelaajille/vanhemmille! Kuten olette varmaan huomanneet, Peteriä ei ole treeneissä enää tänä vuonna näkynyt - judo vei pojan mielenkiinnon ja jalkapallo sai jäädä (alussa sovittiin, että on tauolla ainakin kesään asti, mutta ei ole nyt judoinnostuksessaan oikein takaisin ... (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Ei asetettu
44

Puiu T05-06 Nimenhuuto.com

Ella kirjoitti: Pääsen tiistain peliin joka on pirkkolassa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Tytöt
38

PuiU T07-08 Nimenhuuto.com

Annamari kirjoitti: Moi! Laittaisitteko IN tai OUT tulevan viikon harkkoihin, matseihin ja turnaukseen. Tiedän tarvitaanko apuja nuoremmista tytöistä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Ei asetettu
22